Мајор Гашпар Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 http://www.telegraf.rs/vesti/1097178-zbog-pljacke-uhapsen-heroj-dzambo-iz-obrenovca Саберите 2 и 2. 4
sale 3sm Larry Flynt Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 jos jedan heroj, iako je u poplavi izgubio zenu i dete, spasao je preko 400 ljudi http://www.youtube.com/watch?v=XAaM-id-Nxg tuzno sto ga ovako provlace po medijima i zavlace ga kako su nadjeni. e pa sale, somino, eto ti ga heroj... 5 1
Guest HEFEST Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Iz kartaske igre koja je predvidela sve jer su je pravili iluminati. Ovo gore je kemtrejls i to su znali jos 1995. godine. A evo ga jedan kolaz nevezan za poplave da se vidi koliko je sve ocigledno. 2 1
Guest HEFEST Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 I evo ga opet uredjaj za kontrolu vremena!!! Vetar mi sinoc polomio kos koji smo mi iz naselja sagradili pre 20 godina. Srce me zabolelo!!!! Jebem li vam majku americku!!!! 1 1
Demon Seed Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Jao bre xD Greota za kos, ali da znas da ti ga nisu slomili Ameri, nego tvoj blagi Gospod! I nemoj da ti je palo na pamet da me optuzis da volim Amere!
Guest HEFEST Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Strani placenik. Dimone tebra zar i ti? Degenerizacija drustva i krivljenje Boga su americke i satanske tekovine.
Guest HEFEST Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Umrla tema, a poplave se samo nizu. Ne vidim konekciju ko onomad sa smrcu patrijarha.
Demon Seed Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Evo mene HAARP vec danima tera da se drogiram.
lemmy sixx Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Dovlu ne tera niko,on to samoinicijativno. Zvone Za Dom spreman Boban stajl.
Guest Bata Životinja Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 kad smo već kod poplava, eo potvrde Hefestovih sumnji 4.00 pa nadalje 1
Dead Man Walking Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Pukovnik profesor doktor, sa njim samo na temu o Deretiću. http://www.svetozarradisic.com/
Face Of Melinda Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Brate pa zar je moguce? Ali zar nista nije uradjeno po pitanju prevencije od maja? Gledam ljude iz Ob, renovirali kuce a nikakav pomak a propo prevencije, vec cvikaju svaki put kada padne kisa...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Srbija jbg...treba nam jedno deset godina konstatnih poplava i milion zrtava, pa bi tada mozda i shvatili nesto...prvih devet bi se pitali da li je bozija kazna, sta smo zgresili i da smo narod nebeski navikli na patnju i kako je posle patnje na onom svetu zagarantovan raj, al te desete godine bi ipak ukapirali da moramo nesto da uradimo oko prevencije. 2
Mr.Hate Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Ne znamdal govnari javljaju nesto na vestima ali ajde da podelimo po fejsbuku i gde jos moze ovaj snimak. Ja postavio jos jutros. Koliko jos treba pa da se nauci lekcija?
Guest Bata Životinja Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 možda da Srbi ukapiraju da je u Srbiji i Bosni bilo i gorih poplava sedamdesetih i osamdesetih, al niko nije kukao kao današnji Srbi bilo više štete, više mrtvih, više podavljene stoke, a manje kuknjave nekad su Srbi bili mnogo bliži Šiptarima, šta im se desilo u međuvremenu, ko to zna uostalom, dovoljno je da preduzeća zadužena za reke i vode počnu da rade svoj posao, kao Šiptari, ne kao Srbi 12
Guest Bata Životinja Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 nisam reko ništa netačno, Srbi su postali princeze na zrnu graška, ispade da ih je pogodio cunami u maju, tako se ponašaju i to govorim lično kao Šiptar koji je u maju gazio u vodi, bio mokar, poplavljen, propale mi stvari, morao da čistim govna u dvorištu, ispumpavam podrume kod čitave familije i čistim još govana, pobacam dosta ličnih stvari koje su propale, a šta ste vi Srbi tada radili, kukali na yumetalu? jesam ja kuko, ne, jer sam Šiptar 9
lemmy sixx Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Jebote,ajde vise jebeno permabanujte ovog degenerika i neka se tera u kurac. 6
Grobodan Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 (edited) @Bata: Ne, znaš što su Srbi govna? Zato što se na jednom ipak srpskom forumu toleriše postojanje bića poput tebe i postovi takve sadržine. Ja sam miljama daleko od bilo kakvog diskriminatora ali neke stvari ipak treba da se znaju. Mislio sam da su Voivodovi bendovi katastrofa ali činjenica da nisi banovan je ipak najveće dno koje je forum dostigao. Kapiram da žešće troluješ ili si jednostavno lud lik tako da završavam svaku diskusiju s tobom ovde. Edited August 6, 2014 by Grobodan 7 1
Recommended Posts