Perfection Of Vanishing Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Skinuh proshle nedelje novi EP, i sa njega mi se samo svidela title pesma. Dodushe ona je BASH dobra. Quote
greeter of the rising sun Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 masterplan je fenomenalan! preslusavala sam ga toliko puta da su i moji matori naucili... cini mi se da ima elemenata helloween-a i gamma r-ya, ali opet potpuno novo...mana je sto me nekako potsecaju na klasicnu filmsku muziku.. Bleeding eyes im je definitivno najbolja, bez obzira sto 'neki' oko mene misle da je pesma mrtvacka! Quote
greeter of the rising sun Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Lepo znam skinuo sam ceo promo disk.Idi na search i trazi Masterplan_-_Aeronautics-Promo-CD-2004-QTXMp3 media: Masterplan - Into The Arena <00:58/03:45> ti sa tim tvojim skidanjem da uradis znas sta! preslusavala sam novi nightwish (skinut sa tvog harda, naravno) i neki coveculjak mi se mota po pesmama....verovatno posledica maznjavanja..nepster jos uvek tu nije umesao svoje prste.... Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Skinuo sam novi...posle cu da slusham. Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 NOVI ALBUM JE NEVIDJENO DOSADAN! Mogu da izdvojim vrh dve dobre stvari..ostalo nyah. Da istina ima vishe progresive ali nekako se sve stopilo u nishtavilo...Lande IMHO zvuchi fantastichno...odlichno izvlachi sve..ali jedna lasta ne chini prolece. Quote
Grobodan Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Kakav smor ovaj novi album...samo prve dve pesme dobre,ostalo vec vidjeno na prvom,ali ovde u mnogo goroj formi.Ovo je za mene zaista totalno precenjen bend. Quote
Vladan Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Ma ni meni se ovaj alb ne svidja toliko, ima par dobrih pjesama i nista vise. Quote
Angelystor Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Ne znam, josh uvek mi je albuchina dosadna ali nakon vishe slushanja moooze mozda i vishe od 2 pesme da vam se svide Slazem se..totalno precenjen bend. Dodushe s obzirom kakvu postavu imaju, neverovatno da izdaju dva promashaja za redeom. Quote
Earendil Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 Nemate pojma!!!Masterplan rules Quote
Vladan Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Ne znam, josh uvek mi je albuchina dosadna ali nakon vishe slushanja moooze mozda i vishe od 2 pesme da vam se svide Slazem se..totalno precenjen bend. Dodushe s obzirom kakvu postavu imaju, neverovatno da izdaju dva promashaja za redeom. Prvi album uopste nije promasaj, naprotiv odlican je!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Nyah drzacu se Arka... Ja se nadam da cu opet cuti neki slusljiv album sa Landeovim vokalima... Za sada je snimio 2... ispucava se kao da igra u NBA Quote
Angelystor Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 e' date='27. 3. 2005, 13:49'] Za sada je snimio 2... ispucava se kao da igra u NBA Quote
Angelystor Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Prvi album uopste nije promasaj, naprotiv odlican je!!! Ima 3..4 vrhunske power/progish pesme ostalo govno. a to ne chini dobar album. Quote
ReAmroth Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Jadan ja jos nisam slusao ovaj bend. Narezacu ti ga i donijeti sutra , ako ne zaboravim! Quote
Vladan Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Ima 3..4 vrhunske power/progish pesme ostalo govno. a to ne chini dobar album. Meni je cio album dobar! Ali opet ono, o ukusima i bojama ne vrijedi raspravljati! Poz Quote
Telcontar Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Ja ne znam stvarno zasto su svi toliko napljuvali ovaj bend, ja od kako sam dobio, totalno sam se navukao... apsolutno su mi postali jedan od top bendova... Quote
Apeiron Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Ima 3..4 vrhunske power/progish pesme ostalo govno. a to ne chini dobar album. Prvi je malo iznad proseka, a drugi je malo ispod proseka, i to je to. Jorn solo radovi rules! Ark necu da pominjem sad. Masterplan je jos najlosiji njegov rad. Poz! Quote
Wendigo Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Ni meni nije jasno zasto se mnogima ne svidja Masterplan. Prvi album je fantastican, mnogo bolji nego npr. zadnji Helloween. Malo sam se razocarao u Aeronautics, jebiga posle tako jakog prvenca ocekivao sam nesto jos bolje, ali nisu uspeli da prevazidju taj prvi (mada ima jako dobrih stvari i na novom). Od Jornovih radova meni je najslabiji Mundanus Imperium. Quote
Apeiron Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Mundanus razbija! Ono je bukvalno Dimmu Borgir u periodu Spiritual Black Dimensions sa Jorn-om na vokalu. Bar je bila do sad nevidjena kombinacija. U Masterplanu je manje-vise sve odavno vidjeno. Poz! Quote
ErliK Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Retkoo gde da pogledash a da ne vidish neshto vec uradjeno. After The War je inace cela stvar od Iron Savior-a sa Dark Assulta ali mnogo bolja (kad Jorn otpeva neshto to ne moze da ne valja). Ali sve to ne umanjuje kvalitet ovog benda. Meni je bar lepo kad cujem zvuk MAsterplana iz zvucnika a kako se ostali osecaju... Quote
ErliK Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 + mislim da bi o Jornu trebalo pokrenuti posebnu temu jer covek stvarno zasluzuje s obzirom da je pevao u bendovima: Ark, Beyond Twilight, The Snakes, Millenium, Masterplan, Jorn (naravno), Mundanus ... a cujem da se sprema projekat Jorn + Russel (Alen naravno) pod dirigentskom palicom gitariste iz Lost Tribe-a Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Retkoo gde da pogledash a da ne vidish neshto vec uradjeno. After The War je inace cela stvar od Iron Savior-a sa Dark Assulta ali mnogo bolja (kad Jorn otpeva neshto to ne moze da ne valja). Ali sve to ne umanjuje kvalitet ovog benda. Meni je bar lepo kad cujem zvuk MAsterplana iz zvucnika a kako se ostali osecaju... nisam verovao da ce neko jednom obraditi Iron Savior Quote
ErliK Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Pa cini mi se da je to stvar basiste (koji je tad bio u Iron Savior-u)... i mislim da su reci drugacije. Ako nekog interesuje nek malo istrazi... Quote
Recommended Posts