under_the_sky_soo_blue Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Zato ga i "mecu" u ,koji god grupni album, stignu! Quote
Telcontar Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Izgleda da se vratio Jorn... Happy Happy Joy Joy ! Quote
Angelystor Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Bila je ta vest na blabberu jos pre 2-3 meseca, i onda sutradan samo izjava Grapowa da ce "uskoro da objave ko je novi vokal", i jos uvek nista, a onu prvu vest je neki holandski zine proturio, tako da, ne bih se ja jos nadao, ali svakako prizeljkujem taj "reunion" Quote
under_the_sky_soo_blue Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Meni se svidja onaj veliki znak pitanja kod liste clanova (slike) Quote
Ilmarinim Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Pa gdje nece biti znak pitanja kad mijenjaju clanove ko carape. Ovo je super bend samo trebaju malo stati na loptu i utvrditi clanove. Najbolji mi je definitivno Aeronautics i Masterplan je tu negdje. Mada ovaj bend valja samo ako je Jorn u njemu, kao i mnogi drugi bendovi... Quote
Zdodnovani Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Predobar bend, strasni su. Samo sa Jornom ovo valja, mislim nisu ni ostali losi al' kad on pjeva onda je to pun pogodak! Quote
Guest HEFEST Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Po meni jedan od najboljih bendova na svetu kada je i Jorn tu. Roland je moja ljubav i ja sam zbog njega nastavio slusati metal muziku. Quote
DBrave Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ok danas je i zvanicno objavljeno da se Jorn vratio kuci From Roland Grapow: After months of rumours and speculations it is now official: JORN LANDE will once again join forces with his old bandmates, and work on what is expected to be yet another MASTERPLAN Masterpiece. The new album is already in the works and JORN is right now in Roland Grapow Studios in Slovakia recording his vocals. The release date is not yet decided, but the album is scheduled to hit the market sometime in early 2010. Quote
Prisoner of Dreams Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Најпаметнија одлука, и за Мастерплан и за Јорна Quote
:matija Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Aham. Jorn u krizi, masterplan u krizi. Sad da izbace jedan bomba album i da se povrate. Quote
Guest HEFEST Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Pa to ljubi vas bata!!! Sta ste cekali ovoliko sunce vam poljubim??? Quote
Stormlord Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Ovo je jedna od najpametnijih odluka u metal muzici u zadnjih nekoliko godina. SOULBURN IS BACK!!!! Quote
Angelystor Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Jedva cekam album Nadam se da cu konacno cuti Jorna na nekom ljudski materijalu, novi solo rad mu je uzasno dosadan. Quote
Telcontar Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Jedva cekam album Nadam se da cu konacno cuti Jorna na nekom ljudski materijalu, novi solo rad mu je uzasno dosadan. ARK sine, ARK .... Quote
Stormlord Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Jebem ti Ark nikako ga naci na originalu, sve neki polovnjaci i to po 30-40 dolara Quote
Angelystor Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 DBrave&Telcontar@ Ne pravite se pametnjakovici, mislio sam na Jorna u poslednjih par godina, Avantasiu ne racunam jer je tu samo jedan od vokala, Ark je (sada vec) history. Dakle, od kada je napustio Masterplan, happy? Quote
Zdodnovani Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Eto fina vijest, jedva cekam novi album! Quote
Telcontar Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 A gde znam jebi ga, Ark je relativno nepoznat bend, reko mozda nisi slushao, jbg Quote
Imrahil Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Jedan od retkih bendova gde mogu Jorna da svarim, tako da me bas zanima na sta ce liciti novi album Quote
DBrave Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 MASTERPLAN: New Album Title, Release Date Announced - Feb. 10, 2010 MASTERPLAN, the melodic power metal band led by former HELLOWEEN guitarist Roland Grapow, has set "Time To Be King" as the title of its new album, due on April 16. A single will precede the full-length CD in March. MASTERPLAN vocalist Jorn Lande told Germany's Rock Hard magazine last year about his renewed collaboration with MASTERPLAN,"We never had problems with each other, but professionally, we decidedfor to go separate ways for a while. . . I am happy that we are . . .working together again — mainly because the combination of MASTERPLAN's music and my singing [is] truly something special." Quote
Angelystor Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Favorit iz senke za ovu godinu Davno ne slusah Landea, bit' ce lepo... Quote
Guest HEFEST Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Kakve senke? Favorit u najavi!!!!!! Quote
Recommended Posts