Kumodraski Vo Posted April 28, 2022 Report Posted April 28, 2022 Riffless? A Dreamless, ja procito riffless, boze me sacuvaj prso sam.. Quote
Haos sam ja Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 Nije rđav novi album, bolji dosta od prethodnog, međutim ne razlikuju se sad previše od random modernog tech DM benda, kao da je nestala ona magija sa the Flesh prevails i Dreamless. Dosta su izgubili odlaskom Alexa Hofmanna koji se bavio onim efektima i zvučnim slojevima karakterističnim za njihovu najbolju fazu. Slušaću još jer ovo su dosta talentovani ljudi. Quote
Haos sam ja Posted March 23, 2023 Report Posted March 23, 2023 Ode bubnjar Andrew Baird iz benda, još jedan težak udarac jer je on baš zverina. Fallujah propo. Quote
Haos sam ja Posted January 30 Report Posted January 30 Kako je ovaj bend propao kao muda kroz pocepane gaće, idu na turneju kao predgrupa deathcore reptilima Ingested. Quote
Kumodraski Vo Posted January 30 Report Posted January 30 A dobro Ingested je bar stara skola moderne brutalice.. secam se lozenja na The Surreption, to su bili dani.. Quote
Recommended Posts