Angelystor Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Da iskoristim oficijelnu yumetal formula terminologiju: Bootlezi > sve A, Grobe, nikad ti se nije desilo barem, pustiš disk i onda te neka pesma toliko pukne da moraš da non-stop vraćaš na nju? Quote
Grobodan Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 (edited) Kao sto rekoh ETF, sve su to mrve ispred King Diamonda so why bother. @Ang: jednom u sto godina se desi to. Edited June 25, 2015 by Grobodan Quote
Kumodraski Vo Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 imas ljude na forumu koji prate te bootleg scene. Ja trazih na temi i niko nista. Planiram da procackam po http://bootleg.heavymetalmaniac.net/frameset.html ima dosta podataka prikupljenih.. Quote
Kumodraski Vo Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Dio > Dajmond ako cemo iskreno.. 2 Quote
Grobodan Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Dio > Dajmond ako cemo iskreno.. Ne, ispravno ide KD >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> svi ikad sto postoje, postojali i koji ce postojati. Evo javio ti se butlegas, ja sam samo slusao KD/MF, MA i Emperor butlege, nijedan Amorphis butleg u zivotu nisam poslusao recimo. Nekako me mrzi da prolazim kroz mora loseg zvuka da nadjem vredne. Quote
StarbreakeR Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Ja bih umro, ne mogu ni jedan isti album da slusam vise puta na dan, mora bas da bude neki spektakl za to. A zato si flipnuo kad si video moj last.fm onomad Quote
SkullKrusheR Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 ja nikad isti album više od dva puta dnevno ne pustim. eventualno ako sam nešto jako dugo čekao pa pustim dva-tri puta čim izađe ako mi se baš svidi. zato nikad nemam problem da se zasitim nekog albuma. baš sam skoro pričao sa ortakom o tome, kaže smorio ga neki album posle par meseci koliko ga je slušao (run the jewels 2 konkretno), dok meni i dalje zvuči sveže iako sve pesme znam maltene napamet jer sam ga slušao "u dozama". ne želim da se zasitim, a i previše muzike ima da bih se toliko zadržavao na jednom albumu ili izvođaču, a ponajmanje pesmi. Quote
kuruz Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 kad je nešto dobro, može da se vrti po ceo dan Quote
Grobodan Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 A zato si flipnuo kad si video moj last.fm onomad Da, meni je to naucna fantazija ja nikad isti album više od dva puta dnevno ne pustim. eventualno ako sam nešto jako dugo čekao pa pustim dva-tri puta čim izađe ako mi se baš svidi. zato nikad nemam problem da se zasitim nekog albuma. baš sam skoro pričao sa ortakom o tome, kaže smorio ga neki album posle par meseci koliko ga je slušao (run the jewels 2 konkretno), dok meni i dalje zvuči sveže iako sve pesme znam maltene napamet jer sam ga slušao "u dozama". ne želim da se zasitim, a i previše muzike ima da bih se toliko zadržavao na jednom albumu ili izvođaču, a ponajmanje pesmi. Isto tako i ja mada s druge strane se javlja problem da se album povrsno slusa, nekad se jedan album slusao po mesec dana. Quote
lemmy sixx Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 kad je nešto dobro, može da se vrti po ceo dan Slazem se. Kada izadju novi Motorhead ili Slayer ja po mesec dana ne slusam nista drugo. 3 2 Quote
Descender Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Ko Milić, Vicko i Željko Hej mala, uključi CD player i pusti Motorhead il' Slayer... 2 Quote
kuruz Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 nisi svestan koliko smo arčili te stihove na Fejsbuku u poslednjih nekoliko meseci, mislim da su se svima smučili Quote
Talvi Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 moram i ovde da kažem da je trenutak kad Milić uleti unezveren od alkohola vrhunac domaćeg rokenrola Quote
Face Of Melinda Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 Khm... niste normalni sa ovom diskusijom Kada mi se pesma dopadne mogu da je vrtim do besvesti... bukvalno... Sad pregledah na last.fm-u, svrha neka i od njega, jel' Anja Garbarek- Smiling and Waving, ko nije overio da je overi, pojavljuje se i cale jazz saksofonista Jan Garbarek na albumu. Manes- Be all end all King Crimson- Thrak, The power to believe Rush- 2112, taj album se ne skida sa moba, uvek je tu Lethe- When dreams becomes nightmares Paatos- Kallocain Devin Townsend Band- Accelerated Evolution Leprous- The Congregation Quote
oʞɾoƃ Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 Kada izadju novi Motorhead ili Slayer ja po mesec dana ne slusam nista drugo. Nisam znao da ti ikad slušaš nešto drugo. Quote
Dr Alex Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 Idaho - Year After Year Idaho - The Palms E.P. Jebeno savrsenstvo! Totalno ide uz ovo mrtvo vreme. Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 Nisam znao da ti ikad slušaš nešto drugo. Pa kada si neznalica. 1 1 Quote
In The Flesh Posted June 27, 2015 Report Posted June 27, 2015 Dodajem Manes- Be all end all King Crimson- Thrak, The power to believe, Red Leprous- The Congregation Von Hertzen Brothers - Stars Aligned 2 Quote
Face Of Melinda Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Dodajem Ok... last.fm kompatibiliti nam raste Cekiraj Ethersens na progu Quote
skulhead Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Paradise Lost - The Plague Within Leprous - The Congregation High On Fire - The Luminiferous NoMeansNo - Wrong 1 Quote
Сале Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Већ пар дана обрћем целу оверкил дискографију. Просто невероватно колико је овај бенд феноменалан.Мада су они старији албуми (до Killbox 13) много пријемчљивији и креативнији него ови каснији. Quote
Recommended Posts