Grobodan Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Upoznaj se pod hitno! Ne mogu preboleti taj bend evo posle preko 15 godina. Čarli ako ne prepozna ima žešće da popizdim. Ove Samaele prepoznajem, ali te neke Nirvane koje si okačio nisam upoznat, Evo nešto samo za tebe: drugi ako ne prepoznaju nek se ubiju bez pardona awwww Quote
Angelystor Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Angelystor*, Google, Mita, Bing, Grobodan, Little Butcher, Yahoo Koji krem Quote
Grobodan Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Ko ovo ne prepozna da mu se izbriše nalog iz momenta. Quote
Grobodan Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Ne znam ni ko ti je taj. Nighty night. Quote
Angelystor Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) To je jedini crni labud koji je google izbacio pored Megadetha,... Ne ostavljaj me pijana samog. edit: Sad sam se setio, a da nije Evereve - Stormbirds možda? Edited November 9, 2014 by Angelystor Quote
Grobodan Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Kako li ti je to došlo na pamet I ja sa konzumirao neki Kozel i Karmeliter, kvalitetno veče... I DECLARED THE EARTH AS PURGATORY kakav bend sunce ti jebem Quote
Angelystor Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) Karmeliter, el to neki obskurni nemacki death sa početka 90ih? Ja sam cepao Bud, Nikšić, pa Paulaner, i onda nisam mogao da uđem u neki snobovski klub jer nisam hteo da platim garderobu. Mršupizdumaterinu, moja jakna > savamala Edited November 9, 2014 by Angelystor Quote
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 gde si nasao kozel????? to mi je omiljeno pivo ikada gde ima? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Kako je priceless napusen gledati ovu temu pa to je.... 1 Quote
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Kako ja uvek poslednja saznam za sve što valja? Gde sve ima tempo? Quote
Kendall Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 jel ovo kendalovo rain without end? Jeste, svaka čast. Evo da ja nacrtam nešto, suhi klasik tuge, ko ovo nije slušao ne zna šta je težina Evereve "Stormbirds"? Quote
Demon Seed Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Vec pogodi covek gore. Ali zato niko nije rekao da je ono sa vrha strane Don't Break the Oath Kako je priceless napusen gledati ovu temu pa to je.... Quote
MegaDave90 Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) Kako ja uvek poslednja saznam za sve što valja? Gde sve ima tempo? Imas na Bezaniji jedan, nakon pocetne stanice 65. Znam da ima jos jedan na Vracaru, ali nisam siguran gde tacno. Evo dok se ne razbudite, nesto lagano. Edited November 9, 2014 by MegaDave90 Quote
Dr Alex Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Imas na Bezaniji jedan, nakon pocetne stanice 65. Znam da ima jos jedan na Vracaru, ali nisam siguran gde tacno. Evo dok se ne razbudite, nesto lagano. Paradise Lost Quote
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) katatonija imam jedan fenomenalan samo da crtnem Edited November 9, 2014 by Хавочка 1 2 Quote
Dr Alex Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Evo ja cu jedan sa mobilnog mrzi me da palim komp. Da vidimo na sta ce da lici. Evo ga Lici na ovo: katatonija imam jedan fenomenalan samo da crtnem Jest'! Quote
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) ovde ispod pise album Edited November 9, 2014 by Хавочка Quote
Talvi Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Evo ja cu jedan sa mobilnog mrzi me da palim komp. Da vidimo na sta ce da lici. Evo ga Gorement - The Ending Quest haha sad vidim da je pogodjeno vec Quote
Kumodraski Vo Posted November 9, 2014 Author Report Posted November 9, 2014 Jare ga je ipak pogodio Quote
Recommended Posts