truliandedzombileš! Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 (edited) ... Edited September 1, 2014 by truliandedzombileš! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 (edited) To za Juzni Vetar bi vec bila druga prica, povratak na oldskul na to bi se islo garant.. Edited September 1, 2014 by sale 83 Larry Flynt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Зато што ми не дају мама и тата ? ОЋУ БОЛЕ МЕ КУРАЦ ! Јебе ми се да ја идем у пизде материне да их гледам ако су говнари па им се не залази овде из било којих разлога. Него кад лепо дођу овде, тад ћу ко господин ићи да их гледам. Јес луд сам ја да идем у другу државу да гледам бенд којем се не долази овде или који није постигао никакав договор да се организује овде нешто. По мени то ( често практиковано ) идење у другу државу (због гледања неког беда који неће да дође овде) залази већ у неки облик фанатизма.... Pa jesi fan ili nisi, jebem te? Tebe bi boleo kurac da sviras po Tunguzijama Indonezijama ako ce koncert da bude fijasko, da bi se tamosnjih 150 komada prisutne gospode osetilo ispostovano? Jebeni Jay Kay bejbe se smorio kad je izasao na binu pred 1500 ljudi u Areni. Prokletni egocentricni drevni Sorabi pravoslavci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Pa jesi fan ili nisi, jebem te? Tebe bi boleo kurac da sviras po Tunguzijama Indonezijama ako ce koncert da bude fijasko, da bi se tamosnjih 150 komada prisutne gospode osetilo ispostovano? Jebeni Jay Kay bejbe se smorio kad je izasao na binu pred 1500 ljudi u Areni. Prokletni egocentricni drevni Sorabi pravoslavci... Јесам, али имам то нешто ( назвао бих неком дозом самопоштовања ) због које се не бих укључивао у такве радње. Штета за Џеја, реално ако је толико било онда је то жалосно, заслужује више дефинитивно. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Hvala na toplim recima brateu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Смеј се Леми колко оћеш, ако су бенд говнари или се трипују да ће да пукну ако дођу у твоју државу да свирају за тебе и друге фанове, онда нису вредни одласка у другу државу. Једино ако си баш фанатик неки тешки за тај бенд, али ја до тог нивоа фанатизма не планирам да стигнем ни за један бенд. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Tako cemo na Mandrak live spektakal da ti dodjemo, ko te jebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Штета за Џеја, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Tako cemo na Mandrak live spektakal da ti dodjemo, ko te jebe :haha: Далу ти плус сутра, немам данас више. а ок ако си на то мислио, то је већ друга ствар,мени су симпатични, нисам неки фан ал су ок 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Зато што ми не дају мама и тата ? ОЋУ БОЛЕ МЕ КУРАЦ ! Јебе ми се да ја идем у пизде материне да их гледам ако су говнари па им се не залази овде из било којих разлога. Него кад лепо дођу овде, тад ћу ко господин ићи да их гледам. Јес луд сам ја да идем у другу државу да гледам бенд којем се не долази овде или који није постигао никакав договор да се организује овде нешто. По мени то ( често практиковано ) идење у другу државу (због гледања неког беда који неће да дође овде) залази већ у неки облик фанатизма.... pošto se, inače, bendovi pitaju oko svega toga, pa su govnari jer neće da dođu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Pa na primer ja da sam to odabrao kao moj zivotni poziv tj da od toga zivim i hranim porodicu plus da ja stvaram muziku ja bih se trudio da se pitam oko svega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Уопште се не треба обазирати на то дал се они лично питају или не. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 (edited) @jaroslav pa ko im je kriv sto se ne pitaju nego svaljuju odgovornost na neke smutljivce!? glume metal stav a samo slusaju sta im se kaze ja necu da robujem masini ko im brani da pozovu nas kazu ej ekipa vi i mi mi smo jedno mi smo iz iste price, mi mozemo to zajedno i dodju malo da se druzimo, koji ce im kurac masinerija. prodane duse Edited September 1, 2014 by Čarli 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Смеј се Леми колко оћеш, ако су бенд говнари или се трипују да ће да пукну ако дођу у твоју државу да свирају за тебе и друге фанове, онда нису вредни одласка у другу државу. Једино ако си баш фанатик неки тешки за тај бенд, али ја до тог нивоа фанатизма не планирам да стигнем ни за један бенд. svakom svoje, naravno, ali nije li veca doza fanatizma i manja doza samopostovanja potrebna upravo da odes na ovako neku ad-hoc supergrupu za koju realno bilo koga od njih koji nastupaju zabole kurac kako ce da zvuci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Можда си и у праву, али ја на то гледам другачије , тако да не бих знао . За мене ово представља велику метал журку на којој ћу се вероватно добро забавити. А у то дал њих заболе не бих улазио дубље. Они су дошли у ову државу, да свирају пред публиком, то је све што ме интересује, и то ћу и гледати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Hipster metalci danasnji su jedna od gorih sorti koliko vidim. Do sada vas nisam klasifikovao u svojoj svescici. Psihologija je cudo. Covek moze sam sebe eto ubediti da iz nekog razloga ne treba otici na koncert nekih od najvecih zvezda metala. Jednog dana cu napisati knjigu u kojoj ce biti cista psiholoska analiza naseg drustva. Ovo je samo jedan njegov fejl. Nesto kao nastavak dela Arcibalda Rajsa. Bice i ovako modernijih tema kao sto je ova da li otici na koncert ili ne i onda skriveni psiholoski razlozi zbog kojih neki nece. Mislim i ne bas toliko skriveni, ali eto bar skriveni od njih samih posto ih ocigledno ne vide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Obavezno Vendi da zabavlja goste u pauzi i nema pipanje s masne ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 aj, Hefeste, reci mi zašto neću ići na ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Bolece ga da se ponavlja, Arcibalde Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 ja ne dajem 4 soma za metal, kupiću viski neki 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 ali Ross the Boss pa ja nisam imao pojma da postoji neki retard koji se tako zove Evo,samo jedna stvar. Ja sam bio sad na Brutal Assault-u (kao i ti) i pitao sam preko 20 ljudi iz Srbije (slovima:DVADESET I NESTO LJUDI) ko je Radomir iz Zitista. I znas sta su SVI rekli? - Nemam pojma. Toliko o tome. Anonimusu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 nisam bio na brutalu ali pitao sam 20+ ljudi i niko nije video osam tebe p.s. trebo si srčuješ pod radmiz bogdani 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 ja ne dajem 4 soma za metal, kupiću viski neki uzi neki bafalo trejs, kad ja vec ne mogu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 ja se ne družim sa metalcima 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts