[Nocturno] Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 pa bogme, treba cesce da je nosis - cice iz mancestera otkidaju ocigledno na nju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 inače, ovi su večeras u Zagrebu sa Hesperian Death Horse, teška jebačina u najavi malo fleševa: http://www.youtube.com/watch?v=wNWx8P5eXLE http://nocturnemagazine.net/galerije/868/celeste-klub-fest-zemun Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 odlican snimak i zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) ' timestamp='1406216780' post='2760223']pa bogme, treba cesce da je nosis - cice iz mancestera otkidaju ocigledno na nju Hahahaha. Ne staj mi na muku, molim te. Edited July 24, 2014 by Radnaskela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 ae turite tu majicu ovde da je vidimo, ja se i rukovah i prozborih koju sa covekom a ne videh majicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 ae turite tu majicu ovde da je vidimo, ja se i rukovah i prozborih koju sa covekom a ne videh majicu Majica je trenutno na pranju ali čim se ispegla, šaljem fotku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 (edited) Eaglehaslanded su imali dva-tri dobra trenutka, ništa živo se nije čulo, jer su imali užasan zvuk. Očigledno su sami krivi, jer su bendovi posle zvučali dobro. Reka su bili dobri, u nedostatku velikana čiji su zvuk pokupili. Korektna, masna svirka, neki fazon između The Red Sea i prva dva Cult Of Luna albuma, lep provod i simpatična svetla. Nikada nisam gledao snimke Francuza, pa nisam ni znao da nastupaju onako. Fantastičan trip koji se malo razbija trenucima u kojima nema dovoljno dima da ih potpuno pokrije, pa čovek dobije priliku da vidi komičnog basistu obučenog kao za basket u kraju, ali sa debelim đozlama. A i ono pitanje za gašenje cigare je bilo smešno, to treba da se sredi sa organizatorom pre svirke. Kada to stavim na stranu, pokidali su, baš propisno. Merch je bio klasična retos fora sa nošenjem novog albuma i reizdanja prvog, slično su odradili Neurosis sada u Zagrebu. Gde je tu poenta, samo oni znaju. Ljudi koji jure samo majice i slično su sigurno zadovoljni, oni koji su trljali ruke u iščekivanju diskova - teško. Edited August 3, 2014 by Lou ajmeimaosamnekegreške Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Basket u DsO majici, certified kvlt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 i ja htedoh reći, gde basket u DSO maji Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Merch je bio klasična retos fora sa nošenjem novog albuma i reizdanja prvog, slično su odradili Neurosis sada u Zagrebu. Gde je tu poenta, samo oni znaju. Ljudi koji jure samo majice i slično su sigurno zadovoljni, oni koji su trljali ruke u iščekivanju diskova - teško. Oni koji su trljali ruke u iscekivanju vinila - zadovoljni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Stoji, njihovi omoti u velikom formatu su izgledali primamljivo. Razmatrao sam da kupim Morte(s) Nee(s), ali pošto mi ploče nisu primarni nosač zvuka, ništa. i ja htedoh reći, gde basket u DSO maji Valja ti se izvući iz kalupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 ne znam ti reći, kod mene u kraju basket se igra u majicama "Mladić srpski heroj" i "Dugino poselo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 (edited) Crkotine. EDIT: U mom kraju se igra bez majice, vazda je to bilo pravilo za letnji basket. Edited August 3, 2014 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Na Adi se igra uvek sa majčicom, ko hoce bez-ne moze da igra. Vidi se da ni ne igrate basket... Inace, Animale(s) kida, sto ne kupih jos nesto,pu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 U mom kraju se puca u kolena onima koji igraju basket. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts