HeLLsarma Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 Puno je lakse sakriti se u Beogradu. Zato i vara ljude. Sipak malo,Blagoje ide na drustvena dogadjanja,tebe ne vidjam po svirkama u BG-u.
lemmy sixx Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 Ma jeste,evo sve trcim da idem po kojekakvim svirkama u Beogradu.Jebe mi se tacno za svirke i drustvena dogadjanja u Beogradu. 1 1
kuruz Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 pogotovu za svirke na koje ide Blagoje random line - kakvu sam kletvu čuo malopre, neki tip razgovarao preko telefona: "jao Jovankaaaaa dabogda ti mami pička pukla od dupeta pa do kuka" 1 2
Мајор Гашпар Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 Прва асоцијација на Благоја су корјени. Друга ЗОГ рекордс. Трећа блек метал албум о Хајдук Станку. Ретко добар човек. 2 1
HeLLsarma Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 pogotovu za svirke na koje ide Blagoje random line - kakvu sam kletvu čuo malopre, neki tip razgovarao preko telefona: "jao Jovankaaaaa dabogda ti mami pička pukla od dupeta pa do kuka" WTF? :-D
Demon Seed Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Da nema uši, smejala bi se oko glave.
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Epiziotomija osmeha. Naslov za sledeći Carcass.
Rocksteddy Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 (edited) Ja sam Ilija, ortak sa faksa mi je preporučio da ovde mogu da se nekom obratim, pošto me interesuju knjige o kultovima Tugija i kušitskog okultizma. Bio sam u prosveti i vulkanu, al su me gledali ko budalu. Pitala me prodavačica u vulkanu, a šta su to tugi, ja joj objasnim da su kult ubica koji davi maramama, ukratko a ona ćuti, gleda me malo belo, i na kraju kaže, a da probaš od Hauarda Hronike Konana, znaš engleski? Tako da ukratko, to je moj priča otkud ja ovde. a ako ko ima da mi preporuči literaturu što u print što digi formi, bio bih mu zahvalan. Edited June 14, 2015 by Rocksteddy
Grobodan Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Da nisi ti druze pre nekoliko godina bio na svirci koju je organizovala 202, svirali Nadimac, Oroz, Heaven Rain i jos par bendova? Treba da nam kazes da nisi video jednog coveka tamo, bar 90% da si siguran. 3
Rocksteddy Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Da nisi ti druze pre nekoliko godina bio na svirci koju je organizovala 202, svirali Nadimac, Oroz, Heaven Rain i jos par bendova? Treba da nam kazes da nisi video jednog coveka tamo, bar 90% da si siguran. Nikad nisam bio na svirci 202.
Kumodraski Vo Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 knjige o kultovima Tugija i kušitskog okultizma. Kako se pisu te stvari na engleskom?
Rocksteddy Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Kako se pisu te stvari na engleskom? Vidi, imam ja od Wagnera studiju o Thuggee-jima, ali treba mi nešto više profondo. Čuo sam da postoje radovi koji objašnjavaju dublju povezanost sa Kali i uključivanje nekih političkih krugova, pa čak i spregu sa illuminatima. za ovo drugo nisam siguran, samo sam čuo. zato pitam. O Kushu, sve što sam našao je neki poor shit na bazi povezanosti sa marihuanom. O samim tekstovima na wikiju, ne dajem puno pažnje, jer masu toga pišu katolici i preporučuju ''dozvoljeno voće''.
sale 3sm Larry Flynt Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Ae hefeste, dostae, napusi lulu i mdove koi te banovase, budi trve do kraja
lemmy sixx Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Ono je bio Jaroslav, 90% sam siguran. Doduse, nisam mu video nadlakticu, ali to je ta njuska. 3
Antikristina Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 A možda stvarno i nije, ti treš metal beskućnici su svi preslikani 2
bo88gdan Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 'de si Petre, pušimo ti moliš nas? valjda pusite ga volim vas 2
Dark_Elf Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 A možda stvarno i nije, ti treš metal beskućnici su svi preslikani Taj rad. Oni mu dođu ko upgrade motorista. 1 1
Recommended Posts