sale 3sm Larry Flynt Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 (edited) Da, ne, možda, zašto?Da vas čujem, šta mislite Edited September 9, 2014 by Јарослав
obsessed by cruelty Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 sjeban ti poll nesto, ne moz se glasa u svakom slucaju da, muka mi od sudijskih gresaka i debila sto su pod foru da ce igra da izgubi draz time, moze jedino da izgubi nepravednost
sale 3sm Larry Flynt Posted September 9, 2014 Author Report Posted September 9, 2014 Sudijski lobi opstruise glasanje. Modu, ko je ujebo, 'el do mene il do vas?kako da popravim?POMAGAJTEEEE!!!!?????
Мајор Гашпар Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Да, доста је било крађе. За сваку ситницу бих користио то срање. Да видим која би пичкица симулирала.
lemmy sixx Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Definitivno da.Ali,samo kod penala,gol linije i ofsajda.To nece uticati na dinamiku igre.
Guest HEFEST Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Platini ce da ukine i ofsajd. Onda ce to biti kul igra.
Guest Bata Životinja Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 3 čelendža, ko u tenisu
truliandedzombileš! Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 više, ali svakako ograničeno.
vudun Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Jedino bih pozdravio inicijativu kojom bi se fudbal sveo na stanje iz npr. '89. Znači to neko poluprofesionalno stanje. Sve ostalo je duvanje u jaja. 1
Мајор Гашпар Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Platini ce da ukine i ofsajd. Onda ce to biti kul igra. Кад смо код неких укидања, постоји могућност да се у будућности укине предност "гола у гостима".
Guest Bata Životinja Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 inače, kad smo kod potencijalnih novih pravila, ne znam kako Major komentariše da je Gomez dok je igrao u Bajernu pozivao da svi gej fudbaleri objave svoju orijentaciju, kako bi igrali bez tog tereta na plećima, i da ih njihovi klubovi moraju podržati u novim slobodama i posle toga je došao Gvardiola
Мајор Гашпар Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 (edited) Због таквих ставова је почела коса да ми опада, а почео сам и да се будим ноћу да бих пишао. Благоје да се пита и да одговори. Он је тај који је је ускликнуо с љубављу светитељу Улију. Edited September 9, 2014 by Мајор Гашпар 3
M-16 Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Šta će da rade sa vremenom kad budu zaustavljali igru da gledaju snimak?
Guest Bata Životinja Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 duže bi trajala rasprava sa sudijom nego čelendž
sale 3sm Larry Flynt Posted September 9, 2014 Author Report Posted September 9, 2014 pa zaustavilo bi se, naravno. Bilo bi zanimljivo videti.Mada bi trebalo ograniciti broj celendza, inace bi utakmice trajale 3 sata. To bi bilo ok kod ponistenih ili sumnjivih golova i penala, ostalo bi bila zloupotreba, tj cesto se desava ofsajd, faul i sl, da bi se svaki put celendzovalo
kuruz Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 a što nova tema? dobra je ideja, mada ne znam da li će uspeti da je implementiraju u praksi tako da ne ometa igru previše
sale 3sm Larry Flynt Posted September 9, 2014 Author Report Posted September 9, 2014 trebalo da bude glasanje, al sam izgleda nesto ujebao u kreiranju, pa ispade ovako s mrtvorodjenim poll-om.
Guest Bata Životinja Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 zato tri čelendža i neka pažljivo biraju, mislim da je sasvim dovoljno, realno s prošlog prvenstva kada Engleskoj nije priznat gol koji je jasno ušao, ili neki sumnjivi penal, ofsajd, šta ćeš više, da tražiš čelendž za dosuđeni faul na sredini terena, nema potrebe za tim poenta je da neki klub ne bude oštećen, a realno ne možeš biti oštećen za 5 golova, već jedan ili dva
Јарослав Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 trebalo da bude glasanje, al sam izgleda nesto ujebao u kreiranju, pa ispade ovako s mrtvorodjenim poll-om. srediću to posle, mrzi me sada
Мајор Гашпар Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Потребно је и због симулирања и ударања без лопте. Да се зна, да се препозна.
Vic Rattlehead Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Ja bih poslušao Vengera i uveo da se auti izvode nogom.
Мајор Гашпар Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Да се присетимо како је говорио визионар. http://www.tvarenasport.com/vesti/15596-van-gal-predlaze-nova-pravila-fudbalske-igre
Јарослав Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 srediću to posle, mrzi me sada namešteno
Guest Bata Životinja Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 3 čelendža po poluvremenu maksimalno bre, al da vrede jebitačno pa ko simulira odma crveni
truliandedzombileš! Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 ja bih svakako ili izbacio produžetke, da se odmah pucaju penali ili izbacio penale, pa da se igra do gola... ovako je igranje produžetaka često dosadno mučenje koje svi čekaju da prođe.
Recommended Posts