VoivodBG Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Momci iz zagrebačkog punk benda PIČKE VRIŠTE objavili su svoj dugoočekivani album prvenac nakon tri godine postojanja. Album se zove "Nedovršena priča" i moguće ga je besplatno ili uz proizvolju donaciju preuzeti sa njihovog Bandcamp profila, ovde. Pičke vrište su sredinom 2011. godine osnovali Ivek (gitara) i Fico (bubanj), da bi im se ubrzo pridružili Raši (bas) i Cogi (vokal). U toj postavi radili su godinu dana i snimili su demo, a zatimCogi napušta bend, Ivek preuzima mikrofon, a kao drugi gitarista priključuje se Nino. Iako je ovo njihovo prvo studijsko izdanje bend već ima lepu reputaciju, ne samo u Zagrebu, nego i u celoj Hrvatske, a nisu nepoznati ni u ostatku regiona Quote
Kumodraski Vo Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Bar je ime originalno a i prikladno. 2 Quote
Grobodan Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Ako bude koncert negde u regionu ja molim da se tema otvori. A za dve godine Vodovod na Berzi prodaje diskografiju. Quote
VoivodBG Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Iskreno, od ove kalifornijske punk varijante, za deset bambija su bolji: Quote
Јарослав Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 daj bre briši ovu temu čuj, neke ustaške pičke da imaju temu, a pun kurac HC i pank legendi nema Quote
Talvi Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 i ti si mod ovde, briši šta hoćeš i otvaraj šta hoćeš inače, standardno retardirano ime za ove teške dane, a pošto ne znam da li mi je gore ono ili omot, ne vidim sebe kako puštam ovo u iole bliskoj budućnosti jedan festival bendova sa retardiranim imenima napraviti, "Retardi Balkana" ili tako nešto, i onda Quote
PajatheTrut Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) Извините што не може свако да смисли орогинално име као Слејер или Металика jedan festival bendova sa retardiranim imenima napraviti, "Retardi Balkana" ili tako nešto, i onda Боље назвати " Фестивал Водоводових бендова " Edited October 22, 2014 by PajatheTrut Quote
M-16 Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) Od Hrvata može tema samo za Ponor. Edited October 22, 2014 by M-16 Quote
Јарослав Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 što se njihovih pank bendova tiče, AK-47 >>>>>>>>>>>>>> imam čak i nekoliko originala na kasetama (predrkani bukleti) Quote
Talvi Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 oni Ljubiša Samardžić likovi imaju dosta jake rifove, gitare samo režu, ali su tekstovi najblaže rečeno urnebesni Quote
Јарослав Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 e bio sam im na svirci pre desetak dana, praše skroz opasno Quote
Demon Seed Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Picke vriste je do jaja ime! A treba otvoriti svim legendama temu, ne vidim kakve to veze ima sa ovim. Slazem se uglavnom sa misljenjem da ne treba otvarati na yumetalu temu za svaki bend koji ispusti ikakav rokenrol prdez na ex-yu prostorima, ali Vodovod nas ne pita ocigledno, nemilosrdno ih sve promovise. Quote
Face Of Melinda Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Do jaja ime... ali nazivi pesama su Ja ocekivala nesto tipa "PMS Hysteria", Scream Bloody Crvenka, Always on my mind... silly me... Quote
Recommended Posts