Jump to content

2014.07.23. *Klub Fest, Beograd* Celeste, Reka, Eaglehaslanded

VoivodBG

Recommended Posts

Eaglehaslanded su imali dva-tri dobra trenutka, ništa živo se nije čulo, jer su imali užasan zvuk. Očigledno su sami krivi, jer su bendovi posle zvučali dobro.

Reka su bili dobri, u nedostatku velikana čiji su zvuk pokupili. Korektna, masna svirka, neki fazon između The Red Sea i prva dva Cult Of Luna albuma, lep provod i simpatična svetla.

Nikada nisam gledao snimke Francuza, pa nisam ni znao da nastupaju onako. Fantastičan trip koji se malo razbija trenucima u kojima nema dovoljno dima da ih potpuno pokrije, pa čovek dobije priliku da vidi komičnog basistu obučenog kao za basket u kraju, ali sa debelim đozlama. A i ono pitanje za gašenje cigare je bilo smešno, to treba da se sredi sa organizatorom pre svirke. Kada to stavim na stranu, pokidali su, baš propisno.

Merch je bio klasična retos fora sa nošenjem novog albuma i reizdanja prvog, slično su odradili Neurosis sada u Zagrebu. Gde je tu poenta, samo oni znaju. Ljudi koji jure samo majice i slično su sigurno zadovoljni, oni koji su trljali ruke u iščekivanju diskova - teško.

Edited by Lou
ajmeimaosamnekegreške

Merch je bio klasična retos fora sa nošenjem novog albuma i reizdanja prvog, slično su odradili Neurosis sada u Zagrebu. Gde je tu poenta, samo oni znaju. Ljudi koji jure samo majice i slično su sigurno zadovoljni, oni koji su trljali ruke u iščekivanju diskova - teško.

Oni koji su trljali ruke u iscekivanju vinila - zadovoljni. ;)

Stoji, njihovi omoti u velikom formatu su izgledali primamljivo. Razmatrao sam da kupim Morte(s) Nee(s), ali pošto mi ploče nisu primarni nosač zvuka, ništa.

i ja htedoh reći, gde basket u DSO maji :haha:

Valja ti se izvući iz kalupa. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...