lemmy sixx Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 имам те на фејсу.... могу да гледам твоје слике.... кад год то пожелим.... Ali tamo se sisa neces nagledati. 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) ja sam samo rocker : ))............ Ali tamo se sisa neces nagledati. јашта Edited November 6, 2014 by PajatheTrut
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 hahahah pa da popijem blokcinu momentalno Neka hvala nisam ja od juce, ja sam stara stalkerska skola Samo da me megadejv ne otkuca, io bih mu zahvalan
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Pa da si me nasla verovatno bi me blokirala, tako da ti ne verujem 1 1
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 cvrsto verujem da te jesam blokirala 1
truliandedzombileš! Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) trute daj slike sačuvao si ih na hard? naravno da jesi Edited November 6, 2014 by truliandedzombileš! 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 cvrsto verujem da te jesam blokirala Pa onda nastavi da crvsto verujes, tim bolje po mene i truliandedzombi leshinu trute daj slike sačuvao si ih na hard? naravno da jesi kakvo je to pitanje uopste
truliandedzombileš! Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 poslednji pm koji dobih je od hašima. 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 ne mogu saljem dvaput, nek ti prosledi zombi
lemmy sixx Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Realno, forum je otisao u kurac od kako se nakotila gomila vas anonimusa i od kako vecina moderatora nisu metalci vec tamo neki mlohavi milani mladenovici sa Ilijine gajbe. Vidim da je brat Elf pozeleo da stavim Lemija na avatar, zarad dobrih starih vremena. Nema frke druze,zbog tebe hocu. 2 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 ne mogu saljem dvaput, nek ti prosledi zombi meni od blagoja, i tu me je ispalio za gitaru
bo88gdan Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Realno, forum je otisao u kurac od kako se nakotila gomila vas anonimusa i od kako vecina moderatora nisu metalci vec tamo neki mlohavi milani mladenovici sa Ilijine gajbe. Vidim da je brat Elf pozeleo da stavim Lemija na avatar, zarad dobrih starih vremena. Nema frke druze,zbog tebe hocu. da nema nas par ``anonimusa`` forum bi bio potpuno mrtav
Havočka Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 je l' ima nekoga ovde koga blagoje nije ispalio za nesto? 1 1
truliandedzombileš! Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 ali "gomila" anonimusa. šta sve neću pročitati... 1
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 cvrsto verujem da nema je l' ima nekoga ovde koga blagoje nije ispalio za nesto? ali "gomila" anonimusa. šta sve neću pročitati... mi smo jedna velika anonimna gomila
lemmy sixx Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 da nema nas par ``anonimusa`` forum bi bio potpuno mrtav Bolje da je mrtav nego da ga ti odrzavas u zivotu. je l' ima nekoga ovde koga blagoje nije ispalio za nesto? Siri istinu i nece vise nikoga zajebati fukara. 7 2
PajatheTrut Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Bolje da je mrtav nego da ga ti odrzavas u zivotu. Па ако ти је бољи мртав врло лако можеш и да не посећујеш. Не видим шта се стално буниш и вазда ти сметају "нови" чланови.
Recommended Posts