Jump to content

2015.03.09. *Dom omladine, Beograd* Overkill, Sanctuary, Chronosphere, Methedras

Recommended Posts

Posted

Priblizilo se i ovo. Slusam zadnji Overkill ovih dana posto sam malo zapostavio ovaj zanr u zadnje vreme i vidim da ljudi bas otkidaju. Nisu posustali ni za pedalj. Uvek sam imao veliki repsekt za takve grupe. Nema povlacenja, nema predaje!!!

• Upvote 2
Posted

Последнњих пар месеци слушам само задња три Оверкил албума, не знам који је бољи.

Добар је и овај Невермор 2. Баш им је солидан овај задњи албум, драго ми је да ћу гледати Дејна како пева уживо, стварно одличан певач.

Posted

И то си у праву, штета па сам до сад од старијих слушао само Фил д фајр. Мораћу да се ангажујем да послушам маторије ствари.

Неке препоруке од чега да почнем ?

Posted

The Years of Decay i Horrorscope su obavezna lektira

Сваки њихов албум је обавезна лектира.Али буквално сваки!

• Downvote 1
Posted

Ајд неко нека напише кад ће почети прва предгрупа? Капирам да ће концерт трајати негде до поноћи... :da:

Posted

Ma, prvi i drugi bend su neafirmisani, pa nema sanse da ce oni nesto dugo svirati....po nekoliko pesama mozda.

Neafirmisani u smislu da nemaju neku vecu popularnost, bar ne kod nas...

Posted (edited)

pa računaj da će oni bar po pola sata

pa onda pauze između bendova, pa Sanctuary sigurno sat vremena, pa Overkill preko sat vremena (nadam se bar negde oko sat i po)

Edited by Јарослав
Posted

Не верујем да ће Сенкчуари бити сахат времена. 45 минута у врх главе а ова 2 по пола сата.

• Upvote 1
Posted

evo vam najavljena satnica za Peštu, pa izvucite zaključke

kapunyitás: 18:00

Suborned: 18:30

Methedras: 19:15

SANCTUARY: 20:15

OVERKILL: 22:00

Posted

čisto sumnjam da će tako biti i kod nas. na fb eventu piše da ceo događaj kreće u 8.

btw, ako neko hoće da udomi kartu za 2000 din, neka se javi na pm. imam jednu viška.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...