Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 problem je u tome sto bi ove pajine iz metal grupa oterali u roku od 15 minuta a ovi drugi bi bili u fazonu "STA, NEMA SISA?" i to bi bilo to moras da budes poseban da bi ostao ovde secam se kad sam pocinjala, fazon nisam znala nikoga i sve mi je zivo bilo komicno, od cega veliki deo jer nemam pojma o cemu se radi i u principu sve dok ne upoznas nekoga licno, nije to to 1 2
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) Ја сам за то да се покуша овај социјални експеримент. Нека почне операција " УПУМПАВАЊЕ " Edited November 6, 2014 by PajatheTrut 2
B@K@ Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 A onda se pojavio Kuruz i sve je dobilo na smislu. Dok u jednom trenutku nije povikao: "ŠTA, NEMA SISA?!" 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 problem je u tome sto bi ove pajine iz metal grupa oterali u roku od 15 minuta a ovi drugi bi bili u fazonu "STA, NEMA SISA?" i to bi bilo to Немој ме погрешно схватити, нисам члан ниједне тавке моронске групе можда још од краја 2011. moras da budes poseban da bi ostao ovde Управо то,а и да не будеш шиптар.
Talvi Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 nama ovde ni ne trebaju klinci, samo ozbiljne muškarčine
B@K@ Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Ja sam ovde došao kao mladić, a ostao kao Ratko. 1
kuruz Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 ličnim upoznavanjem sa Jumetalcima uglavnom shvatiš da su uživo deset puta tiši i mirniji nego na forumu što je vrlo razočaravajuće 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Random Bata post bot : samo ozbiljne šiptarčine
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Немој ме погрешно схватити, нисам члан ниједне тавке моронске групе можда још од краја 2011. Управо то,а и да не будеш шиптар. ma, nisam ni ciljala na to da si clan grupa nego na to da si ih ti pomenuo btw siptari opstaju, pogledaj batu i tako neke @talvara takoe, samo brada i 195+ visine @kuruz nisam stekla takav dojam, mada nisam puno ni upoznala ovo sve sto sam videla je jako slicno kao na forumu kapiram da ako pricas o ekipi, mozda i stoji, od toga nikoga ne znam licno 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) nama ovde ni ne trebaju klinci, samo ozbiljne muškarčine Никад не знаш кад ће самом егзистенцијом на форуму од неког рандом позера са фејса да постане искрени фан музике ma, nisam ni ciljala na to da si clan grupa nego na to da si ih ti pomenuo btw siptari opstaju, pogledaj batu i tako neke Бата је перманентно преусмерен на Косово Edited November 6, 2014 by PajatheTrut
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 evo sad cu da ti pojasnim nesto samo da iskopam screenshot 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 @talvara takoe, samo brada i 195+ visine Јел се рачуна 190 полућосав и румен ?
sale 3sm Larry Flynt Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 nama ovde ni ne trebaju klinci, samo ozbiljne muškarčine talvi zarazen lalovicitisom b1
kuruz Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Reci, Kuruze, ko te razočarao? ima ih dosta na forumu muda ovolika, trpanje, fore, glasni na sve strane a uživo skroz druga priča, kao da nisu isti ljudi u pitanju 1 2
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 @paja nikako, samo ozbiljna brada, ozbiljna visina inace, sta sam htela reci sortirano po najnovijim clanovima, ova dva hefesta su odmah na trecoj strani otpozadi, registrovani u februaru prosle godine, sto ce reci da je u poslednjih godinu i po dana na forum doslo oko 50 ljudi od cega ima jedan Demon Seed i dva Hefesta. Ovo ti govori da na internetu postoje samo fejkovi, siptari i ljudi koje oteramo 1
MegaDave90 Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Pa tako to obicno biva Kuruze. One koje sam upoznao sam isti kao i ovde, manje-vise.
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 verujem da ce i taj da vaskrsne posle dovoljno vremena s tim sto meni nije jasno kad je taj poceo da siptari, secam se da smo picili heksbol i da je bio gotivac jebem li ga sta se desilo tokom neaktivnosti 1
Talvi Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Čudo nema preporođenog bate preporodio bi se on, ali ne može
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Ovo ti govori da na internetu postoje samo fejkovi, siptari i ljudi koje oteramo Не бих баш искористио реч "отерати" . Доста је ово специфична заједница, ни по чему није стандрадна. Сећам се мени како је било у почетку. Није ми била јасна неозбиљност већине постова, било ми је и досадно да читам неке ствари, сећам се кад сам Благоју причао о скалама на Најлу, мислио сам да знам неки курац. Могу рећи и да ми је било досадно мало, али добар разлог што сам остао су неке Сармине глупости и генерално ми се чинио форум чудно и неистражено место. Овако кад си пар година ту, јасно ти је ко је ко и ко је шта и неке карактере капираш па ти је и у неку руку интересантно јер имаш неку представу са киме говориш.
B@K@ Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 taman sam i ja hteo da kažem da su neki lici na heksu bili još gotivniji nego na forumu, recimo bata
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 s tim sto meni nije jasno kad je taj poceo da siptari, secam se da smo picili heksbol i da je bio gotivac jebem li ga sta se desilo tokom neaktivnosti Е баш сам о томе пре неки дан размишљао и сад си ме подсетила да питам. Кад је уопште Бата почео да улази у ту шиптар фазу ? Пошто не мислим да је био такав од старта своје егзистенције.
Guest HEFEST Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Uhodite mene i moje klonove? Ja sam o ovom fenomenu pricao jos pre koliko godina, a vi ste se smejali u vezi minusedamnaesa. Da ste tada imali pameti moglo je jos nesto da bude. Ovako otislo 2/3 foruma, a novi se ugase ko sveca kad je poklopis casom. Ostavite neku rupicu majku mu. Ne mora sve da dihtuje.
truliandedzombileš! Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) Кад је уопште Бата почео да улази у ту шиптар фазу ? Пошто не мислим да је био такав од старта своје егзистенције. bata je veliki nacionalista, ali... razočarao se u srpstvo. ne znam koji je tačno povod bio. sasvim moguće da je jednostavno dobio izliv nejebice na mozak. Edited November 6, 2014 by truliandedzombileš! 1
Recommended Posts