LazaGNR Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 ... i ne znam kako se zove ono mesto u Novom sAdu Mungos CD shop.
Demon Seed Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 (edited) Najveća je prevara bila kad ima dve sorte karata, bilo je tako za neke koncerte, ako kupiš u Felixu, dobiješ lepu mastnu, ako se zajebeš pa odeš u prodajno mesto Eventima, naštancuju ti onu odvratnu... Edited December 4, 2014 by Demon Seed
truliandedzombileš! Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 vrh ružnoće je bila karta ze metaliku u a4 formatu nesretni radnik u knjižari morao da me upozori pre štampanja, kao mnogi metalci se bunili, galamili, dramili, samo što nisu plakali. jeste pičke, realno.
Phallusifer Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Izgled karte mi nije nesto posebno bitan, ali zbog te A4 za Metaliku sam i dan danas smoren.
PajatheTrut Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 Супер што нема никаквих предгрупа 1
LazaGNR Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Mislim da ne. Samo ih onaj DD tickets prodaje (koliko ja znam).
Talvi Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Супер што нема никаквих предгрупа biće jedna domaća, koliko sam upućen. no sačekajmo zvanično
ShinigamY Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Da, i ja sam upucen da ce biti jedna domaca skoro 100%, al cekam da objave
PajatheTrut Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Баш ме интересује ко би из ове земље могао да буде предгрупа Гардијанима. Можда Надимач.
obsessed by cruelty Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Pre neki Forever Storm ako to postoji uopste jos uvek.. 2
truliandedzombileš! Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 kad su mogli oni nesretnici prošli put, alhemija valjda se zvaše, svako može 1
Demon Seed Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Atlantida deluje kao dobar izbor? Mislim trebalo bi Alogija realno, al' oni su već veliki bend, ne ide da budu predgrupa. 1
azal Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 moze onaj bend sto je sad izbacio neki singl. sto su bili BG tribjut sad sviraju neki epic/melodeath
Havočka Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 ako bude neki demist tacno cu da bacim bombu 2
ShinigamY Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Pu pu, nedaj boze. Ja ne znam kako neko moze ozbiljno da se bavi kloniranjem benda ... Stvarno pointless.
Telcontar Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Pa mogao bi Assymetry barem niste copy paste stranog benda + pristojno zvučite za razliku od većine bendova. Hadal je sad više melodeath / neki Wintersun nego nešto nalik Guardianima. A ne znam jel su našli gitaristu uopšte. Nemoj ovi iz Demista da vas čuju već je neko bio iznapušavan što ih "proziva" da su Nightwish / Epica / Demether. Kad smo kod Demethera ja bi njih voleo da vidim kao support ili Forever Storm. Realno Storm je možda jedini ostao da zvuči ko iole kvalitetni i pristojno od bendova kod nas, a da je neki heavy, power, nešto.
ShinigamY Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Jbg, voleo bih i ja ali fazon je sto smo trenutno u fazi snimanja albuma, i malo je komplikovano da se uvezbavamo za svirku. Jest' da svako zna svoje deonice da svira, al' drugacija je to prica od snimanja, pa nam je fokus na album trenutno. A i nemamo vremena da visimo u studijima za probe trenutno, tako da odpada ta opcija Album pa onda sve ostalo trenutno. Sto se tice predgrupe, i meni je Forever Storm jedan od bendova koje zamisljam kao valjana predgrupa, ali ostaje da vidimo sta ce biti.
truliandedzombileš! Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 forever storm da, jedan od retkih pristojnih bendova u ovom nekom fazonu u nas... ili u bilo kom fazonu. od paveraša meni je dargoron bio najbolji domaći, iako ih ovde nisu nešto mirisali.
Havočka Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 meni je dargoron vazda bio djubre volela bih FS da vidim posle 6+ godina imali su par onih hitova onomad vrtelo se na 202 sećam se, sećam still, savage circus, persuader i guardiani odjednom su mi neki kao lifetime want persuader mi je u stvari lifetime want, još to da vidim i može da se spava 3
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Samo FS ostali stvarno nikad ne samo oduzimaju vreme
Recommended Posts