Jump to content

Recommended Posts

Posted

I ovi moji bi u Kruševac, najbliže je. Meni nekako bolje da u Novom Sadu slušam četiri dobra benda, nego dole dva :bigblue: .

Posted

ja bih pre gledao oraopao nego jelene, ali nije da mogu da biram, jbg. nadam se da su se barem popravili, pre par godina su bili neslušljivi (zbog vokala doduše, muzika je bila pristojna).

Posted (edited)

direktno sa izvora:

VAZNO!!! Sledeci koncert u nasoj organizaciji koji je prvenstveno trebao da se desi u INEXfilm-u (gde je ulaz na donacije) morali smo da prebacimo na drugu lokaciju. Svesni cinjenice da troskove bendova donacije nece pokriti, odlucili smo se za ulaz na karte (za ovu priliku bice to simbolicnih 250 dinara) i premestanje koncerta u Klub FEST u Zemunu kod nasih starih drugara.

Edited by VoivodBG
Posted (edited)

ako moze neko pojasnjenje kako do festa, dnevni/nocni i tako to,bila bih zahvalna...ono mi bilo na 3min od stana, smor

Klub Fest ti je u sklopu hale Pinki i ona se nalazi u Zemunu. Pretpostavljam da zivis na karaburmi cim ti je inex bio tu blizu, pa najzgodnije bi ti bilo da uhvatis autobus 16 i ides sa njim do pretposlednje stanice, sidjes na stanici stari merkator. Tu mozes da cekas autobuse 17, 73, 83 i sa njima ides tacno 4 stanice i sidjes na stanici kod Zemun Poste, vratis se malo nazad i ides desno skroz do kraja ulicicom i izbijas na klub fest. Sto se tice nocnih prevoza ima nocni 706 al on ide samo do zelenjaka, mislim i 704 da ide isto, svi su na pola sata cini mi se.

Edited by chess
  • Upvote 1
Posted (edited)

do jaja. bas se radujem sto je prebacen u pristojan klub. bice mnogo bolji zvuk i dozivljaj

Realno, zvuk će biti bolji, a atmosfera ne, nekako mi onaj raspad u bestragiji više ima smisla uz muziku. Mada, potpuno opravdan potez, zna se da stoka ne bi dala cvonjka.

Klub Fest ti je u sklopu hale Pinki i ona se nalazi u Zemunu. Pretpostavljam da zivis na karaburmi cim ti je inex bio tu blizu, pa najzgodnije bi ti bilo da uhvatis autobus 16 i ides sa njim do pretposlednje stanice, sidjes na stanici stari merkator. Tu mozes da cekas autobuse 17, 73, 83 i sa njima ides tacno 4 stanice i sidjes na stanici kod Zemun Poste, vratis se malo nazad i ides desno skroz do kraja ulicicom i izbijas na klub fest. Sto se tice nocnih prevoza ima nocni 706 al on ide samo do zelenjaka, mislim i 704 da ide isto, svi su na pola sata cini mi se.

jasno mi je sve,hvala ti puno

Evo poboljšanog rešenja: 17, 73, 83 ili 88, tri stanice od starog Merkatora, siđeš na stanici koja se zove 22. oktobar. Dvadesetak metara napred, pešački na levo, dve ulice pravo i tu je ugao Pinkija. Još jednom levo i ideš dok ne primetiš metalsku bagru. :) Noćni su 704 i 706 do Trga republike.

Edited by Lou
Posted

SATNICA:

(kasnjenja nema, sutra je radni dan)

21:00 - 21:20 eaglehaslanded

21:35 - 22:10 reka

22:25 - 23:00 celeste

jebote, samo 35 min?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...