Јарослав Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 ovaj batica je dobio nagradu za najbolju bradu na svetu a evo su i neki od kandidata:
Vic Rattlehead Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Bolje što sam Bezbradica nego da takve idiotizme držim na glavi. 4
Machka Naopachka Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Brilijantni momci! http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2868265/Forget-Christmas-tree-BEARD-baubles-new-hipster-accessory-December-selling-out.html 4
Face Of Melinda Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 Antiimenjakinja likes this 15 Reasons Bearded Men Are Better
Antikristina Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 meni sve odavno jasno, treba ove bradomrziteljke da pogledaju ovaj baja mi je favorit sa liste:
Face Of Melinda Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 previse dlaka za moj ukus, ali ono mislim na tebe <3
Antikristina Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 drago mi je što misliš na mene, doktorka, pa makar i kad te dlake asociraju je l to ona debela krznena zverina koju je Paja držao na avataru? zaboravila sam kako se to čudo zove
Face Of Melinda Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 Ne znam, ali poenta je da brada zivi svoj zivot, ima svoj ekosistem i budi animalne instinkte u zenama Eventualno ovo sto fura Adam Levine http://www.youtube.com/watch?v=qpgTC9MDx1o
Face Of Melinda Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 To ne umanjuje cinjenicu da je lep covek, neka bude sta god zeli <3
obsessed by cruelty Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 Ove pubertetske brade Ja sam do skoro furao Bogdan stajl, skinuo sve, pola dana izgledao kao da mi je opet 16 Mnogo vole panduri da me startuju bradatog...
Machka Naopachka Posted July 26, 2015 Report Posted July 26, 2015 Meni nije nesto jasno. U onom spotu Marun fajv sto okaci doktorka, eno vise polutke kladila bih se da su suve? Aj i ako nisu suve valjda su ih iskrvarili posle klanja? A on onoliko krvav, pa od cega majku mu? meni sve odavno jasno, treba ove bradomrziteljke da pogledaju ovaj baja mi je favorit sa liste: Mmmmm, man bun i brada ♡
Face Of Melinda Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Meni nije nesto jasno. U onom spotu Marun fajv sto okaci doktorka, eno vise polutke kladila bih se da su suve? Aj i ako nisu suve valjda su ih iskrvarili posle klanja? A on onoliko krvav, pa od cega majku mu? Mislim da su se osusile od stajanja ili je neka plastika fazon plus sok od borovnice... Helsinska prava za zivotinje and stuff, znas vec sva ta pravila Op op hvataj, Machko!
Face Of Melinda Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 rollo>>ragnar brains beats muscles! ragnar>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Machka Naopachka Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Mislim da su se osusile od stajanja ili je neka plastika fazon plus sok od borovnice... Helsinska prava za zivotinje and stuff, znas vec sva ta pravila Op op hvataj, Machko! Oo fala, nije trebalo Vis, to je kao kad Bouns nadje na pubicnoj kosti ugraviran rasferslus i zakljuci kako je zrtva nosila farmerke marke Livajs u trenutku smrti. Ne ide..
Recommended Posts