MegaDave90 Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Kad je bese ono Kuruz razotkrio Novallisa i njegove fejkove i ne mogu da se setim koga jos? Tih par dana je bilo vrlo zanimljivo ovde
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 veruj mi kad znam sta pricam kad ti kazem da ih oteramo ja ih oterala 6, 7 a jos sam zelena kad dodje do foruma zamisli koliko su ih oterali iskusniji ono sto dodatno tera ljude je pljuvacina po glupim mejnstrim bendovima kao sto su mejdeni jbg, dodje dete od 14 koje je samo za mejdene i motorhed culo i mi mu se popisamo po iluziji, naravno da ce da ode ja pokusala da regrutujem nekog klinca prosle nedelje na autobuskoj stanici, mali mi kaze da gotivi bullet for my valentine, disturbed, mejdene i mortal kombatsta mislis da sam uradila? oterala sam ga pre nego sto je dosao e od svih ljudi koje su oterali sa foruma, on je jos i relativno normalan bio setite se KJOa ja verujem da je on covek tu i dalje negde, lurkuje to mi nije jasno, objasne ti lepo da si nepozeljan i ti i dalje jedes kurac idi na metal srbiju jebo te bog 2
Guest HEFEST Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Taj sa autobuske ne zasluzuje da zivi. Gde sakupi tu papazjaniju, a tako mlad? Realno ovde je previse Blek metalaca. Mislim da je u tome problem. Ja nemam sa kim da pricam u Aoristu, a vala ni rokanje nam nije jaca strana. Samo Blek i kojekavi numetal izmet bendovi. Ne mere to tako. Blek metalci bez krvi i kokosaka. Posten satanista da se zgrane tako da nas i sekte zaobilaze pa vi vidite. 1
Berliner Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) Не бих баш искористио реч "отерати" . Доста је ово специфична заједница, ни по чему није стандрадна. Сећам се мени како је било у почетку. Није ми била јасна неозбиљност већине постова, било ми је и досадно да читам неке ствари, сећам се кад сам Благоју причао о скалама на Најлу, мислио сам да знам неки курац. Могу рећи и да ми је било досадно мало, али добар разлог што сам остао су неке Сармине глупости и генерално ми се чинио форум чудно и неистражено место. Овако кад си пар година ту, јасно ти је ко је ко и ко је шта и неке карактере капираш па ти је и у неку руку интересантно јер имаш неку представу са киме говориш. tebi je ova iteracija cudna? ajme da si video dok su aks i laza gnr zarili i palili i dok je bilo nekih zena na forumu tipa blondi. to je bila pisancija. Edited November 6, 2014 by Čarli
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 nemam pojma, ali je paradoks zivota fenomenalan pritom je citava prica pocela tako sto je prisao po cigaru i ja kao evo ti i pitam sta to slusas, on me odmeri od glave do pete i kaze, pa ne bi ti znala sta je to rekoh mozda nosim er maks i suskavac al' nisam totalna ljanka, reci sta slusas i on... pa kao metal, ne znam koja stvar ide i nabije sluske u usi, poslusa par sekundi i kao ne znam sta je ovo, slusa, slusa i kaze e, Disturbed je, cak imam i njihovu majicu na sebi ja rekoh sta, nu metal ovo ono, on pa da, kao slusam i bullet i mortal kombat ako si ikada cula dobro, jebote, ne budi emo i onda me pita koje sam godiste, rekoh, malo sam starija od tebe, kaze on, rekao bih neko devedeset peto-sesto JEBEM TI KOLIKO GODINA TI IMAS 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 bata je veliki nacionalista, ali... razočarao se u srpstvo. Има 100 добрих разлога тако да га разумем. sasvim moguće da je jednostavno dobio izliv nejebice na mozak. Ако је то узрок онда је оправдан ja pokusala da regrutujem nekog klinca prosle nedelje na autobuskoj stanici, mali mi kaze da gotivi bullet for my valentine, disturbed, mejdene i mortal kombatsta mislis da sam uradila? oterala sam ga pre nego sto je dosao Па добру си ствар урадила.
Berliner Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Kad je bese ono Kuruz razotkrio Novallisa i njegove fejkove i ne mogu da se setim koga jos? Tih par dana je bilo vrlo zanimljivo ovde jako zalostan dan. varg je bio car i totalno ok lik bas me boli kurac sto se sprdao sa reputacijom 3
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 a to sto se blekera tice, mislim da gresis, sa njima jos i mozes da komuniciras, ovi treseri su propas power je realno mrtav zanr, sta, ostali smo ti i ja jos od powerasa na forumu, nema nikog vise 1
Demon Seed Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 u poslednjih godinu i po dana na forum doslo oko 50 ljudi od cega ima jedan Demon Seed Meni fejkovi ne smetaju, ti znaš da je samo jedan pravi :*
Guest HEFEST Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Samo Ross the Boss. I ljudi na forumu ne znaju ko je taj car, a sebe smatraju strucnjacima. Naravno da ne znaju kada ne znaju sta je istinski metal. Kada jednom HEFEST zavlada bice ovo meka samo prave muzike i jos bitnije pravog stava. 1
Berliner Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 sta ima od powera ove godine? ja volim poer ali nekako mi je poslednji na listi za slusanje, obicno pred novu godinu obrnem par albuma
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) @simon naravno coko-bananice <3 as for power ima kurac na biciklu, to ima u stvari lazem, ima novi persuader eto Edited November 6, 2014 by Хавочка 2
Antikristina Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Havočka spopada dječake po stanicama Pa možda je to postavljač teme, al' ga blam da kaže za BFMV 1
Demon Seed Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Šta ima, nema ništa gospođo 5 albuma Gamma Raya
Guest HEFEST Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 a to sto se blekera tice, mislim da gresis, sa njima jos i mozes da komuniciras, ovi treseri su propas power je realno mrtav zanr, sta, ostali smo ti i ja jos od powerasa na forumu, nema nikog vise Spala knjiga na dva slova. Pa mrtav zanr kada su ljudi depresivci. Uvek ima dobre powerice. Moracu da poradim na promociji. Nisam stizao odavno.
Demon Seed Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Power metal novitete ne treba da prati ko nije naučio napamet Gamma Ray do Powerplanta!
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 sta ima od powera ove godine? ja volim poer ali nekako mi je poslednji na listi za slusanje, obicno pred novu godinu obrnem par albuma Имаш нови Клејморијан демо Havočka spopada dječake po stanicama Pa možda je to postavljač teme, al' ga blam da kaže za BFMV И треба да га буде блам
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 u svoju odbranu, mali ima potencijal da postane bradat, vec je dovoljno visok steta sto je peder 1
Antikristina Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Nije pauer mrtav, da skupimo tu dečurliju po stanicama bilo bi ih, to je muzika za omladince (koji nisu depresivni) 1
Berliner Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 ja kad god mi se slusa power i pustim nesto staro ili novo odmah pocne da mi se slusa asperity - the final demand i obicno se i zavrsi na tome. bas cudno, s obzirom da nije realno neki album a i hriscani su sto inace ne podnosim.
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 ma jok, ti su ostali zarobljeni u mejdenima i tu se zavrsi nema vise toga, prvi put kada su bili gardijani ovde, ja sam bila osmi razred, bilo bre mojih vrsnjaka na koncertu koliko hoces, poslednji put kad su bili gardijani i dalje sam bila najmladja i tu je bio i vlado feanor rukavina 1
Antikristina Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) Ipak si mu mogla reći da dođe, da ga prevaspitamo U stvari ne, odma' bi ga Karnisero pokupio ako je takav šmeker klinac Edited November 6, 2014 by Yvette 1
Recommended Posts