Grobodan Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 (edited) Sta znam, meni uopste nije standardan melodeath vec kao sto sam pomenuo u opisu proslog kanalisu te stare originalne 90's bendove na svoj nacin. A i da je melodeath ceo album na kraju pa i neka bude (ne bih se bunio) jer je zanr mrtav vec dugo, red je da ga neko vrati na scenu. Edited August 24, 2015 by Grobodan Quote
Demon Seed Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Svakako mu daju svoj šmek, kao i uostalom svaki dobar (standardni) melodeath bend Samo nek deru rifovi, pa ćemo da filozofiramo, ushićen sam... Quote
Јарослав Posted August 24, 2015 Author Report Posted August 24, 2015 sviđa mi se kako stvar krene sirovo i onda ubace onu njihovu savršenu atmosferu Quote
Kumodraski Vo Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Uu nije lose ovo, ima tu lavkraft kosmicku horor atmosferu kao sa prvog, kul su mi i prog rifovi jedino bih voleo da je vokal drunenovski, verovatno ih je radio drugi gitarista.. Bez veze mi je uvod.. Quote
Demon Seed Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Jeste uvod besmislen manje više. Al' gde si našao prog rifove u pesmi? Oo Ako voliš da smrducka na prog, zašto jebeno ne voliš Ecdysis? xD Quote
Kumodraski Vo Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Pa na 3:32 ima neke skakutave rifove, nije bas prog.. Ne svidja mi se.. Quote
Demon Seed Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Htedoh da se nadovežem, Kanibali su onda prog đed metal za sve pare Slušaj dok ti se ne prisviđa Quote
Kumodraski Vo Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Ok nije prog.. Lol pa nije ovo Megadeth.. Quote
Demon Seed Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Pa nije, bolji je što ga više slušaš, za razliku od Megadeth (~1997. nadalje) Quote
Kumodraski Vo Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Jebes to ajmo novi malo http://rrus.rusfolder.net/files/44161347 2 Quote
Kumodraski Vo Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Uhh vec od prve mislim da ce prejebati prosli zestoko.. Polaris stvar godine, onaj prelazni rif kao gitarska verzija The Burning Shadows of Silence Quote
Јарослав Posted September 3, 2015 Author Report Posted September 3, 2015 album godine (opet) toliko Quote
Towards The Inevitable Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 (edited) Imam vec neko vreme ovaj Horrendous, ali nisam hteo da komentarisem dok ga ne cuju i drugi. Pa, posto je procureo, da kazem da je meni ovo ubedljivo najslabiji njihov album. One mracne atmosfere sa The Chills je ostalo u tragovima (nije je ostalo uopste), na albumu skoro da ne moze da se cuje ni jedan jedini zao death metal rif. Previse je sve ispeglano i melodicno, prvi put od kada slusam Horrendous sam svesniji svirke i tehnikalija nego onoga sto se svira. Pustio sam juce The Chills, pa ovaj novi - kao da je drugi bend u pitanju. Valjda sam i pod utiskom Cruciamentum-a koji mi je paralelno u rotaciji sa ovim, ne moze Anareta ni da mu prismrdi. Smor, a bas, bas sam voleo Horrendous... Edited September 3, 2015 by Towards The Inevitable Quote
Kumodraski Vo Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Mozda treba jos da ga provrtis, imam utisak da ovaj treba da se slegne malo.. Slabo sta moze da prismrdi The Chills-u od novijeg dm-a.. Quote
[Nocturno] Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Smor, a bas, bas sam voleo Horrendous... Volimo ih i dalje samo ne toliko ovaj album Quote
Demon Seed Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Ne znam je l' da skidam sa ili bez ožidanija Quote
Kumodraski Vo Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Sta pricas to, zasto nije preslusan do sada.. Dobar ovaj Cruciamentum, ima sjajnih momenata ali smori do kraja jbg.. Quote
Demon Seed Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Sum of All Failures instant klasik Ao poslednja pesma što je dobra Quote
Grobodan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Pa, posto je procureo, da kazem da je meni ovo ubedljivo najslabiji njihov album. Ala ce im ovo biti hladan tus posle one omiljene recenzije za prosli album Nisam jos poslusao album ali ti kazes da je greh to sto nisu vise death metal ni zli, nemam nista protiv te promene. Quote
Towards The Inevitable Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Naravno, legitimno skroz, ali meni ne prija. Ne samo da je melodicnije, nego je i svirka vise tehnicki orijentisana, pa mi je totalno trip kao da slusam drugi bend. Quote
Grobodan Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Odlsusah i ja novi, misljenje mi ide od odusevljenja do ne znam sta da mislim napustaju death metal sto rece Srdjan ali meni to nije losa stvar jer albuma kao npr Cruciamentum ima brdo a ovakav je jedan jedini. Album je jos apstraktniji i melodicniji od prethodnika tako da cu morati bas da legnem i da se skoncentrisem ali ima dosta materijala za koji sam se odmah zakacio i video potencijal. Quote
Demon Seed Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 napuštaju death metal i idu u melodic death metal Meni još najbolja Sum of All Failures, al' se nadam da će i ostale da mi legnu Quote
Јарослав Posted March 10, 2016 Author Report Posted March 10, 2016 lepo kažem, trenutno najbolji DM bend na svetu Quote
Recommended Posts