Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Guest HEFEST
Posted

10429266_10152177888148230_3361446710807157918_n.jpg

Iz kartaske igre koja je predvidela sve jer su je pravili iluminati. Ovo gore je kemtrejls i to su znali jos 1995. godine.

A evo ga jedan kolaz nevezan za poplave da se vidi koliko je sve ocigledno.

526845_10151563552455482_1979980330_n.jpg

• Upvote 2
  • Downvote 1
Guest HEFEST
Posted

I evo ga opet uredjaj za kontrolu vremena!!! Vetar mi sinoc polomio kos koji smo mi iz naselja sagradili pre 20 godina. Srce me zabolelo!!!! Jebem li vam majku americku!!!!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Jao bre xD

Greota za kos, ali da znas da ti ga nisu slomili Ameri, nego tvoj blagi Gospod!

I nemoj da ti je palo na pamet da me optuzis da volim Amere! :haha:

Guest HEFEST
Posted

Strani placenik. Dimone tebra zar i ti?

Degenerizacija drustva i krivljenje Boga su americke i satanske tekovine.

• 1 month later...
Guest HEFEST
Posted

Umrla tema, a poplave se samo nizu. Ne vidim konekciju ko onomad sa smrcu patrijarha.

Guest Bata Životinja
Posted

kad smo već kod poplava, eo potvrde Hefestovih sumnji

4.00 pa nadalje

• Downvote 1
Posted

Srbija jbg...treba nam jedno deset godina konstatnih poplava i milion zrtava, pa bi tada mozda i shvatili nesto...prvih devet bi se pitali da li je bozija kazna, sta smo zgresili i da smo narod nebeski navikli na patnju i kako je posle patnje na onom svetu zagarantovan raj, al te desete godine bi ipak ukapirali da moramo nesto da uradimo oko prevencije.

• Upvote 2
Posted

Ne znamdal govnari javljaju nesto na vestima ali ajde da podelimo po fejsbuku i gde jos moze ovaj snimak. Ja postavio jos jutros. Koliko jos treba pa da se nauci lekcija?

Guest Bata Životinja
Posted

možda da Srbi ukapiraju da je u Srbiji i Bosni bilo i gorih poplava sedamdesetih i osamdesetih, al niko nije kukao kao današnji Srbi

bilo više štete, više mrtvih, više podavljene stoke, a manje kuknjave

nekad su Srbi bili mnogo bliži Šiptarima, šta im se desilo u međuvremenu, ko to zna

uostalom, dovoljno je da preduzeća zadužena za reke i vode počnu da rade svoj posao, kao Šiptari, ne kao Srbi

• Downvote 12
Guest Bata Životinja
Posted

nisam reko ništa netačno, Srbi su postali princeze na zrnu graška, ispade da ih je pogodio cunami u maju, tako se ponašaju

i to govorim lično kao Šiptar koji je u maju gazio u vodi, bio mokar, poplavljen, propale mi stvari, morao da čistim govna u dvorištu, ispumpavam podrume kod čitave familije i čistim još govana, pobacam dosta ličnih stvari koje su propale, a šta ste vi Srbi tada radili, kukali na yumetalu?

jesam ja kuko, ne, jer sam Šiptar

• Downvote 9
Posted (edited)

@Bata: Ne, znaš što su Srbi govna? Zato što se na jednom ipak srpskom forumu toleriše postojanje bića poput tebe i postovi takve sadržine. Ja sam miljama daleko od bilo kakvog diskriminatora ali neke stvari ipak treba da se znaju. Mislio sam da su Voivodovi bendovi katastrofa ali činjenica da nisi banovan je ipak najveće dno koje je forum dostigao.

Kapiram da žešće troluješ ili si jednostavno lud lik tako da završavam svaku diskusiju s tobom ovde.

Edited by Grobodan
  • Upvote 7
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...