VoivodBG Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Ostaci likova iz Unison, Belgrade Noise, Let's Grow, 36 Daggers, Jaibo!, seciraju muziku svojih života. DIY punk/noise/kraut/fusion/whatever http://mnjenje.bandcamp.com/album/zubima-po-ljudima Quote
chess Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 (edited) Da, skroz nije logicno da ih niko ne slusa, ljudi su danas izdali album prvenac, cudno kako vec nemaju fanbazu kao iron maiden, samim tim bend nije vredan postojanja. Zbog takvog stava ovde scena i bendovi propadaju. Edited July 2, 2014 by chess 1 1 Quote
Runner Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Evo sad sam poslusao par stvari online, sasvim solidna muzika i totalno bezvezan i neadekvatan naziv benda, koji neupucenog posmatraca ne moze a da ne asocira na nikad formirani projekat onih Trajceva-i-Tonceva iz benda Ti, sa sve japankama i kariranim patofnama. Quote
chess Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Meni je Mnjenje kul ime, ne mora bas uvek da bude neko englesko zajebano ime. Kada cujes da se bend zove Ti onda prosto znas da je bend neko gej karirano papucarsko smece. Al evo ima jos gorih primera loseg naziva benda, moj licni favorit uvek i zauvek: http://www.last.fm/music/Sutlija%C5%A1 Quote
truliandedzombileš! Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 paydo komma je kul ime. dobro je ovo... bilo bi bolje da vodovodove teme ne prati određena reputacija, pa niko neće obratiti pažnju na ovu. ono što mu je govoreno već - neselektivna podrška svemu i svačemu nije podrška. 1 Quote
chess Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Slazem se da ima gomile smece bendova na domacoj sceni al ovaj bend vredi i dobro zvuci, zato sam i razbijao predrasude zbog naziva ovog benda, zato sto je stvarno dobar. Quote
VoivodBG Posted July 3, 2014 Author Report Posted July 3, 2014 @Chess, Sutlijas je kult. Najbolja garazna poslastica sa ovih prostora. Sirovo rokanje. Izbor domacih bendova i njihovih imena je prikladan, uglavnom. To sto ste svi navikli na engleski i on vam zvuce bolje od maternjeg, u tome lezi problem. @Trulex, ne brini se ti za moju selekciju, nego se potrudi katkad da i sam nesto preporucis. (metal, ne metal itd.) Najlakse je biti internet balegar i ostavljati za sobom tragove sranja u svakom postu. Slusao sam album, svidja mi se jer dosta toga vuce na bendove koje gotivim iz noise rock zanra, ali postoji jedan problem koji se zove zivi nastup. Ni na jednom nisam bio zadovoljan, jer je vecina pesama bila u fazi jam session-a i to prilicno neinteresantnog. Osim pesme Daj Bog, ona je oduvek imala formu. Quote
truliandedzombileš! Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 ne proseravaj se vidiš da sam ti pohvalio dve preporuke 1 Quote
Talvi Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 je l' ono bio svojevremeno neki doom/death/šta li bend koji se zvao Musaka? Quote
Runner Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 je l' ono bio svojevremeno neki doom/death/šta li bend koji se zvao Musaka? Postojao je projekat Musaka iza kojeg je stajao Boris Todorovic iz Banjaluke, svojevremeno admin metal webzina Scissors. Ali, to je bilo prije 10 i kusur godina, tako da ne znam da li je on sa tom "Musakom" uradio ista vise od nekih demo snimaka i sl. Quote
truliandedzombileš! Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 bilo bi zaista previše da su postojale dve musake. 1 Quote
SkullKrusheR Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 a ustvari postoje. http://moussaka.bandcamp.com/ projekat petra iz threesome-a. Quote
VoivodBG Posted July 5, 2014 Author Report Posted July 5, 2014 (edited) http://youtu.be/qP2r_zZEBpI Edited July 5, 2014 by VoivodBG Quote
nebojsak Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Slusao sam album, svidja mi se jer dosta toga vuce na bendove koje gotivim iz noise rock zanra, ali postoji jedan problem koji se zove zivi nastup. Ni na jednom nisam bio zadovoljan, jer je vecina pesama bila u fazi jam session-a i to prilicno neinteresantnog. Osim pesme Daj Bog, ona je oduvek imala formu. Hmm, da l si ti siguran da si nas ikad gledao uživo, osim preko ova dva YT klipa? Pošto to džema nije videlo, osim na ovom certu u NS odakle su klipovi i u Zagrebu, gde smo bili u fazonu da opalimo po jedan za kraj. Mislim, nije da mi smeta kad neko kaže da mu se nešto ne sviđa, to je ok, samo nemoj ovako o nečemu što nikad nije bilo 4 Quote
VoivodBG Posted July 6, 2014 Author Report Posted July 6, 2014 Gledao sa Halftones i VVhile i C&C i Storms. Stekao sam taj utisak sa ta dva nastupa i slusanjem onih grdnih lo-fi demoa sa soundcloud-a. Ali i dalje cekam neki vas buduci nastup, da me raspametite. Quote
VoivodBG Posted January 31, 2015 Author Report Posted January 31, 2015 (edited) 21.3. Zrenjanin, Zeleno zvono (+VVhile) 27.3. Skopje, Kula (+Shock Troopers) 28.3. Kumanovo, Agora (+Shock Troopers) 18.4. Rijeka, OKC Palach 25.4. NS, CK13 (+Tona, Casillas) Edited February 10, 2015 by VoivodBG Quote
salebghouse Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 solidna svirka pre neko vece u elektropioniru. ma nek smo zivi i zdravi... Quote
Recommended Posts