Talvi Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 drawn and quartered! aj nemojte te usrano usrane kavere nije humano ovo je sto posto iz glave, vracaju mi se mad likovno vaspitanje skillz jel dobar ovaj eye candy fireball efekat a? samo sto toga nema na kaveru jebiga nego mnogo suptilniji plamičci Naglfar Moj red posle Skala: Manes Quote
Kumodraski Vo Posted November 9, 2014 Author Report Posted November 9, 2014 tri bambija samo ti fali "A" E jebaji ga Quote
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 uuu u znam sta je ovo seti se seti se Quote
Kumodraski Vo Posted November 9, 2014 Author Report Posted November 9, 2014 Most ti to mos ti to Quote
Talvi Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 crtež je "moje levo stopalo" stajl, ali mislim da neće biti problem: Quote
Јарослав Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 da, bravo pao mi Wild Hunt na pamet, jer sam hteo to da crtam malopre Quote
Kumodraski Vo Posted November 9, 2014 Author Report Posted November 9, 2014 Znamo, al me mrzi da crtam Quote
truliandedzombileš! Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 opet neka pizdarija 2 Quote
Kumodraski Vo Posted November 9, 2014 Author Report Posted November 9, 2014 Stvarno Vojvode, daj mu ga malo po kultu kake su ovo picke vristece.. Quote
Recommended Posts