Angelystor Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Same here. A ako je neko slusao Promo nek ostavi malo infoa na sta vuce album..kaki je novi pevach..? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 OBAVESTAVAMO VAS DA POCINJE PRODAJA KARATA ZA KONCERT SAXON-A / MASTERPLAN-A KOJI CE SE ODRZATI 24.04.2007. Cena karte 1500din , u pretprodaji . Pretprodaja karata krece 05.februara i karte mozete kupiti na blagajni SKC-a ! Quote
Angelystor Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Jedvade chekam ovo Nadam se da ce i MP da ima pristojnu satnicu i da opale i "Chance" : ) Quote
RNA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Zar su oni na koncertima svirali Helloween pesme? Quote
Angelystor Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 O, da. Ja imam snimke Chance i Departed-Sun Is Going Down. A..recimo da se Jorn "snashao" sa vokalima, hehe. Quote
Bata Trokrilni Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Imam samo Aeronautics - onako, nije ni nešto prvoklasno, ali nije ni slab. Gledaću ovaj bend u aprilu i posebno mi je drago što sada u njemu svira moj omiljeni bubnjar Mike Terrana. Quote
Elldamar Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Elem,novi Masterplan je sve bolji i bolji na svako slushanje...novi vokal se ekstra uklopio u bend i po meni jako vishe fituje nego Jorn..."I'm gonna win" cje vrlo uskoro po mojoj proceni postati najvecji hit Masterplana....jednostavno pesma je VRH!Takodje,"Keep me burning" mi je definitivno sada u top 5 pesama Masterplana!!! Odlichan album svakako!!! Quote
RaVeN Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 jbt....pa kad je izasao album ?? daj neko link za download Quote
Elldamar Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 MASTERPLAN - MK II Filipe kako ti se chini album ? Quote
DragonHeart Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Danas sam ga nabavio, ali ga jos nisam preslusao. Quote
Angelystor Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Elem,novi Masterplan je sve bolji i bolji na svako slushanje...novi vokal se ekstra uklopio u bend i po meni jako vishe fituje nego Jorn..."I'm gonna win" cje vrlo uskoro po mojoj proceni postati najvecji hit Masterplana....jednostavno pesma je VRH!Takodje,"Keep me burning" mi je definitivno sada u top 5 pesama Masterplana!!! Odlichan album svakako!!! Odlichan album indeed..no meni se nekak sve manje svidja sto ga slusham...dobar je ovaj DiMejo..kak vec se zove..al nije on Jorn, ne taj kvalitet. I'm gonna win je i meni postao favorit albuma uz Call For The Gypsy..pored toga jos bih izdvojio i Warrior's cry i jedinu Ulijevu ovde Masterplan..al nema ovde pesama kvalieta Black in The burn, ili Crystal Night, Soulburn..svejedno solidno ostvarenje i jos uvek se radujem da vidim Rolanda i ekipu, i nadam se dobrom izboru pesama! Quote
Aris Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 e jel potvrdjeno da dolaze sa saxonom?? Quote
RaVeN Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 MASTERPLAN - MK II E u qrac...fajl je izbrisan ! ajde neko nek seruje od vas Quote
DragonHeart Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Sinoc je obrisan, kao i jos gomila albuma koji su postavljeni na tom blogu. U pitanju su neki gadni hakeri Quote
Bata Trokrilni Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Video sam i ja da je obrisan. A taman se ponadao da ću ga danas skinuti, zamalo sam zakasnio. Quote
Lordring Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 (edited) Hmmm... pa ja sam ga noćas skinuo, ne znam kako ga nema... Biće da sam ga uzeo u poslednji čas Elem, preslušao sam album jednom, više mi se dopada nego Aeronautics, i drago mi je da su se "okrenuli" više ka poweru. Kad sam čuo prvu pesmu baš mi je bilo toplo oko srca, tačno se čuje da je Roland radio pesme I'm Gonna Win je stvarno najveći hit na albumu. Ona početna tema mi je u glavi ceo dan, a kapiram da će biti još nekih nedelju-dve najmanje Izdvojio bih još i Call the Gypsy, Keeps Me Burning, Take Me Over i paljevinsku MA! STER! PLAN! već vidim na koncertu ponavljanje ovog refrena u neodgled I fenoemalan izbor pevača! Ukoliko neko nije čuo njegov rad sa Riot-om, neka nabavi fenomenalan Sons of Society album. I najnoviji (snimljen pre nego što je prešao u Masterplan ako sam u pravu) takodje nije loš, mada nisam imao vremena da ga pažljivo preslušam. U svakom slučaju, u pitanju je mnogo ekspresivniji pevač nego Jorn, a opet Coverdale-ova škola tako da ima sve što je Masterplan tražio od pevača i još melodičniji pristup nego pre. Edited March 1, 2007 by Lordring Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Jorn Lande je sasvim prosečan pevač, ne znam što su se ljudi utripovali da je novi lošiji od njega. Quote
DragonHeart Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Jorn Lande je sasvim prosečan pevač, ne znam što su se ljudi utripovali da je novi lošiji od njega. Alo, covjece, da li si svjestan sto si napisao? Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Jorn Lande je slabiji od većine poznatih power metal pevača. Quote
Lordring Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Daleko od toga da je prosečan, ali možda jednom shvatiš da dobar pevač nije = vrišti preko visokog C Quote
Recommended Posts