Jump to content

Treba li muškarac da se brije?  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Greenhood Forest meets zulufi in-the-vein-of-Aca-Celtic i taj fazon desetak i kusur godina unazad.

Prije toga sam nosao pustenu kosaru i bradusinu od par mjeseci, ali sam se zaposlio 2002, pa morao da se malo uljudim.

Inace, i meni se cini da su sada kod tih urbanih likova brade u modi, recimo kod hipstera koji naginju nekom hipsterskom tvrdjem zvuku.

Posted

cjelavi sa bradurinama, ko bradati sodomiti

jos kad imaju upletene bradice, sex offender style

ajde ne.

Posted

Ne brijem se već par godina, samo do necklinea, dakle skroz ispod brade jedno 2-3 cm, a trimer na dvojku jedanput u dve nedelje.

Posted

Ne brijem se već par godina, samo do necklinea, dakle skroz ispod brade jedno 2-3 cm, a trimer na dvojku jedanput u dve nedelje.

ovaj fazon i ja radim kad se zapustim, čisto do neckline-a i mašinica na dvojku, savršena dužina

Posted

Brkovi su mi zuci nego ranije + imam sede u bradi (ali ih chupam, da glumim mladost)... vrlo brzo cu da probam hitler brkove za zezanje, a onda da se vratim na staro - jareca bradica i zulufi, a sve ostalo fajront :haha:

Posted (edited)

Brijem se kad me zasvrbi... Ne bulja ko Trlaju pederica, nego debrex i kovibr... Jebe mi se sta ce da izraste i kako ce da izgleda, nismo zenetine...

Edited by Sreta
  • Upvote 5
  • Downvote 3
  • 5 weeks later...
Posted

i ja da se zapljunem,jebes brijanje,jebes trimovanje

i to da se pusti na ljeto da se na silu odma' covjek navikne

samo hetbrid i truppenstrum za trening a masterpiss of pain u kola

koga brada bode raus

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Pa zato postoji i vosak za brke, polako ih pritomiš, pa ih posle vrtiš kako oćeš.

Preproučujem, taj vosak svakako, mada ih ima raznih.

Edited by Schneider
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...