Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pristojna serija za sad, mada slabija od knjige (samo prvu pročitao). Fet mi se baš ne sviđa u seriji, deluje mi kao neka umišljena budala.

Posted

dobra serija, pozajmila je od dosta filmova, serija i stripova po malo...ali cool blend..sad sam odgledao drugu epizodu, obecava, samo da je ne rastegnu

Posted

evo npr. prve koje mi padaju na pamet kada upucaju ajhorsta u nogu jednom i onda trče ka njemu da bi ovaj naravno pobegao, pa onda scena sa taksistom koji izlazi iz auta da bi pucao u vampire (iako mu je jedan izbacio ono sranje iz usta na staklo, ima ih 500, a onaj lik mu viče da beži), gomila scena nekonziscentnog ponašanja vampira (da bi u prošloj epizodi saznali da njihov gospodar vidi sve kroz njihove oči wtf)... ne mogu sad ni da se setim svega, bilo je još nekih nebuloza.

o debilnim dijalozima da ne pričam, ali ajde.

btw, jedva čekam da vidim koja je fora sa onom bandom vigilante vampira, preskočili su ih u prošloj.

• Upvote 1
Posted

PA to jeste. Od jednom se ponasaju organizovano kao da nisu i pre toga bili povezani sa masterom. Mozda nije obracao paznju na njih pre toga toliko. A vidzilanti su jedina nada. Njih par da pobije ove sto se sire kao kuga nema leba pa da su supermeni svi.

Posted

A mozda je i to. Mozda tek tada moze maestro da diriguje njima. Dobro zapazanje od strane Captain Jeffrey T. Spaulding-a. :da:

hooray-captain-spaulding.jpg

Posted

A mozda je i to. Mozda tek tada moze maestro da diriguje njima. Dobro zapazanje od strane Captain Jeffrey T. Spaulding-a. :da:

hooray-captain-spaulding.jpg

Ja samo predpostavljam, moze da bude i da nije to. Isto tako kada je pocela serija The Walking Dead zombiji nisu bili bas definisani u potpunosti pa su u prvoj sezoni razmisljali (devojcica uzima lutku, zena od Morgana okrece kvaku, zombi kod trznog centra razbija staklena vrata ciglom ) dok u ostalim glupi ko tocilo :)

Dobra slika ;)