Grobodan Posted September 18 Report Posted September 18 Majstorija od albuma Meer, taman došao u pravo vreme da zaleči Lepriguzni debakl. Behave meni jedna od skrivenih favorita, podseća ono zviždanje na Kent (bend, ne Kg crnju mada je i on emotivac) Quote
azal Posted September 19 Report Posted September 19 ko nije gledao ovu acoustic svirku, treba to uciniti trenutno mi ovo omiljena pesma na albumu, ali se menja svakog dana realno Quote
azal Posted October 8 Report Posted October 8 jos jedna odlicna sledece nedelje izlazi album valjda Quote
ShinigamY Posted October 18 Report Posted October 18 Kakva albumcina Frosta ... Na prvo slusanje sam odlepio. Morace jos da se slusa da se da sud vredan albuma, al' meni je ovo vec kandidat za album godine. Quote
azal Posted October 19 Report Posted October 19 ubija album, ali sat ipo vremena jbt, mogli stvarno da podele na dva 😄 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted October 19 Report Posted October 19 Slazem se s vama da je albumcina i da ubija....odusevljen sam kako zvuci...vrtim ga na repeat od jutros.... Quote
azal Posted October 22 Report Posted October 22 On 10/19/2024 at 12:44 PM, azal said: ubija album, ali sat ipo vremena jbt, mogli stvarno da podele na dva 😄 ok vise mi nije predugacak, savrsen sequencing, bas lepo tece sve i nikad ne zamara. na nivou njihovih najboljih albuma. Quote
Grobodan Posted October 22 Report Posted October 22 2 hours ago, azal said: ok vise mi nije predugacak bas lepo tece sve i nikad ne zamara. That's what she said. Quote
Haos sam ja Posted October 22 Report Posted October 22 Koji je najbolji njihov album? Mene uvek nešto odbijalo debilno ime pa nisam pružio šansu. Quote
azal Posted October 22 Report Posted October 22 kao sto rekoh, meni je skoro sve na ivici savrsenstva osim proslog i EPa pre njega. Za tebe, kreni ili sa novim ili Falling Satellites Quote
Recommended Posts