Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Po trejleru se jasno vidi da će biti visokobudžetna govnarija, i to žešća. Uostalom, slično je i sa jedno 80 % filmova za ovih trinaestak godina 21. veka.

Posted

Sva sreca pa su odustali od Terminator Salvation trilogije..medjutim sad se prica i da ce ovo biti trilogija...na kraju ce naucnici stvarno stvoriti kiberneticki organizam koji ce glumiti Swartzija u novim nastavcima Terminatora...a onda ce se masine pobuniti..turum tum tudum...turum tum tudum..turum tum tudum...

giphy.gif

• Upvote 2
Posted

Da, i ja cuo da ce i ovo biti trilogija. Uzas.

A zasto uzas? Nije jos ni prvi film izasao, a vec vam je koncept trilogije uzas. Na osnovu cega, jebenog trejlera od 2 minuta?!? Ista kenjaza kao i za Star Wars.

Meni se recimo svideo pravac u kome je mogla krenuti trilogija oko Salvation, dakle buducnost ,matori Dzon Konor, globalna borba sa masinama....ali jebiga, film ie ispao tesko smece. Ovo mi se ne svidja, ponovo se vracaju u proslost, ponovo je tu Sara Konor,ne vidim nikakvu poentu toga...no,mozda ispadne i dobro, treba prvo pogledati film a onda komentarisati.

Posted

A zasto uzas? Nije jos ni prvi film izasao, a vec vam je koncept trilogije uzas. Na osnovu cega, jebenog trejlera od 2 minuta?!? Ista kenjaza kao i za Star Wars.

Meni se recimo svideo pravac u kome je mogla krenuti trilogija oko Salvation, dakle buducnost ,matori Dzon Konor, globalna borba sa masinama....ali jebiga, film ie ispao tesko smece. Ovo mi se ne svidja, ponovo se vracaju u proslost, ponovo je tu Sara Konor,ne vidim nikakvu poentu toga...no,mozda ispadne i dobro, treba prvo pogledati film a onda komentarisati.

U slucaju Star Warsa barem je nastavak price. Ovo je fakticki rimejk, jer se ovo dogadja pre prvog Terminator filma i time ponistavaju sve sto je do sad bilo. Ja cu realno prvi ovo gledati, ali realno ovo je obican reboot, s par refrenci na prethodne delove i istim Terminatorom koji je vec premator.