azal Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 hahah ja iskreno nisam ni znao kako omot izgleda. ali kad je rekao da je bend iz istocne evrope koji mi se dopada, onda je postalo dosta lako. posto skoro nista ne volim iz istocne evrope. fazon negura, aspid, devil doll i serdce Quote
SkullKrusheR Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 ja sam znao otprilike i nikad ga nisam video u dovoljno dobroj rezoluciji da skontam da su oko zmaja zgrade. Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Jebototac meni uopšte ne liči. Ajd Lazo. Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2014 Author Report Posted November 7, 2014 ja sam znao otprilike i nikad ga nisam video u dovoljno dobroj rezoluciji da skontam da su oko zmaja zgrade. Isto ovo, uvek neki 300x300, otkrovenjce. Quote
azal Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 ne mogu sad, na poslu sam. ovde sam tek mesec ipo dana ne mogu bas toliko da se zajebavam jos Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Da ne lazem, pretpostavljao sam od pocetka da dobar deo vas ne zna da su oko zloga ASPIDA zgrade Quote
Angelystor Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Dobro dobro, evo ja ću kad ste navalili Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Evo imam ja u šteku jedan odmorimo mozak Quote
Berliner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) @angelystor napalmi? edit:...nvm Edited November 7, 2014 by Čarli Quote
Angelystor Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) Ne. Ahahah, Azal napravio haos, odma svi uleteli. Grove, jel to Kanibal neki? Edited November 7, 2014 by Angelystor Quote
Grobodan Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 M'jok, gledao si ih live 2012 u maju. Ovaj Čarlijev rob mi liči na Warning ali pentagrami jebu. Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Carlijevo je Drudkh selja sa naramkom suvog pruca na grbaci? Quote
Angelystor Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Jebote MH de me nađe sa tim sranjem Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2014 Author Report Posted November 7, 2014 Aj onda jedan od mene zajeban: Quote
Demon Seed Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 @Carli: nisu Pesme tuge i samoce od Drudkh? Ako si crtao iz glave onda mogu da razumem sto se okvir razlikuje i to, ako si gledao pa crtao, onda nisam pogodio Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2014 Author Report Posted November 7, 2014 Pravilo je da se ne sme gledati pa crtati da napomenem! Quote
PajatheTrut Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Pravilo je da se ne sme gledati pa crtati da napomenem! Sto ? 2 1 Quote
Berliner Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 @Carli: nisu Pesme tuge i samoce od Drudkh? Ako si crtao iz glave onda mogu da razumem sto se okvir razlikuje i to, ako si gledao pa crtao, onda nisam pogodio virnuo sam u tamnejl, vidim da sam dosta pogodio. grob je dobro poceo ali je napravio banalnu gresku @k.vo ja gvirnem malo jbg, neke stvari je nemoguce iz glave, meni bar ovo mo je je uzas tesko samo po sebi ali imate jedan malo veci hint na slici Quote
Recommended Posts