Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) hahahaha Metal je! A Srećni Ljudi su super poslužili Edited November 7, 2014 by Demon Seed Quote
Angelystor Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Koji kontinent? I jel ovo treba da bude neki dinosanaurus? Quote
Berliner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 pa u logou je fazon, jooj koji eu bend ima taj oblik logoa Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Evo hintova I jel ovo treba da bude neki dinosanaurus? Otprilike Jos jedan hint: Srećni Ljudi zgradice na mom crtežu su dosta krupnije nego na omotu albuma. Dosta vam je Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) Jare, ne upadaj kao ciganče u kontejner. No pun intended. Nije Alogija, ni Blood, ni Gojira Edited November 7, 2014 by Demon Seed Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) Evo Azale ti znaš koji sam kvlt naslikao! @Grob: evo ti hint ^ umesto žanra, samo nemoj da počneš tamo nešto o puloverima ili šta već Edited November 7, 2014 by Demon Seed Quote
azal Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Neurosis - Times of Grace? pa hint je da ja volim bend valjda Quote
Berliner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 hint je u fazonu da kad si skontao koji je album da su na dimonovom crtezu manje zgrade Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Neurosis - Times of Grace? pa hint je da ja volim bend valjda evropa je u pitanju Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 da kad sam skontao koji je album da su na dimonovom crtezu, Pa hint je da azal zna koji je album, ja kod njega ne idem na kahvu, pa se može zaključiti da znam da Azal zna koji je album na osnovu toga što je to pomenuo na yumetalu. Mislim da je pristojan hint umesto žanra xD Žanr bi vas i onako više skrenuo sa traga nego što bi vam pomogao, eto još jednog hinta. Nije Neurosis Quote
Angelystor Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Power of the Dragonflame? Kako? Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Jok Na omotu se vidi samo kopno, perspektiva je više ptičja od ugla pod kojim se gleda na zgrade u špici iz Srećnih Ljudi! Skorpionsi? Nisu ni oni xD Metal je Quote
Recommended Posts