Mita Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 (edited) meni sledece nedelje sedma godina na forumu sunce ti jebem Edited November 9, 2014 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 (edited) Ja više ne znam od kad mi prvi nick, ali sveukupno ima 11-12 godina... Jel ovo sad neki leksikon? Meksičko pivo, ako je onaj Sol, ne uzimaj to niko, glupost. Edited November 9, 2014 by Angelystor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 E to Đubre znači Hvala lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Sve to svetlo u flašicama što je 0.33 je smejurija, ne što je 0.33, nego eto...istraživanje...osim ako nije Laško, onda je strava. Laško, jebiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 nije cak ni 0.3, 0.2 je /dissapoint Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Laško je krš 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 (edited) Aj izađi napolje nije cak ni 0.3, 0.2 je /dissapoint Jedno sam dobio lav točeni tamni 0.2-0.25...a ova mi uz to donela čašu 0.5. Logika kroz prozor. Edited November 9, 2014 by Angelystor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 trazis logici mesto u konobarskom mozgu posebna sorta ljudi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 @Grob Ponekad, nisam ja dugo ovde. @Havocka Da znas da jesu, narocito kad zele da zarade na tebi, ne sipaju pivo do crte nego nadzidze penu, misleci da se nece primetiti da u krigli zapravo ima 0, 35 a ne 0, 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 vlasnici kafića su govna najveća zapravo. likovi kojima je malo da za tursku kafu uzmu 80-90-100 dindži. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Ili jos gore, prodaju ti premia caj po ceni 150 dinara, a cela kutija kosta tipa 40 dinara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Stoka. Ima izuzetaka, "Šoljica" na Trgu Nikole Pašića je divota hedonizma. Kvalitetni čajevi, single origin espresso, brew dog piva po povoljnim cenama... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Ako ne zeznu sa penom, onda je previse razblazeno, a to je vec mutljavina vlasnika da dobije na kolicini. Ovaj pabic gde sam cepao paulaner salvator ima samo egzotiku koliko izvalih(sve sto nije budjavi hajneken, amstel, i ostalo sto moz' se nadje u maksiju je egzotika. ), jesu cene malo jace, al bolje jedan salvator nego cetiri jelena. Kafa turska samo u kafani za 70 i kod kuce, kafici neka puse sa deterdzent grand kafom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Naravno, nikad mi nije zao da dam pare za nesto kvalitetno. Ali kad mi prodaju muda za bubrege, onda popizdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 sledece na tapetu za degustaciju Orval kwak tripel augustineri neke dve vrste memminger lager schwarz prob'o neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 (edited) Probao sam Kwak, odlicno je. Ovo ostalo, jok, nisam probao. Edited November 9, 2014 by MegaDave90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 idi u Miners ili Samo pivo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Kakve su cene u Samo pivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 @dave pa, u principu, da, kreteni su ispripovali da ce bolje da zarade kad kradu poslodavca (jer je to kradja piva) nego kad dobiju dobar baksis, iz prakse nije tako, dobiju otkaz i to je to @tazl zapanjujuca cinjenica ne direktno vezana za to sto su stoka je da sam od x kafica u kojima sam radila naletela na x*2 vlasnika/menadzera koji su masinci jos jedan od razloga zbog kojih ne idem na taj fakultet vise 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Kakve su cene u Samo pivo? od 200 do 400-450 kwak sam otpisao s liste, rekose mi dima u radnjama negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Nisam primetio da ga ima po radnjama. Je l' ti kazali u kojim prodavnicama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 za sada neproverene informacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 ima ga u pivopiji u zemunu, ali cene su tu negde. sva ta belgijska što si naveo su odlična, osim što su mahom dosta slatka. meni su to piva za posle nekog do jaja obroka, umesto kolača. od nemaca probaj neku od šnajder varijanti. "tap 5" sjajno pšenično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 u Merkatori, tj. Idei ispod Beograđanke ima raznih dobrih piva ima neko u 0.75l flaši za 600 i nešto dinara, moram da vidim o čemu se radi Memminger je sjajan, i svetli i tamni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Jedini koji je na mene ostavio onako... khmmm... ne baš pozitivan utisak, je onaj Metal Man. Posle ga je Smorock stavila za moderatora, pa mi je šok bio još veći. Naravno, ubrzo se pokazalo koliko mi je instinkt bio racionalan, pošto on kao mod ništa pozitivno nije doneo.. u stvari.. čim je dobio "titulu", zaboravio je na forum. Naravno, to ne znači da je loš čovek. Ja sam mod na mesto za muzicare i berza, i njih redovno odrzavam, cistim, mergujem postove za prodaju diskova (da bi bilo pregledno) i niko se nije zalio na mene, A to sto nemam 15 000 postova, ne pisem na temama najlepse zene sveta, random i sve i svasta, nema nikakve veze sa mojim raodm kao moderatora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts