Јарослав Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 mislim da je red da imaju svoju temu dakle, mladi američki bend, dva albuma (The Chills iz 2012. i ovogodišnji Ecdysis) i jedan demo (Sweet Blasphemies iz 2009. koji je reizdat ove godine) za sada apsolutni a must hear za sve OSDM fanove (u Dismember, Asphyx, Autopsy, stari Pestilence, Entombed, Obituary... stilu) što se novog albuma tiče, meni je bez greške, jednostavno fantastično izdanje Quote
[Nocturno] Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 http://towardstheinevitable.com/horrendous-interview-2014/ Intervju sa njima, radio brat Šošo. Quote
Grobodan Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Šta reći kakvu poslugu porati... Prvi album bio super by the book izdanje ali ovaj novi mi je totalni wtf (u pozitivnom smislu), ne mogu da ga uhvatim ni za glavu ni za rep. Kao da Cemetary i Sentenced iz prelaznih perioda jamuju sa Van Drunenom preko HM2 pedale, jako originalna svirka a tekstovi su isto super! Quote
Јарослав Posted October 16, 2014 Author Report Posted October 16, 2014 priznaj da si isti wtf momenat imao i kod drugih Tribulation i Morbus Chron albuma meni ovo vuče na tu neku priču, prvi album sve po OSDM standardima, pa onda na drugom skroz neki drugačiji i njihov trip Quote
Grobodan Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Pa da, to je taj pristup, izuzetno sam srećan što je klima u death metalu otišla od Dying Fetus suhog krljanja i što bendovi pokazuju da je ovo duboko spiritualna muzika što je Morbid angel davno dokazao. Tribulation, Morbus Chron, Obliteration, Necrovation, Horrendous... to su vrhunci death metala sad i prosto mi je žao ljudi koji ne prate ovo sve u trenutku dok traje. Quote
Talvi Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 kakav vokal u "Resonator" jebote skroz neočekivan stil, ove gitare i melodije u "The Stranger" su presjajne hahah kakva je bre ovo hard rokčina u "When The Walls Fell", kakva je ovo ludnica? ova "The Vermillion" na nekom "Desolate Ways meets Metallica" sranju odavno ne čuh ovakvu kolekciju pesama da baš čini album Quote
Grobodan Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Ideš u kurac kakve asocijacije valjda je zato i tako dobar album. Nego ima neko bonus pesmu sa Sweet blasphemies reizdanja? Quote
Talvi Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 http://www.yumetal.net/forum/topic/41713-deathgrind-noviteti/page__st__2480#entry2772690 Quote
obsessed by cruelty Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Ovo i DC dm albumi godine. Kakva totalna ludnica od albuma. Quote
Kumodraski Vo Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Mene novi ipak razocarao jbg, nekako je u onom fazonu 'ili ga volis ili ne volis'. Podrska sto idu svojim putem naravno. 1 Quote
Berliner Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Šta reći kakvu poslugu porati... Prvi album bio super by the book izdanje ali ovaj novi mi je totalni wtf (u pozitivnom smislu), ne mogu da ga uhvatim ni za glavu ni za rep. Kao da Cemetary i Sentenced iz prelaznih perioda jamuju sa Van Drunenom preko HM2 pedale, jako originalna svirka a tekstovi su isto super! i ja dosao na pomenem cemetary epohalnost samo sto mi je resonator za klasu bolja od ostalih (vrlo dobrih - odlicnih) pesama Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 Za ovo se zivi: Srdan, That was, without a doubt, the best review of any of our albums-I wanted to cry man, no shit. Thank you so much for the support and the effort you put into this. There is something indescribably beautiful when one, as an artist, feels that someone has understood the part of himself that he put into it's creation and I felt that with your review. Thanks again, and keep in touch Matt/HORRENDOUS 6 Quote
Јарослав Posted October 19, 2014 Author Report Posted October 19, 2014 nagovori ih da svrate ovde Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 Nece ti preci okean bar jos dva albuma A na koncertu u BG-u svakako ne bi bilo vise od osam ljudi... Quote
Јарослав Posted October 20, 2014 Author Report Posted October 20, 2014 (edited) da, jasno je to sve, nego to je eto neka moja nerealna želja jedino da nam se posreći da krenu na neku turneju sa nekim većim bendom, mada i za to su, verujem, poprilično male šanse inače, samo da kažem da mi je novi album iz dana u dan sve bolji i bolji prvi je možda za nijansu jači, ali i ovaj je bez greške Edited October 20, 2014 by Јарослав Quote
BLAGOJE Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 ja bi dos'o da vidim svirku,mada nisu moj kap ov ti Quote
azal Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 ovo jos dosadnije od morbus chrona nemojte vise da bacate sa tribulationom u isti kos ovakve da ne moram da slusam. Quote
Јарослав Posted October 21, 2014 Author Report Posted October 21, 2014 aj idi slušaj one tvoje generičke italijanske pevače Quote
Kumodraski Vo Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 ovo jos dosadnije od morbus chrona nemojte vise da bacate sa tribulationom u isti kos ovakve da ne moram da slusam. Skini i preslusaj prvi, on stvarno otkida. Quote
Berliner Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 a sto je novi losiji ili nesto bitno drugaciji? Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 ovo jos dosadnije od morbus chrona nemojte vise da bacate sa tribulationom u isti kos ovakve da ne moram da slusam. Hajde mi molim te nabroj, posto vidim da si u materiji, 5 boljih death metal albuma koji su izasli ove godine. Ali da bude 5, molim te. Quote
Kumodraski Vo Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 a sto je novi losiji ili nesto bitno drugaciji? Bolji je prvi i u tome je razlika medju njima Quote
BLAGOJE Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 DC,AtG,Diocletian,Drowned,Swallowed eto ti a nisam ni razmislj'o Quote
Recommended Posts