VoivodBG Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 (edited) POP Depresija i Odlican hrcak u epizodi “Igrajmo za publiku”. Mark Lanegan Band i njegov “Fantomski radio” osvajaju Balkan – koncertima u Kotoru, Skoplju, Zagrebu i Beogradu. “Naš” je u utorak 24. februara 2015. u “Amerikani” Doma omladine Beograda. Ovo je treći koncert Marka Lanegana u samo tri godine, treći album koja promoviše uzastopno u našim krajevima - nikada do sada nijedan muzičar nije uradio tako nešto u Srbiji. Svemirski bluz opet u Beogradu! Više informacija za koji dan. Edited September 25, 2014 by VoivodBG
Talvi Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 ajde bar ovaj put da ga vidim kad već dvaput omaših, sva nada u razumnu cenu karte
VoivodBG Posted September 22, 2014 Author Report Posted September 22, 2014 (edited) Treca sreca. Valjda cu ga konacno videti uzivo, zao mi sto sam propustio Blues Funeral promociju albuma, ali valjda ce svirati nesto sa njega i Bubblegum. Samo da ne smara sa obradama i onim kolab albumom sa Garwood-om i bice sve bajno. http://www.last.fm/e...4 February 2015 u CG, 12 evra ulaznica. Edited September 22, 2014 by VoivodBG
Vule iz Kule Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 Ono, nisam neki njegov ljubitelj, al' pošto tri godine slušam o tome kako dolazi u BG kapiram da ću ovaj put podleći medijskoj kampanji
LoveHateLove Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 O jebote, opet dolazi. Dobro je, bio sam prethodna dva puta i ovaj cu ako budem mogao.
Talvi Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 koliko je dobar novi album, sad tek idem sigurno
VoivodBG Posted October 14, 2014 Author Report Posted October 14, 2014 pitak je u najmanju ruku. sto se mene tice isao bih samo njega da slusam. ali i dalje se pribojavam da slusam one obrade. ne bih mu za to davao novac. dve da otpeva u vrh glave, sve ostale autorske i dovidjenja.
Talvi Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 meni su i te obrade super, voleo bih da oplete "Flatlands" ili "Autumn Leaves"
VoivodBG Posted October 31, 2014 Author Report Posted October 31, 2014 Ulaznice po ceni od 1700 dinara su u pretprodaji na blagajni Doma omladine Beograda, kao i na svim prodajnim mestima Eventima. Nova pretprodajna cena ulaznice biće objavljena sredinom decembra.
VoivodBG Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 Mark Lanegan Setlist at The Ritz, Manchester, England 23-01-2015 (Mark Lanegan and Jeff Fielder) When Your Number Isn't Up Judgement Time Dead on You The Wild People Low (Mark Lanegan Band) No Bells on Sunday Resurrection Song The Gravedigger's Song Quiver Syndrome One Way Street Deepest Shade (The Twilight Singers cover) Hit the City Ode to Sad Disco Floor of the Ocean Torn Red Heart Sleep With Me Waltzing in Blue Death Trip to Tulsa Encore: Revival (Soulsavers cover) I Am the Wolf The Killing Season
VoivodBG Posted February 25, 2015 Author Report Posted February 25, 2015 i na kraju niko nije išao na koncert?
Recommended Posts