kuruz Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 dobra pesma sa jednim rifom - gol sa 60 metara Quote
KazimKazim Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Ja tako poredim Megadetov RIP, ovai poslednji Vektor i Coroner No More Color sa Arsenalovom igrom sa Vengerom, protiv Murinjovog Celsia Esi oni napadali, pravili akcie, sprdali se, probali da se usetau u gol...ali na krau malo prilika i niedan zgoditak, ostalo 0:0 - cilj neispunjen E tako i ovi - zilion rifova, dosta dobrih idea, tehnicki to mocno delue...ali se sve to na krau potire edno drugo i uguse se u samom sebi Naravno uz neke casne izuzetke, na tim albumima Quote
kuruz Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 taaačno Vektor drka drka drka i na kraju ništa, a čiča Keri King jednim rifom okreči pola kuće sve jasno 1 1 Quote
Angelystor Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Voleo bih da neko napravi sentiment analizu forumskih postova iz ove godine, mislim da je Vektor prestigao Metaliku. Quote
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Mozda te jebe mentalni kapacitet samo De moz bolji dm bend od Morbid Angela da egzistira... Ulete mi pravda za Vektora Quote
azal Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Morbus Chron je bio onaj poluzanimljiv bend kojeg nisam mogao da se setim Quote
Grobodan Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Slicno onom nekom drugom prog death bendu sto se skoro raspao, ne secam se kako su se zvali. Donekle je originalan zvuk ali to ne znaci da je zapravo interesatno (bar meni) Morbus Chron Voleo bih da neko napravi sentiment analizu forumskih postova iz ove godine, mislim da je Vektor prestigao Metaliku. Psi laju Terminal Redux leti u vasioni neometano. Quote
HUMAN Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 @Kuruz, Kazim Pa šta je vas Metalika učila, ili volite samo one post Justice radove? Ali mogu se složim da ne vredi ni milion rifova po pesmi, ako su oni jalovi (Vektor), mada ima i gorih primera (čitaj gotovo cela NOVIJA tech-death scena, sNecrophagistom na čelu) Quote
HeLLsarma Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Sad si se prosrao. Meni naprimer Incurso od Spawn Of Possesiona je ubica, maestralan album, a ima pregrst rifova, a zapravo svaki ima svoju svrhu, nije cist filler. Quote
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 SoP meni sranje Necrophagist priznajem u zivotu ne bih slusao da Disdained nisu obradili svojevremeno Extreme Unction pa to cuo uzivo (pokidali su ga btw), i da bog na klarinetu nije obradio Fermented Offal Discharge Quote
SkullKrusheR Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Megadetov RIP, ovai poslednji Vektor i Coroner No More Color :wub: Quote
KazimKazim Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Ne volim da poredim ljude sa necim apstraktnim, oni tripovi sta muzika kou slusas kae o tebi...ali vidi se da si fan Arsenala Quote
HUMAN Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Sad si se prosrao. Meni naprimer Incurso od Spawn Of Possesiona je ubica, maestralan album, a ima pregrst rifova, a zapravo svaki ima svoju svrhu, nije cist filler. Ma kakvi sve to njesra, od tih bendova jedino iole što valja Abysmal Dawn, i par pesama Obscure Bolje obrati više pažnju na novije albume Deeds of Flesha, prilično su brutal/tech ali valjaju samo tako, takodje Cruciamentum, Defeated Sanity, Burial Invocation danas vladaju tim zvukom, mada su više brutal dm Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Deedsi jesu dobri, to ostalo smece.. Quote
Demon Seed Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Deedsi imaju malo gruva ali su i oni osrednji Quote
Grobodan Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Cruciamentum i Defeated sanity npr imaju tu slicnost sto imaju bas, bubanj i gitaru u bendu. Quote
KazimKazim Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 (edited) Pa i oba su death metal, samo nisu isti tip Dobra su oba benda, ali slazem se sa Volom, ipak Deedsi klasa...pa njihova kopia Disavowed Edited November 8, 2018 by KazimKazim Quote
HUMAN Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Cruciamentum i Defeated sanity npr imaju tu slicnost sto imaju bas, bubanj i gitaru u bendu. I što ni malo ne liče na Behemoth :P Dobra su oba benda, ali slazem se sa Volom, ipak Deedsi klasa...pa njihova kopia Disavowed Kazime voliš Deedse, bravo Kad neko pomene Disavowed uvek puknem od smeha, na njihovom certu u jednom momentu se pogledam (s iščudjenjem) sa ortacima i u fazonu, šta ovaj peva sve vreme Pididi-Pididi-Pidididiii Quote
Grobodan Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Najbolji bole, kiselo je grozdje. Quote
KazimKazim Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 I što ni malo ne liče na Behemoth :P Kazime voliš Deedse, bravo Kad neko pomene Disavowed uvek puknem od smeha, na njihovom certu u jednom momentu se pogledam (s iščudjenjem) sa ortacima i u fazonu, šta ovaj peva sve vreme Pididi-Pididi-Pidididiii Bio sam i ja tad, menie zvucalo kao zvizdukanje, ali ono poiacano kao na svadbama kad opice od sladostrasti O'ma sam se navukao, siaino opicili pre Kenibala Roman Gulon zivotinja, steta stoe morao ranie da zavrsi karieru kadie stigao do maistora zanata Benighted-a Quote
Grobodan Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 jes, zato tebe muči Load premoćni Ne, to bi bilo kao da kazem da je MoP govno. Quote
kuruz Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 btw je l' realno da su ovde Spawn of Possession i Necrophagist proglašeni lošim bendovima Quote
Phallusifer Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 Ja sam krenuo da pisem nesto povodom toga, al' onda rekoh zajebi Quote
Demon Seed Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 Necrophagist i ajde Nije iskljuceno da sam pomesao sa Paths of Possession Quote
Recommended Posts