VoivodBG Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 (edited) Seven That Spells, jedan od najznačajnjih trance rock bendova u regionu, održaće koncert, u organizaciji Digimedia PR, 20. decembra u Klubu Doma omladine Beograda (početak u 21h). Nakon uspešne godine i evropskih turneja bend je u vrhunskoj koncertnoj formi te možete očekivati produvavanje moždanih vijuga u ultimativnom ritmu psihodeličnog rock’n’rolla. Bend će u Beogradu u proširenom izdanju sa dva bubnja promovisati novi album “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO”. Ulaznice će se prodavati na ulazu u klub na dan koncerta od 7 uveče. Prvih 77 posetilaca biće u mogućnosti da kupi ulaznicu po povlašćenoj ceni od 400, ostali po ceni od 600 dinara. U duhu predstojećih praznika, obradujte sebe i vaše najbliže ovim kosmičkim muzičkim događajem koji će vas u novu godinu uvesti u ritmu zapaljivog psihodeličnog plesa. + JASTREB SOLO Direktno sa nordijskih glečera kao gost će nastupiti Jastreb, ratnik koji svojom gitarom u mantričnom ritmu osvaja srca mladih rokerki BIO Moderan, agresivno - psihodelični zid zvuka koji sudara polimetriju i povremene vikinške napjeve; Seven That Spells dolaze iz 23. stoljeća gdje je rock mrtav. Ti putnici kroz vrijeme i dimenzije svojim povratkom nastoje spriječiti tragičan ishod dosadne povijesti. Svi bitniji Evropski festivali psihodelične glazbe, turneja po Japanu, stalne EU turneje te 11 izdanja po svjetskim izdavačkim kućama samo su neki od mnogih žigova udarenih u intergalaktički pasoš benda. PRESS “it blows out of the water a lot of the more feted groups who bandy around terms such as “psych”, “kraut” and “cosmic”” (the quietus) An inspiring and boundlessly creative work of art. (rock-a-rolla) Only god knows on what stuff they’re on. (daredevil magazine) A holy wall of noise that could stop wars and raise the Dead. (terrascope) Immense stuff - a colossal substance free head trip. (corazine.com) Imagine if Frank Zappa and Sun Ra had a love child that hung out with Nel Cline and Thurston Moore. (chaindlk.com) Propulsive intensity of motorik post-rockers like Trans Am and Turing Machine, the apocalyptic prog ferocity of Magma, and the virtuosity of The Mars Volta. (popmatters.com) Lacking any fashionable pretensions, the group simply lets their music speak for itself in all of its dazzling glory. (brainwashed.com) A badge of honour: A metronomical precision that would put most sequencers to shame. (tokafi.com) The spirit of You-era Gong, the strike force of Acid Mothers Temple, and Mahavishnu Orchestra’s fire. (blog.monsieurdelire.com) last.fm event Edited October 20, 2014 by VoivodBG
VoivodBG Posted October 20, 2014 Author Report Posted October 20, 2014 moze normalno? a devijantno i misticno?
Uruk Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Potajno sam se nadao Otrovnoj Kristini kao supportu. 2
Lou Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Potajno sam se nadao Otrovnoj Kristini kao supportu. Naravno. Đe je iznenađenje?
Talvi Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 kapiram da je iznenađenje taj big bend fazon sa dva seta bubnjeva i čudima
Lou Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Ne, ne, to je bilo objavljeno uz reči da sledi iznenađenje. U stvari, sada gledam tok STS teme i nemam pojma.
Talvi Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 možda će onda Kristina biti iznenađenje na licu mesta, bez najave
Demon Seed Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 , niz visoravan, u ponor! Meni Kristina bila samo simpaticna, dok nisam cuo "Poljubi me u trece oko", ta pesma me je kupila totalno, da nje nema, ne bih ni ove ostale pustao xD
Face Of Melinda Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Isto, meni je prva bila "poljubi me u trece oko" toliko otkinuh za pesmom da to nije normalno i to me je navuklo i na ostale radove. U svakom slucaju ja se nadam mojoj kvazi-imenjakinji
VoivodBG Posted November 8, 2014 Author Report Posted November 8, 2014 Niko: Rokat ćemo i neke stare stvari u novom ruhu i podebljane dodatnim instrumentarijem.
Demon Seed Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 (edited) Maestro Edited December 3, 2014 by Demon Seed
Face Of Melinda Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 a bre Vodovode delis info sa fejsa... ja mislila da ce biti neko iznenadjenje tipa "nastupa otrovna kristina!!!!" kad ono pih....
Srlandand Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Ako ne budem na nekoj slavi dolazim na ovo, bilo super prosli put s TotS i forumskim hipsterajem 1
Srlandand Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Lalovic je previse ukaljao pederasko ime pa reko' da ne hulim jos vise Inace, Nikov intervju za BR, bas je gotivan http://balkanrock.com/niko-potocnjak-seven-that-spells-jastreb-najdraze-mi-je-svirati-tamo-gdje-me-dobro-plate/ 1
Recommended Posts