M-16 Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Ja sam malopre bio ulogovan kao Kuruz. Bolje da vam ne pričam šta sam sve video . Bio bi red da svi priznate jer mi nije logično da se samo nama dvojici dešava. Quote
SkullKrusheR Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 ako negde ima pikanterija, onda je to kuruzov inboks. Quote
Јарослав Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 meni se nikada ne dešava, jer sam konstantno ulogovan :foreveralone: Quote
M-16 Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Fora je da sam i ja u to vreme bio ulogovan jer sam gledao onaj klip što si okačio na neurossis temi. @Skal Bolje da ne pričam . Zezam se, izlogovao sam se čim sam provalio, ali sam zato ovom liku prošli put detaljno pročešljao imboks. I dalje sam zgranut do kojih granica perverzije ljudski mozak može da ide . Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 If there's somethin' strange in your yum profile Who ya gonna call (yumbusters) If it's somethin' weird an it won't look good Who ya gonna call (yumbusters) 1 Quote
Berliner Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 sad imamo tri omota? aj da poresavamo to hintovi galore molicu. ajd nesto sto svi znamo da razmrdamo malo dok se ovi ne sete da daju hintove Quote
Grobodan Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Mogao bih da se kladim da slabo ko zna ovde to ali 'ajde... Angelcorpse. Quote
Kendall Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 ^ Ja pomislio da nije možda Omega Deathspell "Paracletus"... A bukvalno prvi metal CD koji sam ikad kupio (neka bugarska black metal MP3 kompilacija) je imala albume CoF-a, Dimmu Borgira i baš Angelcorpsa (Exterminate i Inexorable). Haha, čak se sećam i kako je omot izgledao. xD Za onu moju škrabotinu gore, ključna reč: doom. Slušali ste album sto posto. Samo je u stvarnosti omot tamniji... Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2014 Author Report Posted November 8, 2014 Evo jos jednom hintovi za onaj moj: Evropa, death, devedesete, neuobicajen zvuk (nisu samo gitare i bubnjevi), ona spodoba je kao neki goblin i mrsaviji je na omotu. Quote
PajatheTrut Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Nije simone, ovo od tebe ocekujem da pogodis Quote
Demon Seed Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Ček da razmislim gde još ima mučenica na sredini... Quote
DeadlyPollution Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 @Trut - Awaiting Fear? 1 Quote
DeadlyPollution Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 nesto na brzaka uradjeno, lako je Quote
Berliner Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 phlebotomized immense intense suspense Quote
Demon Seed Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Hihi, pomislih da je Ved Buens Ende, ali tamo fali sesiric Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2014 Author Report Posted November 8, 2014 Jeste xD Ako je to duvaj ga meni upuceno, to je mozda 5 put na ovoj temi Quote
Recommended Posts