Simadin Posted May 10, 2020 Report Posted May 10, 2020 Okej to, ali da izbacis vrhunski album 2016. u pride relativno trendi podzanru, a da ti singl za sve ove godine nabere jedva 3.7k pregleda, to mi je vise perunko kvlt level. Quote
Haos sam ja Posted May 17, 2020 Report Posted May 17, 2020 Vrhunski novi Vulkan vaistinu, baš dobra muzika a i produkcija je sjajna, kako lepo balansirano. I meditacija ali ima i čvrstine, nije mlohavština. Ide ovo kod mene u sami vrh na kraju godine. Quote
azal Posted June 5, 2020 Report Posted June 5, 2020 novi Frost* EP izasao danas. Sa obzirom da nisu nikad izdali nesto sto ne kida, verovatno je sjajan Quote
Angelystor Posted June 9, 2020 Report Posted June 9, 2020 Baš mi bombonjera ovaj Vulkan. Pičim naizmenično albume, malo prvi, malo drugi, malo ovaj novi. Kako koj pustim za njega pomislim "u, ovaj mi najbolji". Quote
Haos sam ja Posted June 20, 2020 Report Posted June 20, 2020 Meni tek solidna, ništa više, al s obzirom šta ovih dana Steva snima, ovo će mi lepo leći kao surogat. Quote
In The Flesh Posted July 8, 2020 Report Posted July 8, 2020 Dajte neku preporuku a la Vulkan, Seven Impale i sl. Quote
azal Posted July 8, 2020 Report Posted July 8, 2020 (edited) kapiram da si slusao, ali sam pre neki dan pustao Nucleus od Anekdoten i setio se da je dosta slican vajb. Njima je cela diskografija odlicna i raznovrsna ako nisi slusao. Edited July 8, 2020 by azal Quote
In The Flesh Posted July 8, 2020 Report Posted July 8, 2020 Slusao sam nekoliko albuma, mogao bih taman da i ostatak diskografije poslusam. Hvala. Vidim na Last-u da sam slusao 6 albuma, ali neke 2008-9. Bio je jedan album kasnije, u vrijeme kad je izasao da li Heritage ili Pale, dje smo komentarisali da je mnogo bolji od Opeth fazona. Quote
In The Flesh Posted July 15, 2020 Report Posted July 15, 2020 Ovo smo izostavili Novi Pure Reason https://yadi.sk/d/e6l4m8M8uBpVZw Quote
Haos sam ja Posted July 31, 2020 Report Posted July 31, 2020 Motorpsycho izbacuju dupli LP krajem avgusta pod nazivom The All is One, evo prve pesme sa istog: Quote
Face Of Melinda Posted August 7, 2020 Report Posted August 7, 2020 dobra je ova, meni je prethodna zabavna i ima totalno PT vibe... Quote
Face Of Melinda Posted August 7, 2020 Report Posted August 7, 2020 haha da da, bas kad sam slusala ovu stvar onomad, YT lista pici u pozadini, morala sam da overim sta je u pitanju jer sam bila u fazonu "PT da nije?" ... Quote
Haos sam ja Posted August 8, 2020 Report Posted August 8, 2020 Zlobnici će reći da toliko liče na PT da su im čak i akronimi isti. Za mene nema dileme, bubnja Gavin Harrison = I'm in. 1 Quote
azal Posted August 24, 2020 Report Posted August 24, 2020 izasao novi Once and Future Band u sred korone ne znam da li se ispratilo https://onceandfutureband.bandcamp.com/album/deleted-scenes Quote
Recommended Posts