Kumodraski Vo Posted November 6, 2014 Author Report Posted November 6, 2014 Nails? A nije tamo nema grobova. Quote
Јарослав Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 znao sam da će neko da kaže Nails Quote
SkullKrusheR Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 i ja sam prvo pomislio nails. znam da ima neki sličan, ali ne mogu da se setim sad. Quote
chess Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Ja i dalje tvrdim da je Blood Mountian. grind/comedy Macabre - Dahmer Quote
Јарослав Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 tako je Čarli, malo si me razočarao, od tebe sam prvog očekivao odgovor (i Groba, ali pošto on nije ovde...) Quote
Berliner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Čarli, malo si me razočarao, od tebe sam prvog očekivao odgovor (i Groba, ali pošto on nije ovde...) nisam ti ja mnogo jak za ovo prepoznavanje, posto sam mp3 pacenik uglavnom Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2014 Author Report Posted November 7, 2014 Hehe nije kinez nego je samo sklopio oci kao.. Quote
chess Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 a cek jel se to plezi dok gori? ;o Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2014 Author Report Posted November 7, 2014 A nemam pojma znam da ima neku retardiranu facu na omotu. Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Obtained enslavement poz iz trece smene Ja i dalje tvrdim da je Blood Mountian. grind/comedy jel ovo macabre? Quote
Havočka Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 je l' tako lecis ljude, zivotinjo? Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 ciji je jebeno red? trazite hintove posle 4 minuta mukotrpnog razmisljanja crkli dabogda banujte ih s veeeee Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 evo posto nema nikoga Insomnium. ciji je jebeno red? trazite hintove posle 4 minuta mukotrpnog razmisljanja crkli dabogda Pa šta treba da razmišljam 4 sata, nemam vremena toliko. Quote
Uruk Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Macabre - Dahmer jel ovo macabre? jis Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Pa šta treba da razmišljam 4 sata, nemam vremena toliko. Pa super je što si posvećen, ali ne moraš sva 4 sata aktivno da razmišljaš o omotu. Quote
Uruk Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 aj bacite neki omot da pogadjamo evo mrzi me da crtam, pa prilazem ovo pogidite na koji omot sam mislio Quote
Face Of Melinda Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 nisam ti ja mnogo jak za ovo prepoznavanje, posto sam mp3 pacenik uglavnom Isto... Ljudi skoro nije bila ovako dobra tema K.Vole svaka ti se dala... dodjes I ismejes se za medalju Quote
Talvi Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Uruk: Secrets Of The Moon i 'ladno je meni isto palo na pamet da nacrtam Dahmera Quote
Recommended Posts