kuruz Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 https://www.google.com/search?q=asics+pirate+black&safe=off&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=X9yiU5L5CqGGywOq9IDQDA&ved=0CAcQ_AUoAg&biw=1440&bih=785#q=asics+gel+lyte+iii+white&safe=off&tbm=isch 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Gojira je kvalitet, ljudi pls DE SI MITO PAJDOMANE ZIV BIO 100 GODINA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Vokal Gojire ne valja nikako, a i muzika je dosadna i repetativna. Previse tupo i dosadno za moj ukus. Po meni metal treba da bude brz, dinamican i da reze kako rifovima tako i melodijom. Mada kapiram da Gojiru i slusaju oni bivsi grandzeri koji su posto je zanr odumro morali nesto drugo da nadju. Evo sada pustih dve pesme samo sto se nisam usro od muke. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 https://www.google.c...fe=off&tbm=isch Jebiga,ne volim ja taj fazon.Mora to plice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) ti si lud vidi ovu lepotu https://www.google.c...iw=1440&bih=785 https://www.google.c...iw=1440&bih=785 Bezveze što piše ovo gel lyte sa strane ali baš dobra gilja ove crno-narandžaste, koja je cena u odnosu na ZX750 adidasov? Edited June 19, 2014 by Лука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Vokal Gojire ne valja nikako, a i muzika je dosadna i repetativna. Previse tupo i dosadno za moj ukus. Po meni metal treba da bude brz, dinamican i da reze kako rifovima tako i melodijom. Mada kapiram da Gojiru i slusaju oni bivsi grandzeri koji su posto je zanr odumro morali nesto drugo da nadju. Evo sada pustih dve pesme samo sto se nisam usro od muke. hefeste, opusteno, ti nisi pozer to svi znamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Bezveze što piše ovo gel lyte sa strane ali baš dobra gilja, koja je cena u odnosu na ZX750 adidasov? oko 14000 su ali ne postoje udobnije patike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) Uh prenadrkana cena, kao Air Max skoro pa kao Jordanke, 750ice su oko 9500. Edited June 19, 2014 by Лука Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 da mu jebem mater 14000 puta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 imam dva para Asicsa, to nije mrdnulo za godinu dana, odnosno dve godine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) hefeste, opusteno, ti nisi pozer to svi znamo <p>Jebi ga bas me smorise. Jos jednom sam pokusao da ne bi bilo kako serem onako iz malog mozga. Jednostavno pesme bez dinamike ne slusam. Ovo dodje ko blek metal za siromasne, bas siromasne. Ne volim pesme koje slusaju heroinski zavisnici. Meni treba nesto brzo i ludo, a moze i balada kada prcam nesto, a na AOR zene pustaju najvise moču. Ovo moze samo drogas masni da slusa. Edited June 19, 2014 by HEFEST 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 kako mislis da nema dinamike, aj obrazlozi to malo. zasto je bas dinamika to cega nema? jel u ovoj pesmi recimo nema dinamike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 19, 2014 Author Report Share Posted June 19, 2014 nema buraz, bas je za grandzere sve to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ja nekako naslucujem da hefest covek, uz duzno postovanje, mozda ne zna sta znaci dinamika Ne volim pesme koje slusaju heroinski zavisnici. Meni treba nesto brzo i ludo, a moze i balada kada prcam nesto, a na AOR zene pustaju najvise moču. Ovo moze samo drogas masni da slusa. ili u prevodu: nesto bez dinamike 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Jebi ga Carli ne vidim koja je pesma jer na poslu ima blokada. Napisi naziv pa cu je nadjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) ^edit^ gojira - liquid fire mozda hefeste ovo podrazumevas pod dinamikom http://www.youtube.com/watch?v=tWfLeCG83_Q Edited June 19, 2014 by Čarli Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 E a cekaj ko sta obecava na izborima,za koga glasati vidim samo Nocturno iz krusevacke stranke nudio pivo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ja nekako naslucujem da hefest covek, uz duzno postovanje, mozda ne zna sta znaci dinamika ili u prevodu: nesto bez dinamike Aj objasni ti o veliki erudito!! Zna se na sta se misli. Nadam se da ne moram sa tobom da pricam kao sa detetom iz jaslica. Ne drzim te za takvog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 19, 2014 Author Report Share Posted June 19, 2014 E a cekaj ko sta obecava na izborima,za koga glasati vidim samo Nocturno iz krusevacke stranke nudio pivo ja jasem sa bobom tako da je odluka jasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Aj objasni ti o veliki erudito!! Zna se na sta se misli. Nadam se da ne moram sa tobom da pricam kao sa detetom iz jaslica. Ne drzim te za takvog. jel ti ona pesma od NA ima dinamiku a ova od godzire nema, samo reci lepo, pa cu ti reci kako stvari stoje odnosno sta ja mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 A pazi sto je poll demokratski, neko bi pomislio da obojica misle da je kvalitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Carli taj Likvid Fajer nema dinamiku o kojoj ja pricam. Krecu kao bubnjevi i onda udari tonja, a onda mali tracak svetlosti a onda totalni doom i jadilo. Kakva crna dinamika. Ta distorzija koja se cuje non stop udavi me u pojam. Ima tu i tamo malo poskocica, ali sve je tamno u uguseno i u osnovi sporo = u zargonu koji ti ne razumes - bez dinamike. jel ti ona pesma od NA ima dinamiku a ova od godzire nema, samo reci lepo, pa cu ti reci kako stvari stoje odnosno sta ja mislim Koja pesma? Ne vidim ni jedan YT video ovde. A pazi sto je poll demokratski, neko bi pomislio da obojica misle da je kvalitet. Dobro opazanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Propust moderatora, odma da se kazne vojvod i metalmen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 evo ti dinamika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) Ne vredi Kuki ja na poslu ne vidim YT snimke na Yumetalu. Samo stoji prazno mesto ko u albumu sa slicicama samo sto nema broj u sredini. Edited June 19, 2014 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts