kuruz Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 neka neko drugi crta, nikako nemam vremena za to Quote
Talvi Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 taman neka neko pogodi ono demon seed-ovo pa nastavak odatle Quote
chess Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Indie metal. I za Charlie-a, prvi omot je bio Sandrider - Godhead. Ok brate, nije fora kad vec kacis neki stoner rock/ metal da to bude neki teski underground da niko nema pojma sta je i da samo ti znas a posle mi ispadnemo glupi. I prilicno je nezahvalno crtati te stoner omote posto su svi na nekom psihodelicnom sranju i kada ti to nacrtas on moze da bude bilo koji od milion slicnih omota. Kad vec stavljas stoner stavi brate nesto malo popularnije. evo sad citam '' They recorded their Self Titled debut with Matt Bayles at The Red Room in 2010. '' pa brate nije fora, bend jedva ima 4 dine i sad mi treba da se lomimo.. 1 Quote
VoivodBG Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Jel ustanovljeno pravilo iz koje ere metala ili zanra mogu da se postavljaju omoti? Nije. I valjda bi trebalo da bude malo teze, a ne da se ko iz topa pogodi. Quote
chess Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Pa stavi malo teze od nekog benda koji postoji bar 10-15 godina, a ne ovi neki novi oformili se pre 5 imaju 10 pesama i ja sad treba da se lomim i da trazim od CIA informacije da bi izvalio na koji omot si mislio. Quote
kuruz Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 čoveče prestani već jednom, ispari sa foruma 1 2 Quote
SkullKrusheR Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 godhead jedan od jačih albuma prošle godine, trebao sam se setiti. Quote
Berliner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Indie metal. I za Charlie-a, prvi omot je bio Sandrider - Godhead. ehh umm ok aj kapiram da je dobar album sad cu da skinem Ccc, užas ove generacije. Pa vidiš valjda bar cover na mediaboom-u kad skidaš nešto? ja idem na p2p ihahaj od pre broadband-a (i pre folder.jpg i ajtjuns kavera ) tako da mozes da pretpostavis koliko albuma ima da nisam nikad ni video kaver. jebes kavere bitna je muzika 1 Quote
VoivodBG Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) Uletese svi. Chess, kakve veze ima da li je bend nov ili prastar? Ovo je samo igra i tako je treba tretirati, a ti je ocigledno preozbiljno shvatas. Popij kafu, pojedi palacinku, pusti nove Floyde i placi kraj prozora dok grlis zavesu. Edited November 7, 2014 by VoivodBG Quote
Berliner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) @neki od vas aj skulirajte se malo. live and let live, niko vas ne tera da znate sve evo aj cu da crtnem Edited November 7, 2014 by Čarli Quote
Berliner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 najjaci kaver svih vremena jebi me Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Zaboravih album Fire down under. Ajd samo da brat popije kavu jutarnju da mu ruka ne zadrhti pa crtam. 1 Quote
lemmy sixx Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Ajd nacrtaj neki metal majke ti, da vise odjebe ovaj sijetl indi hipster. Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Evo čista metalčuga ali one rase koje ti mrziš Lemi, jbg Quote
lemmy sixx Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 E jebiga...Deicide? Lupio sam,nemam pojma. Mislim,zelen je kaver, koji blek metal bend ima zeleni kaver. Mora biti neki det. Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Nije, pa rekoh da ti mrziš ovaj metal najviše. Nutela pankeri, jedni od najvećih. Quote
lemmy sixx Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Napisah gore zasto mi se ne cini da je nutela. Darkthrone? A kara banana...jebeni Marduk. Quote
truliandedzombileš! Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 osećam da treba da mu bude sram što ne mogu se setim. Quote
truliandedzombileš! Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 dobro je, uplaših se da je neki dobar bend. 4 Quote
Recommended Posts