obsessed by cruelty Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Napalm Death - Apex Predator - Easy Meet Zone Six - Psychedelic Scripture Schizoid Lloyd - The Last Note in God's Magnum Opus Celtic Frost - Monotheist Odlican album, sad ce da se izvrne jos jednom. Quote
Kumodraski Vo Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Dinosaur Jr. - Dinosaur Dinosaur Jr. - You're Living All Over Me Dinosaur Jr. - Bug Dinosaur Jr. - Green Mind Quote
Јарослав Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 novi Raised Fist nova Negura prva dva Cathedral-a Quote
Vozd Jovan Pogani Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Anthropolatri - В свете костров Destruction - Infernal Overkill Satanic Warmaster - Carelian Satanist Madness Armagedda - Only True Believers - NISAM NESTO BIO SLUSO OVAJ ALBUM I BEND...ODLICNO ZVUCI Sepultura - Morbid Visions Amon Amarth - Versus the world Silva Nigra - Cerny kult Quote
Guest HEFEST Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Night Ranger - Dawn Patrol Uriah Heep - Demons and Wizards Helloween - Time Of The Oath Harmony - Dreaming Awake Evergrey - Recreation Day Kansas - Point Of Know Return 3 Quote
ManiaC Posted February 24, 2015 Author Report Posted February 24, 2015 Bolt Thrower-War Master Cannibal Corpse-The Wretched Spawn Dew Scented-Incinerate 1 Quote
Talvi Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Madball - Hold It Down King Dude - Songs Of Flesh & Blood - In The Key Of Light Pro-Pain - Voice Of Rebellion Sharks, Snakes & Planes - Nebeska mehanika Last Hope - Bulgar Display Of Power Quote
VoivodBG Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Gnod - Infinity Lenhart Tapes - Tape Music Kukus - O Kukusima Se Ne Raspravlja Ensh - Both Of Them Milenko Naked - Nakedonia Quote
Milosh87 Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Trelldom - Til Minne Djevelkult - I Djevelens Tegn Armagedda - Only True Believers Quote
perzekjušn menijak Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Nove/poslednje albume od: Pro-Pain, Paradise Lost, God Is An Astronaut, Prong, Madball, Cruel Hand, Stone Sour, Darkhaus i tako tih rokera. Elem, nedavno naletim na metrock.ru na Soilent Green - Sewn Mouth Secrets (1998) i provalim kod žanra da piše sludge, death metal, grindcore Ne znam što ali sam oduvek mislio da su neki Finci generalno Skandinavci i da sviraju neki heavy/power/gothic/progressive/kurac/palac metal. Skinuh, poslušah i iznenadih se . Posle svukao doskografiju sa rutrackera. Quote
Talvi Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 kakav danak neiskustvu SG je sumanuto dobar bend, evo napalih se čim si ih spomenuo, moram opet da skinem a od 4 trenutna člana, 3 su dosta poznate face u tim krugovima Quote
perzekjušn menijak Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Jebi ga . Jako davno sam čuo za njih, tipa 90-ih. Moguće da sam ih mešao sa nekim bendom koji u nazivu ima green a svira nešto sasvim levo. Što je najjače, preporučim ih ortaku koji je manje više bio u istom tripu kao ja. Quote
SkullKrusheR Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 možda sa green carnation. ja sam imao slične nedoumice oko njihovog pravca s obzirom da ih nikad nisam slušao. 1 Quote
Grobodan Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Green Carnation>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Soilent Green Quote
perzekjušn menijak Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 možda sa green carnation. ja sam imao slične nedoumice oko njihovog pravca s obzirom da ih nikad nisam slušao. Vrlo, vrlo moguće. Jedan ortak se ložio na neke sa green u nazivu i vrlo je moguće da su to oni. Mislim da je čak i na vratima imao sliku naslovnjaka jednog od albuma. + Quote
SkullKrusheR Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 grobe, reci odakle da počnem sa tim green carnation-om, mnogo mi moćno ime. Quote
Kumodraski Vo Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Carnation je karanfil, mnjah.. To neki prog muh feels atmoshit, jebes to samo nasilje.. 2 Quote
Grobodan Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Najbolji je Light of day Day of darkness ali on je jedna pesma od sat vremena, tezak je za pocetak. Acoustic verses je genijalan ali on je akustican. U sustini njima je svaki album prica za sebe kad razmisli covek, ja uvek idem redom, mozda ti je i ovde tako najpametnije, nemaju puno izdanja. Samo to je proggy doom goth rock, ne znam koliko ce ti leci. Quote
SkullKrusheR Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 @vo: znam, ali zvuči epski jer, namerno ili slučajno, zvuči kao da sadrži "incarnation". @grob: probaću, otvoren sam ja za sve kombinacije. osim bleka, naravno. po opisu bih rekao da liči na wildhoney-era tiamat ili mid-90s paradise lost. u tom slučaju ne bi trebalo da mi se ne svidi. Quote
Grobodan Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 @grob: probaću, otvoren sam ja za sve kombinacije. osim bleka, naravno. po opisu bih rekao da liči na wildhoney-era tiamat ili mid-90s paradise lost. u tom slučaju ne bi trebalo da mi se ne svidi. Pa iskreno i ne bas, mozda pre na Tiamat ali blize recimo Opethu ili Katatoniji mada nije ni to to, sasvim svoj bend. Quote
Descender Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Jbt, tek sad ćeš prvi put da otkriješ Green Carnation! Nemaš pojma koliko ti zavidim, to je najbolji "mali" bend na svijetu! I meni jedan od 5 najdražih bendova uopšte. Teško je sad riječima opisati kako zvuče i koliko su dobri i značajni, moraš ih čuti... Da se ne bi pogubio u gomili (iako i nije baš gomila!) materijala, možda da prvo čuješ ova tri: Light Of Day, Day of Darkness; The Quiet Offspring i Acoustic Verses, pa tek onda i preostala dva. I da, sve je dosta različito, ako ti se ne dopadne prvi album koji čuješ, pusti neki drugi, jer je svaki skroz različit i nosi svoju priču. I ne očekuj da će ti se sve dopasti na letimično slušanje, moraš im posvetiti pažnju. Uživaj sad, imaš i u čemu! Green Carnation>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Soilent Green Green Carnation>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SVE (osim Metallice, Paradise Lost i Emperora) 1 Quote
In The Flesh Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Carnation je karanfil, mnjah.. To neki prog muh feels atmoshit, jebes to samo nasilje.. Ne seri. Skull, pocni od pocetka, ali akcenat na Light of Day Day of Darkness, Blessing in Disguise i The Quiet Offspring Quote
Recommended Posts