VoivodBG Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 2014 je pri kraju, a tokom 2015 nas ocekuju nova iznenadjenja za nova pokolenja. Quote
truliandedzombileš! Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 uf, Gaspar Noe će da pokida. Quote
VoivodBG Posted November 9, 2014 Author Report Posted November 9, 2014 Gaspar obecao, pa ce isporuciti. a film the director says will "give guys a hard-on and make girls cry". Quote
VoivodBG Posted November 10, 2014 Author Report Posted November 10, 2014 http://youtu.be/Fn5a9wL5cQA Quote
VoivodBG Posted November 10, 2014 Author Report Posted November 10, 2014 http://youtu.be/b20dZiTWf1E Quote
VoivodBG Posted November 25, 2014 Author Report Posted November 25, 2014 (edited) Treca sreca. Ja se iskreno ne bih vise vracao fransizi, i dvojka je bila previse iscrpljena... http://youtu.be/HZaDbUofNgE Fuuuuuuuu Edited November 25, 2014 by VoivodBG Quote
Berliner Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 (edited) evo ga za novi star wars teaser nervira me ovaj lightsaber, a nisam jedini vidim ima i oprecnih misljenja Edited November 29, 2014 by Čarli Quote
Berliner Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 a jebga, gledao sam da nema sw tema na prvoj strani i promaklo mi je Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 (edited) Edited December 4, 2014 by sale 83 Larry Flynt Quote
Ranis Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 interesantan zaplet, i ok glumci, ovaj nastavak bi mogao da bude cool Quote
vudun Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Po trejleru se jasno vidi da će biti visokobudžetna govnarija, i to žešća. Uostalom, slično je i sa jedno 80 % filmova za ovih trinaestak godina 21. veka. Quote
Oak Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Meni, u odnosu na ranije delove (izuzev prvog), ovo deluje kao low budget. Quote
vudun Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Ipak si u pravu, loše je odrađena animacija prevrtanja žutog autobusa. Quote
Srlandand Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Koliko sve moraju iskomplikuju govnari, sva sreca pa T2 mogu svaki dan da gledam i nista ne moze ga unisti. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Sva sreca pa su odustali od Terminator Salvation trilogije..medjutim sad se prica i da ce ovo biti trilogija...na kraju ce naucnici stvarno stvoriti kiberneticki organizam koji ce glumiti Swartzija u novim nastavcima Terminatora...a onda ce se masine pobuniti..turum tum tudum...turum tum tudum..turum tum tudum... 2 Quote
Srlandand Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Da, i ja cuo da ce i ovo biti trilogija. Uzas. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 SUNCE TI JEBEM!!!!!!!!!!!! http://mondo.rs/a751702/Zabava/Film/Vraca-se.html Quote
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Da, i ja cuo da ce i ovo biti trilogija. Uzas. A zasto uzas? Nije jos ni prvi film izasao, a vec vam je koncept trilogije uzas. Na osnovu cega, jebenog trejlera od 2 minuta?!? Ista kenjaza kao i za Star Wars. Meni se recimo svideo pravac u kome je mogla krenuti trilogija oko Salvation, dakle buducnost ,matori Dzon Konor, globalna borba sa masinama....ali jebiga, film ie ispao tesko smece. Ovo mi se ne svidja, ponovo se vracaju u proslost, ponovo je tu Sara Konor,ne vidim nikakvu poentu toga...no,mozda ispadne i dobro, treba prvo pogledati film a onda komentarisati. Quote
In The Flesh Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Nista poslije dvojke ni u LUDILU nije trebalo da bude snimljeno. Quote
Srlandand Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 A zasto uzas? Nije jos ni prvi film izasao, a vec vam je koncept trilogije uzas. Na osnovu cega, jebenog trejlera od 2 minuta?!? Ista kenjaza kao i za Star Wars. Meni se recimo svideo pravac u kome je mogla krenuti trilogija oko Salvation, dakle buducnost ,matori Dzon Konor, globalna borba sa masinama....ali jebiga, film ie ispao tesko smece. Ovo mi se ne svidja, ponovo se vracaju u proslost, ponovo je tu Sara Konor,ne vidim nikakvu poentu toga...no,mozda ispadne i dobro, treba prvo pogledati film a onda komentarisati. U slucaju Star Warsa barem je nastavak price. Ovo je fakticki rimejk, jer se ovo dogadja pre prvog Terminator filma i time ponistavaju sve sto je do sad bilo. Ja cu realno prvi ovo gledati, ali realno ovo je obican reboot, s par refrenci na prethodne delove i istim Terminatorom koji je vec premator. Quote
Recommended Posts