Jump to content

Recommended Posts

Posted

During the cold season, they obstruct, filter and deflect wind

reducing wind velocity

http://www.greenfact...onservation.htm

ćao, zdravo, puši karo

ispao si glup ko kurac pa se sad vadis.

suma smiruje vetrove (koji se stvaraju na x kilometara visine) - to samo kompletno retardiran covek moze da izjavi. to sto manje duva u sumi ne znaci da nista. osim da i ti mozes da mi ga duvas u sumi. a mozes i van sume.

• Upvote 9
Guest Bata Životinja
Posted

o bre majmune maloumni, znači manje duva samo u šumi, jel tako, a čim izađeš iz šume vetar koji je prošao kroz šumu duva opet istom brzinom, tebi očigledno treba tamo neko TRENJE da ti objasni par stvari

inače, ako već misliš da je netačno, iako ja u sopstvenoj životnoj sredini vidim da je jedina razlika to što iz smera iz kojeg duva vetar više nema šume da ga primiri, i jebe sve redom mnogo jače, brže, hladnije nego ranije

ako misliš da je to netačno, o poglavico svih narkomana, onda napokon objasni šta jeste tačno, i odakle jači vetrovi na ovom prostoru nego ranije

samo nemoj da sereš o klimatskim promenama, nego samo konkretno, kako su vetrovi jači ovde nego u tamo nekoj Finskoj

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

brate treba da napišeš "normalan ti si?" da bi bio pravi Subotičanin

osim ako se ne smatraš i dalje Krajišnikom

• Downvote 1
Posted

sume ne daju vertu da se razmase. hit. :)))

jedini nacin da shvatis je da mi ga blajznes u shumi i posle toga van shume, da vidis da li ces da se razmases od srece, ili neces moci od drveca. :))))

• Upvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

trolmaginos, javi se kad budeš znao da objasniš nešto, a ne da upadaš sa glupostima

Guest Bata Životinja
Posted

znači da sam mu se uvuko pod kožu ko bakljava u želudac

Guest Bata Životinja
Posted

jel postoji snimak tog spe'takla?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...