Breakthru Posted April 4, 2010 Report Posted April 4, 2010 Masterplan je solidan bend, Jorn Lande je neverovatan pevac. Medjutim, mislim da nijedan album Masterplana nije uspeo da izvuce maximum iz njega, i mislim da nije on stvoren za power metal. 1 1 Quote
Night Prowler Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Novi singl: http://rapidshare.com/files/376689890/M-FFTEOTW.rar Ja cu da sacekam ceo album, ovo je verovatno neki shit kvalitet cim su 3 pesme strpane u 11 MB 2 Quote
Breakthru Posted April 17, 2010 Report Posted April 17, 2010 Skida se, utisci stizu uskoro! Hvala za link! Quote
Angelystor Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 Slusajuci ovaj novi singl shvatio sam da se uzeleo Grapowa, a jos vise Grapow-Lande kolaboracije Quote
DBrave Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 meni se svidjaju pesme, mozda nisu catchy ili neki hitovi ali su vrlo dobre Quote
Stefan34 Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 (edited) Ima kratak sempl (nekih pola minuta) svake pesme sa novog albuma na Amazonu. Edited May 8, 2010 by Stefan34 Quote
Breakthru Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Kakav je drugi album u odnosu na prvi? Quote
Stefan34 Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Cini mi se meksi, ali svejedno odlican (sa sve Black In The Burn koja je neprejebiva). Reklo bi se da se vidi veci Jornov uticaj, tj ima nekih hard rok momenata. Quote
Breakthru Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Ne smeta mi ni sto je meksi, ni sto ima hard rocka...trebalo bi da bude dobar... Quote
Grobodan Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Opaaa, idemo: http://mediaboom.org/mp3/267864-masterplan-time-to-be-king-2010.html 2 Quote
ErliK Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Posle onih par pesama neŠto nemam neka naročita očekivanja, ali kod mene prvi utisak obično bude pogrešan Quote
Tanya Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Nije me odavno bilo na ovom delu foruma, svratim da vidim sta ima kad ono novi Masterplan. Divno Nadam se da nece razocarati, tek sam pustila prvu pesmu, onako, melodicno, slusljivo, videcemo kako ce do kraja ici. Omg Princ Igor obrada u Lonely winds of war? O.o Ovo nisam ocekivala Quote
Bata Trokrilni Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Ja sam sada manje u ovom zvuku što svira Masterplan nego što sam bio pre 3 godine, kada je izašao prethodni album, tako da ne mogu reći da sam oduševljen, ali dobar je album. Naravno, pesma Back for My Life ostaje nenadmašena, nisam ni očekivao neku tog kalibra na ovom albumu. Quote
Grobodan Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Jeste, baš je fin, prijatan i lepo ide na ovaj sunčani dan. Nije da sam se baš usrao od sreće, ali ništa mi nije preterano zasmetalo. Quote
Zoll Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Dobar mi je album nakon ovih par slušanja. Izdvojile su mi se, za sad, Lonely winds of the war, prvenstveno zbog pozajmljene teme iz Prince Igor, verujem, i onaj bonus, Kisses from you, koja je totalno Queen copy-paste. Bio sam ubeđen da jeste obrada Queen-a, ali koliko videh, oni nemaju takvu pesmu... U svakom slučaju, dobar album, vrteće se još narednih dana. Quote
Zdodnovani Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Ako mi je dosad nekoliko dugo očekivanih albuma bilo razočaranje onda ovaj to svakako nije! Odličan album koji mi se na prvu svidio, prva pjesma direkt u glavu savršena! Imam osjećaj da ću dugo preslušavati ovo... Quote
Tanya Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Prijatan album za slusanje. Nije me odusevio kao prvenac, ali iskreno i nisam toliko u tim vodama kao tada Zavrtece se jos dosta puta album to je sigurno. Quote
Angelystor Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 I na kraju, album nista specijalno. Najslabiji Mplan do sada. A verovatno najbolja postava do sada. Dosada... Nije dosada, al' vecina albuma ama nista specijalno, i vrlo nepamtljivo. Onaj singl me malo navukao, "Far From..." je super pesma, sa "Blue Europa" najbolja, a ova drugospomenuta mi bas vuce na prvi album, odlican rad. Steta sto ostatak albuma nije ni blizu. Pola pesama, i to uglavnom prva polovina, se previse trudi da budu hiticne, ostale ni ne znaju zasto se trude... "Kisses From You" je kul bonuscic...i "Black One" fina... Quote
Stormlord Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Pa meni je ovaj album svakako bolji od MK2 tako da nije najgori do sada, a i oseti se veca energija kada Jorn peva tako da album ima jos vecu draz. Quote
Guest HEFEST Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 I na kraju, album nista specijalno. Najslabiji Mplan do sada. A verovatno najbolja postava do sada. Dosada... Nije dosada, al' vecina albuma ama nista specijalno, i vrlo nepamtljivo. Onaj singl me malo navukao, "Far From..." je super pesma, sa "Blue Europa" najbolja, a ova drugospomenuta mi bas vuce na prvi album, odlican rad. Steta sto ostatak albuma nije ni blizu. Pola pesama, i to uglavnom prva polovina, se previse trudi da budu hiticne, ostale ni ne znaju zasto se trude... "Kisses From You" je kul bonuscic...i "Black One" fina... Na zalost istina. Quote
Breakthru Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Odlican album! Melodican, snazan. Masterplan mi je nekako sjajna mesavina power metala i klasicnog hard rocka, i nije ni cudo sto se Jorn sjajno uklapa u tu pricu. Covek je neverovatan. Kisses From You...:wub::wub: Quote
Stefan34 Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 I meni je ta pesma najdraza sa tog albuma. Steta sto je bonus, zbog toga i otezem sa kupovinom diska - nikako da nadjem povoljno sa tom pesmom. Inace je li nasao neko onaj drugi bonus, Never Walk Alone? Quote
Zoll Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 I meni je ta pesma najbolja na albumu (što im baš i ne ide u prilog, jbg), ali mi je još fascinantnije koliko je pesma u Queen stilu. Bio sam ubeđen da je cover u pitanju ili tako nešto, ali nije, reč je o njihovoj pesmi. Odlična je, zaista! P.S. Izvinjavam se ako sam već pisao o tome na temi. 1 Quote
Recommended Posts