Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko god da ovo sve ide na ruku Vucicu u smislu dobijanja poena kod velikog dijela javnosti, opet kontam da je on tom svojom beskompromisnom pojavom i drcnim stavom dobrim dijelom doprinio mobilizaciji javnosti i naroda oko prihvatanja nastradalih, punjenja vreca, volontiranja i sl. Nekako ne mogu da zamislim kako bi sve ovo izgledalo da su se u glavnim ulogama nasli Cvetkovic ili Tadic. Imam osjecaj da bi sve to islo kilavo.

cudno je, ali istinitno, da postoje ljudi koji kojih pali vuciceva gluma i pozoriste.

naravno da bi sve bilo isto - jer su samoorganizovani ljudi, a ne institucije kojima komanduje vucic, uradili najveci deo posla. jedini motiv koji su ti ljudi imali je dosao kroz sredstva informisanja u vidu mesavine istine i senzacija. njegova uloga u tome je manja od mikroskopske ako uopste i postoji.

Edited by imaginos
  • Upvote 1
Posted

vi ste bre bolesni

debili iz DS su sjebali vojsku, ništa nisu radili u pogledu tokova vode ili bilo kakve zaštite

debili iz SNS su još gori, vidite i sami šta rade

o čemu bre pričate

hvatajte se lopata i peska

ili kupite neku pomoć

čisto da odgovorim Brusu

ne kriju se stranke iza mladih, nego mladi iza stranaka, zato što su nesposobna govna

jebem im mater svima, treba paliti studentske parlamente i one usrane demonstracije kad debili kukaju zbog toga što im fale tri ispita za budžet

televiziju ne gledam, informacije o bitnim događajima prikupljam samo od ljudi koji su na licu mesta, odnosno od onih koji su pouzdani

Tako je Kuruze, svaka čast!

Koga imaš u vladi Srbije?

Posted

vi ste bre bolesni

debili iz DS su sjebali vojsku, ništa nisu radili u pogledu tokova vode ili bilo kakve zaštite

debili iz SNS su još gori, vidite i sami šta rade

o čemu bre pričate

hvatajte se lopata i peska

ili kupite neku pomoć

čisto da odgovorim Brusu

ne kriju se stranke iza mladih, nego mladi iza stranaka, zato što su nesposobna govna

jebem im mater svima, treba paliti studentske parlamente i one usrane demonstracije kad debili kukaju zbog toga što im fale tri ispita za budžet

televiziju ne gledam, informacije o bitnim događajima prikupljam samo od ljudi koji su na licu mesta, odnosno od onih koji su pouzdani

Ne mogu a da ne kazem da se slazem sa ovim.

• Downvote 1
Posted (edited)

stvarno steta ako sta ne bude nesto izmedju brusa i kuruza

Duvaj kurac crnogorac,odlicno je covek opisao za studentsku bagru,kapiram da si jedan od istih ili te je iz nekih drugih razloga voz spustio u ove predele?

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Koliko obožavam da čitam lordove postove, pišanje od smeha koliko čovek ozbiljno shvata yumetal i koliko se opterećuje postovima drugih ljudi :haha:

• Upvote 2
Posted (edited)

@Blagoje

Priznaj da si delio letke ispred studentskog doma kao pravi pohvalni aktivista i vikao vratice se devedesete...

@Oak

Ova tema je ozbiljna,rodno mesto mi je pod apokalipsom,ko god dolazi ovde da se zajebava i smeje je bolestan covek.

Edited by Lord Iffy Boatrace
Posted

Nijedna tema na yumetalu nije ozbiljna, pošto je ovaj forum najveća sprdačina na internetu posle 4chana, a pošto sam primetio da te dugo nije bilo i da si se pojavio sad posle ovih poplava, bolje da si otišao na neki ozbiljan forum koji bi mogao da ti pomogne oko informacija i svega ostalog vezano za ugrožena područja, ne znam šta da ti kažem ako si očekivao od yumetal življa da budu zreli i puni razumevanja.

• Upvote 3
Posted

Nijedna tema na yumetalu nije ozbiljna, pošto je ovaj forum najveća sprdačina na internetu posle 4chana, a pošto sam primetio da te dugo nije bilo i da si se pojavio sad posle ovih poplava, bolje da si otišao na neki ozbiljan forum koji bi mogao da ti pomogne oko informacija i svega ostalog vezano za ugrožena područja, ne znam šta da ti kažem ako si očekivao od yumetal življa da budu zreli i puni razumevanja.

Verovatno si u pravu,ni sam ne znam zasto sam se uopste i ukljucio u diskusiju ovde...

Posted

Kao i uvek opozicija se krije iza studenata,omladinskih zadruga,medija...

U ostalom videce se narednih meseci koliko ce se ovo zloupotrebljavati.A moj Svilajnac je bio potopljen skroz i znam o cemu pricam,a ti Kuruz to sto procitas u novinama ili vidis na televiziji,ne verujem da ti je to mnogo pouzdan izvor informisanja.Ja samo znam kakva je atmosfera medju ljudima vladala tamo...

Evo ja cu dati sebi za pravo da se nadovezem na ovo tvoje. Samo iz razloga sto mi se jebe za sve stranke, bilo da su opozicija ili pozicija, bilo koja da su uopste. A i iz razloga posto sam blizu Svilajnca a i bio sam ubrzo nakon ovih sranja u njemu. S' obzirom da tamo na vlasti nije picousta ekipa, kao i S.Palanci, ta dva grada su jedva dobila malo paznje i to tek nakon intervencija po raznim medijima kako su i ovi gradovi medju najugrozenijima. Takodje, za stradanje Obrenovca i okoline samo neki maloumnik moze da pomisli da je po sredi samo prirodna katastrofa i nista drugo. Nisam zagovornik teorija zavere ali postoji velika verovatnoca da je ovo bila velika greska u proceni da ce se TENT spasiti ako se "malo" zrtvuje grad. Posto se naleti vodenih talasa mogu predvideti u milimetrima ovde je neko dobro zasrao. Prosto mi razum nedozvoljava da pomislim da neko nije mogao da predvidi nalete vode u visini i do par metara i to na grad i okolinu koja ima par desetina hiljada stanovnika i nalazi se na takovom terenu, okruzena sa nekoliko reka. U svakom slucaju, dodavac flasirane vode iz helikoptera treba debelo da odgovara za sve. On i njegova ekipa.

Posted

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Hvala-svima-ali-Rusi-su-dosli-prvi.sr.html

nema para za sirene :haha:

dobar intervju inace

innace mislim da je vreme da konstatujemo da nije puno ljudi poginulo i da smo dobro prosli. u sustini nije losa reakcija bila s obzirom na uslove (nasipi, sirene, dzakovi, lopate). najvece frustracije u javnosti izgleda da su izazvali problemi sa organizacijom volontera, ali to nije bilo presudno.

Posted

nasao sam samo ovo, izgleda da nije uopste taj citat izgovorio nego je to necija slobodna interperetacija

http://www.youtube.com/watch?v=tMGVzxgKOxI

Rasime pozabavi se time!!! :haha:

Ovo je nevidjena sprdnja od vlade.

Jebote,kolika smo mi banana od drzave...pa mi nista nemamo! Ajd sto nemamo "vozilo koje ima onu ruku koja prebacuje",mi jebeno nemamo robne rezerve,drzava od naroda prosjaci za konzerve i vodu.

Hvala Tadicu i Ds-u na 10 godina,hvala Vucicu i Sns-u na 2 godine + divnoj buducnosti.

• Upvote 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...