LazaGNR Posted May 9, 2014 Report Posted May 9, 2014 (edited) Stoji na sajtu Tarje: http://www.tarjaturu...ad-20132015-50/ A vec je i Eventim krenuo sa prodajom karata (2800 din. u pretprodaji,3300 din. na dan koncerta): http://www.eventim.r...1106/event.html Last.fm event Edited May 13, 2014 by Lou 1
Guest HEFEST Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Naci dolazi. Jel joj Terana jos svira po bubnjevima? 1
Guest HEFEST Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Jbt. nisam ni video. Mora da dovodi sa sobom jos jedno pet grupa za tu cenu. 1
hanley Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Nije skupa karta ko voli, mada za SKC je mogla biti nešto niža cena, recimo 2.500 din, plafon...
Tanya Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 nisam ni znala za ovo. mnogo para. volela bih da je cujem, kao i Teranu ali toliko para... sumnjam. nisam bas toliki fan
AllSeeingEye Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Ajde, šta ste se stisli! Kad bi znali koliko sam ja pukao € za jedno popodne/veče na HellFest-u u FR, ijuuu .... ovo je ništa. 1 7
Demon Seed Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 Ali na Hellfest nisi isao da gledas Tarju 5
AllSeeingEye Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Ali na Hellfest nisi isao da gledas Tarju Ne. Na HellFest sam isao da gledam Emperor i Opeth . 1 1
Night's Blood Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 nisam ni znala za ovo. mnogo para. volela bih da je cujem, kao i Teranu ali toliko para... sumnjam. nisam bas toliki fan Njegov solo kad su predhodni put bili(u skc-u) je oborio sa nogu. Ja bih isla da nije radni dan, ali bila sam oba puta kad je dolazila pa mi nije nešto frka što sad ne idem.
Ninoslav Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=inJPplLE92Y http://youtu.be/nYSZPZeD2N8
chess Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jLcSan8uGJI&list=UUkSvszxcx7OK5RBD74qvObg full certic
truliandedzombileš! Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 ne izvaljuje se na snimku... koliko je ljudi bilo? 1
chess Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 drugarica koja je bila kaze da je bilo solidno popunjeno, tipa 500-600 ljudi inace propao joj je vox, zvuci kao tetka, izgubila je onu dubinu i bass od ranije, sad joj je opersko pevanje samo na momente a ostatak zvuci kao zavijanje neko, bar meni, al i dalje zna da napravi show
Havočka Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 jebote ovo je tuzno mrtviju publiku u zivotu nisam videla fazon samo prvi album znaju ljudi i to je to nikoga ne boli kurac osim kad udje u publiku da ih dira, onda svi posvrsavaju bitno da se ona presvukla kakva ceca ffs na cecu bar znaju ljudi sto su dosli i nesto bre ovi mase ceo bis, ko da neki levi stim sviraju ne znam ni sto sam ukljucila ovo samo se iznervirah bezveze ja ne znam bre sta vi jedete kurac svi da je ova tarja ikada bila nesto, bila na ispeglanim studijskim albumima, sve ostalo go kurac nula pojava, nula nastup, nula engleski jezik jedino sto zna da se presvuce i da djipa u krug i da se slihta publici ona postoji jer publika postoji kurac, postoji jer joj je dragi platio mnogo neprofitabilnih albuma anet joj i otac i majka floorka aneti i otac i majka izvinjavam se svim fanovima tarje, al' ono... samo sam realna dolazi od nekoga ko jako voli najtvis i prvi album doticne uzivo je za smece posle prvog albuma je za smece njena publika je za deponiju kakva je ovo publika, ovo nije publika bolju publiku sam gledala na hitu dvesta dvojke pre 10 godina 9 2
chess Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 pa sta si ocekivala? pa prvi album joj jedino i valja i jos tih par obrada NW na koje se ljudi loze ja bio na prvom certu, potpisala mi kartu, imam fotku sa njom, cuo sam wishmaster, meni dosta od nje
Havočka Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 pa ne znam sta sam ocekivala, rekoh ti, ne znam ni sto sam pustala koncert, znala sam da cu da popizdim 2
chess Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 e, mnogo nesto bacas hejt, tarja je na prva 3 NW albuma imala brutalan vox a uzivo je isto kidala tamo pocetkom 00-ih, sto potrvrdjuje DVD, tamo vec od CC je krenuo raspad engleski joj nikad nije bio jaca strana to je istina ali to je nekako bilo slatko kod nje pa joj se nije uzimalo za zlo, a nije istina da nije imala nastup ni pojavu, bas naprotiv to je najvise i vadi pored svega, pogotovo sad kad joj je glas otisao u kurac
Јарослав Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 uzivo je za smece posle prvog albuma je za smece njena publika je za deponiju kakva je ovo publika, ovo nije publika bolju publiku sam gledala na hitu dvesta dvojke pre 10 godina ceo post je dominacija, ali ovaj deo btw, čese, ništa DVD-jevi ne dokazuju, posebno kod tih poznatijih bendova, jer se u velikom broju slučajeva zvuk šminka u studiju
chess Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 ma sminkao se on ili ne cinjenica je da je pevala 10 puta bolje u tom periodu, znaci od 97-2003, posle toga raspad sistema lagano a ta publika to su verovatno neke nove klinke i ovi neki NW nostalgicari sto su dosli da pare oci sa tarjom i slusaju njene lose nove pesme na silu i par pesama koje valjaju, normalno da nece sad da bude delirijum
truliandedzombileš! Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 za glas uživo manje više, sam njen nastup mi je uvek bio... pa neprijatan za gledanje. 1 1
chess Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 ne kapiram sta tu ima neprijatno za gledanje, totalno prikladan nastup s obzirom na muziku i bend u kojem peva
truliandedzombileš! Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 pa pogledaj koliko nova NW pevaljka izgleda moćnije na sceni, a iste su pesme. no, svejedno, 500 ljudi uz ovu cenu ulaznica uopšte nije loše. i neka, nek' ima dešavanja za svačiji ukus. 1 1
Recommended Posts