Haos sam ja Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 (edited) Ima nekoliko korektnih polu-orijentalnih kompozicija i nabode, doduše retko, poneki hitični komad vrteći svoju ispraznu patetičnu formulu al generalno - sram vas bilo! Edited March 6, 2019 by Haos sam ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 I meni je definitivno poslednji najbolji album, bukvalno sve hitovi. Sjajan! Ide se u Pestu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 29, 2019 Report Share Posted August 29, 2019 (edited) Ubiše sinoć u Pešti, savršeni zvuk i izvedba, možda malo kratko trajalo, tipa malo preko sata, možda sat i po. tipa, 12 pesama. Ne mogu se samo oteti utisku da Joel na sceni izgleda kao kombinacija Topalka/Bobana piromana, što pokreti, što oblačenje. 😄 I da, čini mi se da je konstantno bacao pogled dole, na tekstove, primetili su i drugi, mada nisam mogao da vidim odakle čita... 🙂 Ovaj neki rad Opasno zvuče, baš sam uživao. 3 auta iz Kikinde išla 😄 Edited August 29, 2019 by Chicken Little 420 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted October 23, 2020 Report Share Posted October 23, 2020 Novi album u januaru. Prvi singl: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 Dobra pjesma, umiju da naprave pamtljive melodije, refrene i rifove, ali opet nista novo, igraju na sigurno i poslije par slusanja ovo dosadi. U principu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 Nije loša pesma. Ako ništa, pronašli su svoj zvuk i od Lykaia furaju tu priču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 22, 2021 Report Share Posted January 22, 2021 Yawn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 Ova je baš mlaka, lepa ali dosadna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 29, 2021 Report Share Posted January 29, 2021 https://getmetal.club/186372-soen-imperial-2021.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 Soen mi je uvek bio dosadnjikav, iskreno nisam ih nesto specijalno ni slusao, ali ovaj album mi se svidja, taman da probam opet sa starim albumima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 Dobar je novi album, meni se više sviđa nego prethodni, bolje pesme, pamtljivije. U principu štrikaju po svojoj oprobanoj formuli - groovie rif na početku (dosta im zvuče rifovi jedni na druge ali su nekako zarazni) i onda uleti Joel sa vokalnom melanholijom, a i ostali se prebace u pratnju vokala. Imaju nešto što je užasno catchy i privlačno i generalno su bend koji hvata na prvu loptu, poznate trikove i fine refrene, nema previše toga za istraživanje ako te ne upecaju ovom zaraznom, al konvencionalnom melanholijom i melodijama koje su na sličnu foru. Jbga, mene uspevaju da izvaćare na tu tugaljivost, šta ću. Kome se nisu sviđali do sad, neće se to promeniti ni ovim albumom. Možda ima malo više soliranja na gitari nego ranije, al sve su to one klasik Gilmourovske fore. Suma sumarum, najbolji njihov album posle Lykaia-e . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 Slazem se s izrecenim svim o muzickom pravcu, samo je meni ipak prethodnik bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted February 26, 2021 Report Share Posted February 26, 2021 Ja se slažem sa Slobom. Bolji prethodnik, mada vrlo slične pesme, kao da su sve u isto vreme nastale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 5, 2021 Report Share Posted April 5, 2021 Drugar koji je Opeth fan koliko i ja me je uputio na ove momke, i zaista je znao da ću umeti ponešto da proberem za sebe ovde. Iako je Opeth uticaj malo očigledniji na ranijim radovima (pogotovo na drugom albumu), sviđa mi se i identitet koji su uspeli da izgrade za sebe na poslednja dva izdanja. Novi album mi se možda i najviše dopada, naročito Deceiver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 Zadesio sam se u Budimpesti u subotu, pa sam pogledao i ovo. Bend inace nikada nisam slusao, osim sto sam pustao ono sto postujete ovde. Prvu grupu sam preskocio, Lizzard je bio prosek, a Soen je verovatno najgori koncert koji sam pogledao ove godine. I to ne zbog toga sto su uzivo losi. Nisu, sviraju fino, pevac peva dobro (mada mu glas nema tu snagu uzivo). Meni je njihova muzika jednostavno odvratna i predvidiva - neko drljanje na gitarama cisto da se dovuku da skoro pa narodnjackog refrena. Masa oko mene se odlicno provodila - matorci, curice i bajkeri ocigledno uzivaju u ovakvom zvuku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 1, 2023 Report Share Posted June 1, 2023 more of the same, imam utisak da su ovu pesmu već napisali 10 puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 12, 2023 Report Share Posted July 12, 2023 ćelavi Gojko strikes again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 12, 2023 Report Share Posted July 12, 2023 spot stigao direktno iz 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted July 13, 2023 Report Share Posted July 13, 2023 treba napraviti jedan spot koji pocinje isto ovako ali se nastavlja sa spremanjem stana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts