Сале Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Мислим да је овај бенд својим досадашњим радом заслужио засебну тему на овом форуму на којој ће се дискутовати о њиховој музици,албумима,будућим пројектима итд. У случају да неко није упознат,бенд је из Финске и свирају мелодични/сирови блек метал по узору на своје земљаке типа horna,behexen,alghazanth,sargeist али са много чистијом и јаснијом продукцијом. Постоје свега 8 година али немојте да вас завара њихов релативно кратак "стаж". Људи убијају и газе колко добру музику праве. А како и не би кад долазе практично из колевке овог музичког жанра. Последњи албум су издали за woodcut rec. а 2 пре тога за hammer of hate па би то можда некоме могло да буде додатно мерило њиховог квалитета. Иза себе имају следећа остварења: 1. sacrilegious impalement (EP) 2007. 2. world in ashes (EP) 2008. 3. cultus nex 2010. 4. II - exalted spectres 2011. 5. III - lux infera 2013. Да не дужим много,ко воли горе споменуте бендове готово сигурно ће зготивити и ову багру. А овај бенд препоручујем свакоме ко макар и мало воли Финску блек сцену која константно показује зашто је (по мени) најбоља. 2 Quote
Grobodan Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Slušao samo Cultus Nex kad je izašao i nije mi ostao u nekom sećanju ali s obzirom na to da volim finnish filth fazon mogao bih proveriti malo bend. Quote
Сале Posted October 25, 2014 Author Report Posted October 25, 2014 Cultus nex је некако најмање добар ај да се тако изразим,барем мени,али обавезно овери II - exalted spectres и III - lux infera. Тај лукс инфера ми је било и једно од кључних блек издања за 2013. Quote
Berliner Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 (edited) ajme jes dobro samo da su vokali malo bolji bila bi bajka Edited November 8, 2014 by Čarli Quote
Goxy Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 evo i ja sam overio poslednji album. nisam nesto preodusevljen ali skroz dobro izdanje. pratice se i dalje. Quote
Сале Posted November 9, 2014 Author Report Posted November 9, 2014 Мени је последњи одличан. Баш прљав онако како треба. А што се тиче вокала мислим да баш добро пасују. Јесте мало глупо што је на сваком албуму био други певач али сви су некако слични. Quote
Сале Posted February 27, 2016 Author Report Posted February 27, 2016 Нови пројекат ових болесних финаца. У питању је само демо (који иначе супер звучи) али у неко скорије време би требало да избаце албум. Пошто се ради о пројекту нисам хтео да отварам посебну тему па све везано за исти може да се качи овде. 1 1 Quote
S.R.T. Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 (edited) Bolje vozi Front ovi likovi sviraju i u Evil Angel-u Edited February 27, 2016 by S.R.T. Quote
Сале Posted April 12, 2016 Author Report Posted April 12, 2016 FRONT - Iron Overkill international release date set to June 24th! We offer you as a preview track a song about the battle of Kursk. Quote
Сале Posted May 9, 2016 Author Report Posted May 9, 2016 Нова песма http://www.cvltnation.com/premiere-front-heathen-resistance/ Quote
Сале Posted April 23, 2023 Author Report Posted April 23, 2023 После 10 год тиховања поново лепе вести из финске пустахије . Нови албум за мање од метар дана. Фак јеа !!! Ако је по овој песми, албум ће бити клање као по обичају. SACRILEGIOUS IMPALEMENT: IV - INFINITE VICTOR May 12th 2023 After a long silence Finnish panzer division Sacrilegious Impalement comes out with a new full-lenght album IV - Infinite Victor. Album will be released on May 12th 2023. A week before their Steelfest gig! Which is on Thursday 18th 2023 At Hyvinkää, Finland. Track Listing: 1. Reign in Hell 2. Storming Death 3. Infinite Conqueror 4. Coronation of Death 5. Wolves Cry for a Final Battle 6. Fury of Struggle and Slaughter 7. Triumphator 8. Quelling Sanctuary 9. Last Calm of Sentient Flame 10. Winds Howl for Death the Creator 11. AMSG SI IV Quote
Сале Posted June 4, 2023 Author Report Posted June 4, 2023 Да ја похвалим албум кад већ нико неће. По мени, чекање се у потпуности исплатило када је нови албум у питању. Додуше од њих нисам ни навикао ни на шта друго осим одличне музике. Вртеће се ово доста. Quote
Recommended Posts