Kumodraski Vo Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Ne razumem se u zanr al meni ovo do jaja uskoro ce album Quote
VoivodBG Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 baš si belac, a i nema veze ta traka sa temom, klasična indi šiparica. još par otkrića Quote
VoivodBG Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Ubija mala kako peva, a tekst je da se smrzneš i pride imate još Kamasija na instrumentima, magija. Quote
Kumodraski Vo Posted June 20, 2018 Report Posted June 20, 2018 Moracu malo da procesljam ovaj fazon, posto su mi super legli Ye i Kids see ghosts.. Skinuo sam SZA za pocetak, ali me je smorio dosta do kraja.. Videcu James Blake da skinem sledece, to se bar secam da je bilo do jaja.. Quote
Demon Seed Posted July 11, 2018 Report Posted July 11, 2018 A u pravu si brt, vise avant nego alt Quote
VoivodBG Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Steve Lacy je mladi instrumentalista i producent, ponajviše poznat sa radom sa svojom matičnom grupom The Internet. Posle sjajnog demo EP koji je izbacio pre koju godinu, svetlost je ugledao prvenac. imamo jako talentovanog mladića (samo 21 godina!) koji ovde radi čudesa! ima poigravanja sa old schol soul-om, pa uleti elektronika, i onda čuješ bas i kažeš kako ga dečkonja svira, ma dobrota! I jako mi se dojmilo što se ne boji da koristi falsetto. (podseća na momente na Prince, a to je svakako kompliment) Kada se uz sve to doda i lična priča iza autora, dobijate bona fide ploču koja će se vrteti preko leta. Quote
Face Of Melinda Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 totalno chillout letnji vajb Quote
Kumodraski Vo Posted July 10, 2021 Report Posted July 10, 2021 Nije lose, poslusaj obavezno ovaj album 1 Quote
Recommended Posts