Jump to content

Mejdeni, nostalgija i Gojira

azal

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest HEFEST

Vokal Gojire ne valja nikako, a i muzika je dosadna i repetativna. Previse tupo i dosadno za moj ukus. Po meni metal treba da bude brz, dinamican i da reze kako rifovima tako i melodijom. Mada kapiram da Gojiru i slusaju oni bivsi grandzeri koji su posto je zanr odumro morali nesto drugo da nadju. Evo sada pustih dve pesme samo sto se nisam usro od muke.

• Upvote 3
  • Downvote 2

Vokal Gojire ne valja nikako, a i muzika je dosadna i repetativna. Previse tupo i dosadno za moj ukus. Po meni metal treba da bude brz, dinamican i da reze kako rifovima tako i melodijom. Mada kapiram da Gojiru i slusaju oni bivsi grandzeri koji su posto je zanr odumro morali nesto drugo da nadju. Evo sada pustih dve pesme samo sto se nisam usro od muke.

hefeste, opusteno, ti nisi pozer to svi znamo

Guest HEFEST

hefeste, opusteno, ti nisi pozer to svi znamo

<p>Jebi ga bas me smorise. Jos jednom sam pokusao da ne bi bilo kako serem onako iz malog mozga. Jednostavno pesme bez dinamike ne slusam. Ovo dodje ko blek metal za siromasne, bas siromasne.

Ne volim pesme koje slusaju heroinski zavisnici. Meni treba nesto brzo i ludo, a moze i balada kada prcam nesto, a na AOR zene pustaju najvise moču. Ovo moze samo drogas masni da slusa.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1

ja nekako naslucujem da hefest covek, uz duzno postovanje, mozda ne zna sta znaci dinamika

Ne volim pesme koje slusaju heroinski zavisnici. Meni treba nesto brzo i ludo, a moze i balada kada prcam nesto, a na AOR zene pustaju najvise moču. Ovo moze samo drogas masni da slusa.

ili u prevodu: nesto bez dinamike

• Upvote 2

Guest HEFEST

ja nekako naslucujem da hefest covek, uz duzno postovanje, mozda ne zna sta znaci dinamika

ili u prevodu: nesto bez dinamike

Aj objasni ti o veliki erudito!! Zna se na sta se misli. Nadam se da ne moram sa tobom da pricam kao sa detetom iz jaslica. Ne drzim te za takvog.

Aj objasni ti o veliki erudito!! Zna se na sta se misli. Nadam se da ne moram sa tobom da pricam kao sa detetom iz jaslica. Ne drzim te za takvog.

jel ti ona pesma od NA ima dinamiku a ova od godzire nema, samo reci lepo, pa cu ti reci kako stvari stoje odnosno sta ja mislim

Guest HEFEST

Carli taj Likvid Fajer nema dinamiku o kojoj ja pricam. Krecu kao bubnjevi i onda udari tonja, a onda mali tracak svetlosti a onda totalni doom i jadilo. Kakva crna dinamika. Ta distorzija koja se cuje non stop udavi me u pojam. Ima tu i tamo malo poskocica, ali sve je tamno u uguseno i u osnovi sporo = u zargonu koji ti ne razumes - bez dinamike.

jel ti ona pesma od NA ima dinamiku a ova od godzire nema, samo reci lepo, pa cu ti reci kako stvari stoje odnosno sta ja mislim

Koja pesma? Ne vidim ni jedan YT video ovde.

A pazi sto je poll demokratski, neko bi pomislio da obojica misle da je kvalitet.

Dobro opazanje.

• Upvote 1

Guest HEFEST

Ne vredi Kuki ja na poslu ne vidim YT snimke na Yumetalu. Samo stoji prazno mesto ko u albumu sa slicicama samo sto nema broj u sredini.

Edited by HEFEST

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...