kuruz Posted May 21, 2014 Author Report Posted May 21, 2014 ja zvao sve žive koje znam iz Krupnja iz Loznice čak sam hteo i da dođem za vikend da pomažem, al rek'o Šonetov ćale da ne treba
soul wandering Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 e kako je šonetova kuća prosla,on bi na brdu gore?
kuruz Posted May 21, 2014 Author Report Posted May 21, 2014 (edited) dobro, nije ništa klizalo tamo, na svu sreću isto mi reče i Kaća kako je Vesna prošla? koliko sam shvatio, onaj lepi centar je ostao čitav, najebao je onaj deo na skroz suprotnoj strani od Šonetove kuće Edited May 21, 2014 by Underkuruz
Berliner Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 elfe to nisu daske vec celicna konstrukcija Kupi ocale. tako je sigurno smo mislili da je *od drveta* a ne figurativno (on na trupove sto lice na daske za surfanje a ja na ove grede)
Grobodan Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 grobe,kako banja prosla? bili smo odsečeni par dana od sveta... ovog puta i fizički ima proklizalih i poplavljenih kuća ali ništa strašno
Dark_Elf Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 tako je sigurno smo mislili da je *od drveta* a ne figurativno (on na trupove sto lice na daske za surfanje a ja na ove grede) Pa i ja sam prvenstveno mislio na grede, ali i trupovi su jadni... što jes' jes'.
soul wandering Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 ja tek od sinoć imam most da dodjem do grada zivela sam najebenom ostrvu bez ičega,posle 3dama dobismo struju,vode jos nema ni fixnog kod kaće ja malo uslo u firmu ali ok...djoletova kuća je malo u vodi(plavi dečko sa dugom kosom,sećas ga se)i onaj lik sto je poginuo je njegov ujak,doplovio je tako od grada i leš se zaustavio tu iza moje a ospred kaćine kuće
kuruz Posted May 21, 2014 Author Report Posted May 21, 2014 u jebote nisam znao da mu je to ujak, znam da je Nigerov stic
Berliner Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 ja tek od sinoć imam most da dodjem do grada zivela sam najebenom ostrvu bez ičega,posle 3dama dobismo struju,vode jos nema ni fixnog koju ste vodu pili ta tri dana?
soul wandering Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 da,pa njih dvojica su rod moj ujak ga izvadio i prevezao umotanog u ćebe,najjeziviji prizor ikad a čujem da je isao od đolove kuće bas,pomagao u iznosenju stvari ostatak znas od šoneta verovatno, ja i dalje ne verujem da je reka digla ulicu bukvalno
soul wandering Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 prvi dan ono sto smo imali,ja konkretno kiselu. posle je probijen neki put kroz šumu koji je bio jako rizičan,ali si se pojedini.uspeli probiti posle smo otkrili izvor kod nekog lika,ali ja tu vodu nisam pila
kuruz Posted May 21, 2014 Author Report Posted May 21, 2014 da, reče mi Niger da je ovaj išao da pomogne nekome pakao
soul wandering Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 ja sam se najvise uplasila oko hrane jer se sve otopilo bukvalno a mreze je jako slabo bilo,a taj put kroz sumu da je pao bilo bi jebeno kad je struja dosla već je bilo ok
Berliner Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 sta ste radili jeste lozili pa kuvali brze bolje to otopljeno?
soul wandering Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 upravo. kako se sta otapalo tako sam spremala,na vatri naravno
Dead Man Walking Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Ako je neko zaboravio inače ko je ovaj Čučković što nije hteo da uznemiruje narod u Obrenovcu sirenama http://youtu.be/xhNJkP5GJPc 1
Zen Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 mhm evo imam net na mobu posle 6 dana pa čitam malo sta ste pisali zna svako sa juma,bar je kuruz o krupnju pričao kad je dolazio onda. ali niko da pita od članova kako sam,strasni ste :-) grobe,kako banja prosla? Zna se da ce svako od vas cim dobije net odma na yum sam da kaze, a i ostali dele info, nemoj da si uvredjeno pache
Guest HEFEST Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Pa i ja sam prvenstveno mislio na grede, ali i trupovi su jadni... što jes' jes'. Pa sta ste ocekivali? Plovecu tvrdjavu??/ A mozda i ovo cudo ima nesto sto vi ne vidite? MAda kazu kao navodno to je to, ali ne mora da znaci. Nisam istrazivao jer nije ni bitno da i je to bas to. Oni su kao eksperimente sa onim na Aljasci priveli do kraja sto znaci da sada mogu ili vec jesu napravili prava postrojenja koja su deo USA Airforce. Dovljno pametnome. 1 1
Berliner Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 uglavnom postoji kapacitet. mozda su uspeli da zarobe i ukrote peruna i drze ga u onoj radarskoj kupoli da im izvrsava naloge. pametnome dosta. ### Pronađeno 215 od 798 nestalih
Recommended Posts