SkullKrusheR Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) ali fali jedan lik. a i nije omot. upade. Edited November 6, 2014 by SkullKrusheR Quote
Dr Alex Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Podseca na Paragon Of Beauty - Confort Me Infinity ali znam da nije. Quote
Kumodraski Vo Posted November 6, 2014 Author Report Posted November 6, 2014 Nije, ajmo, ona mrlja je bleker eto sad je vec lako. Quote
Angelystor Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Nikad nisam slušao album, ali se još uvek sećam onog Krangovog spama od pre 10 godina. A sad da vidim da li imam Paint na kompu... 1 Quote
kuruz Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 baš to haha, mogao si samo Kranga da staviš Quote
lemmy sixx Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Jebote,da li je moguce da se na yumetalu pojavila interesantna tema. Svaka cast onome ko se setio. Quote
Јарослав Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 ovo bi trebalo da je lako, mada opet, ja sam crtao, ali je kult, pa morate prepoznati (bar od par ljudi to očekujem) čak sam gledao i da boje budu te neke sa originala Quote
Recommended Posts