VoivodBG Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Slušao na bandcampu? Ili novi link na youtube? Rekli su da su imali probleme sa istim, pa su uploadovali drugi snimak. Quote
Captain Spaulding Posted May 13, 2015 Author Report Posted May 13, 2015 Ja sam kupio cd na promociji u Novom Sadu i bio je 500 dinara. Nije ni rezanac ni digipak ali je nesto izmedju, tj mikrodizajn izdanja preko ploce i imao je falicnost (videcete na slikama) pa su mi rekli da su videli problem i da druga tura nece imati takvih problema. Sada, da li je zbog toga bila 500 dinara ili zbog neceg drugog ne znam Uglavnom, evo kako izgleda, a videcete i ostecenje koje je postojalo u 1. turi (nije dobijeno takvo, nego se napravi tako vec posle 2. savijanja) 2 Quote
VoivodBG Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 (edited) rezanac, vidi se iz aviona. nego deder budi dobar dečko, slikaj mi deo sa kreditima. u koliko primeraka je izašao? 300? Edited May 13, 2015 by VoivodBG Quote
Captain Spaulding Posted May 13, 2015 Author Report Posted May 13, 2015 Dobro, rezanac. A ne mogu, telefon mi je teski shiet i nema ni fokus ni blic bice sve mutno. Quote
Baal Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Slušao na bandcampu? Ili novi link na youtube? Rekli su da su imali probleme sa istim, pa su uploadovali drugi snimak. Na bandcampu. Sad ću pustiti YT. Solidno je ovo, mada je poprilično nedorečeno, ali kao što je neko napisao to je ranije bio solo projekat Dorića, nisu mnogo dugo full bend pa ćemo videti, ima potencijala svakako. Quote
Flash Gordon Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 (edited) Jednom sam sličnu stvar rekao za fizičko izdanje Pry-a, al' moram i ovde. Svaka čast bendu za ovako lepo fizičko izdanje, baš izgleda vredno kupovine. Edited May 26, 2015 by Flash Gordon Quote
VoivodBG Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Naručite CD putem e-mail adrese [email protected] po ceni od 800rsd! Quote
VoivodBG Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 nešto su peglali i remiksovali pesmu i izbacili je kao neoficijelni spot. zvuči dobro. Quote
VoivodBG Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 Balkanrock šta muzičari slušaju, Branislav Božanić Wolfram Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Da je blue honey pa i da uzme covek Quote
Captain Spaulding Posted April 30, 2017 Author Report Posted April 30, 2017 Nova stvar, drugacija, ubija Quote
VoivodBG Posted April 30, 2017 Report Posted April 30, 2017 Baš jaka singlica. Jana ima prelepu boju glasa, i definitivno joj više stoji etno pevanje naspram lalala bek vokala koje je do sada radila. I produkcija je na vrhunskom nivou, znam da ste gunđali za prethodno izdanje, ali ovde je sve uhvaćeno dobro, dišu instrumenti i grade dobru atmosferu, osećam se kao da sam u prirodi van civilizacije. Biće interesantno kakav će i ostatak EP zvučati, samo da previše ne šaraju. Ovo bi bilo sjajno da se izvede u kamernoj varijanti u Rexovoj sali. Quote
chess Posted April 30, 2017 Report Posted April 30, 2017 simpaticno, jak onaj deo od 3 min na dalje kad ga zamaste u harmoniji sa vokalima Quote
VoivodBG Posted May 6, 2017 Report Posted May 6, 2017 Interesantno je da su uzeli da obrade Prošeta se Jovka Kumanovka, a prvu ju je obradila Kezz od novije generacije muzičara. Quote
Baal Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Više mi leži fazon sa prvog albuma, na ove dve pesme je vokal previše napadan i para uši. Quote
Berliner Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 ova druga pesma, zbog rifova i basa pogotovo mi dosta evocira revolt (bl) i onu crkvenu kompilaciju Quote
VoivodBG Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Četka, sada malo kakiš. Ajde da ne budemo elitisti, Janjin vokal je preljepe. A smetala ti ona bandcamp mutna produkcija. Ccc... Quote
Baal Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 (edited) Smetala mi je produkcija na prvom albumu, al' ovaj vokal ne mogu da svarim, jebi ga. Po mom ukusu je previše ekspresivan. Bolje leži Dorićev vokal na ovu muziku nego Janin. Edited May 14, 2017 by Baal Quote
VoivodBG Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Ukusi. Vokal je na mestu, tu je i melos, čaše ne lomim, a ruke mi krvave. Imaju i snimak Deftones obrade ako te to žari i pali. Ukusi. Vokal u funkciji obrade i tog filterisanog narodnog melosa dobro završava posao. Ako voliš muške, imaš i Deftones obradu sa zadnjeg nastupa. Quote
Recommended Posts