Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 mnogo me nervira sto vise niko osim Laze i Bobe ne zna da napravi kartu kako treba mnogo su ruzne 1 1
Runner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Eto sad znamo da je organizator izvjesni Production Pool sa sjedistem firme u Rumi.
hypnos Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 Predgrupa je Orphaned Land? Vidim da su postavili na fb da ce biti speijalni gosti na njihovoj EU tour
bo88gdan Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 mnogo me nervira sto vise niko osim Laze i Bobe ne zna da napravi kartu kako treba mnogo su ruzne pa jel ti ides na koncert zato sto volis bend i njegovu muziku da slusas ili ti je presudna lepota karte ? Meni je to beznacajan faktor sto se koncerata tice moze da bude samo redni broj na karti i cena da bude beli papir kakve veze ima , ide se zbog muzike sve ostalo je manje vazno 4 4
Havočka Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Ma svakako, ali su mi je krivo što karte više nisu tako lepe, prosto konstatacija... Ne vidim zašto ne bi bile lepe kao nekad, dodaje neki užitak kada imaš neki reminder tog tipa, skupljam karte i volim da su šarene... Ranije su uvek bile šarene... Ne znam što odjednom nekome smeta to što bih ja volela šarene karte? Ono, skupljam ih i lepim po ormaru, volela bih da uočim razliku kad bacim pogled. Trzalice, karte, cipele i lakovi za nokte su stvari koje volim da imam, pa kako mi nije zabavno da imam dva ista para cipela i dva ista laka za nokte, nije mi zabavno ni da mi sve karte budu iste... Samo to, ništa više 4 4
Havočka Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Doći ću na kraju do toga da želim da sam Hefest XD 1
bo88gdan Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Ma svakako, ali su mi je krivo što karte više nisu tako lepe, prosto konstatacija... Ne vidim zašto ne bi bile lepe kao nekad, dodaje neki užitak kada imaš neki reminder tog tipa, skupljam karte i volim da su šarene... Ranije su uvek bile šarene... Ne znam što odjednom nekome smeta to što bih ja volela šarene karte? Ono, skupljam ih i lepim po ormaru, volela bih da uočim razliku kad bacim pogled. Trzalice, karte, cipele i lakovi za nokte su stvari koje volim da imam, pa kako mi nije zabavno da imam dva ista para cipela i dva ista laka za nokte, nije mi zabavno ni da mi sve karte budu iste... Samo to, ništa više pa i ja ih skupljam posle svake svirke ujutro kad dodjem strpam kartu u fioku , imam ih poprilicno , treba da otvorimo temu gde cemo da slikamo i ubacujemo nase kolekcije karata sa koncerata 2
M-16 Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 treba da otvorimo temu gde cemo da slikamo i ubacujemo Do ovog dela sam te podržavao. 1
tier_mfkr Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 @bogdan pa sto ih ne pitas da ti odobre temu?
bo88gdan Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 @bogdan pa sto ih ne pitas da ti odobre temu? prvo da mi odobre ovu sto sam jutros napravio
Havočka Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 @Bogdan I kao neko ko skuplja karte hoćeš da kažeš da ti ne bi bilo draže da su šarene? 1 1
Demon Seed Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Ja na poledjini onih mrtvih Gun karata napišem od čega su. Najviše imam The Stone i KKN Gun karata 1 1
Havočka Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Pa je l' sam ja rekla da neću da idem na koncert zbog toga? Ja samo rekoh da ne verujem da su jedino Boba i Laza ovih dana u stanju da naprave lepu kartu 1 1
Chicken Little 420 Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Laza i Boba naprave lepe karte, kad mogu da ih naprave, njihovi koncerti su manjeg tipa i ne pustaju ih preko servisa za prodaju. Sve ostalo ide tako, to je najlaksi nacin kupovine, naravno da su ruzne, ali, takve su su svakog drzavi.
Demon Seed Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Takav je sistem, jbg. Čak je i Frubi prešao posle nekog vremena na ružne karte...
Chicken Little 420 Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 bar su uveli logose na istim, secam se prvih, arial i cepaj
Havočka Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Bitno da nam sve ostalo nije kao u svakoj drzavi -.- I ranije su karte mogle da se naruce preko neta iako su se prodavale u Feliksu i ne znam kako se zove ono mesto u Novom sAdu... Sad odem u Lagunu da kupim kartu za Metlicu i dobijem papircinu koju sam mogla sama da isprintam -.- 1 1
Recommended Posts